benım sag kolumda var ama sıkldm gıbı bı durum var ustune baska bırssey yaptırmak ıstıyorum
1-2 bira cakıp gıdersın,missserkeklık yapıp boydan boya deşilmeye musade etme sakın, .otunden kan ter akar valla benden soylemesı
ozellıkle sırt gıbı kemıge yakın yerler aglatır. erkeklık yapmaya gerek yok. az bıraz alkol alıp, yavasca yapmasını ıstedıkten sonra sorun olmaz. ha bı de kana karsı hassasıyet onemlı. 2 harf yaptırıp, bakarsan cıkan kana bayılabılırsın. ac gıdersen muhtemel yıne bayılırsın
![]()
kız arkadaşımla ortak yüzük parmağına minik bişey yaptırıcaz, aylardır kara kara düşünüyorum -- kendi gitti 10 cm baykuş dövmesini çaktı koluna gözümün önünde, nası erkeksin sen der gibi bakıyo bi de bana
boydan boya hiç sevmiyorum (zenci olsak olur da biz beyaz kıçlılarda çirkin oluyo fazlası) güzel bi H shifter yaptırıcam bacağıma, ama cesaret sıfır![]()
Çok acımıyor yahu, biraz da dövmeciye bağlı. Bayan dövmeciler biraz daha fazla acıtıyor bana göre. En azından yaptırdığım dövmelerde öyle oldu![]()
he bir de acı eşiği yuksek kadınların.yani lan ona yapmıolar mı nıye benım gıbı yanaklarını kısmıyor deme ıcındenben ataturk dovmesını yaptırırken , esımde essek kadar 4 renk katmanlı kelebek yaptırdı hem de kemık ustune . yıne de cok dalga gecmıstı halıme
dusun artık
kız arkını , dusunme kendını dusun
![]()
aynen kadınların acı eşiği daha yüksek o olay kesin
Bunlarda benden olsun Baykuşu 2 gün önce yaptırdım (***** İnci Takılıyoruz) Altını Şer İncisi Ker
Bunuda lise biter bitmez yaptırmıştım.
![]()
cogu dovmeci alkolluysen dovme yapmiyor. tanidiklar yapiyo anca. alkol kani sulandirdigi icin dovme yaparken daha fazla kaniyo.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)