Siyah silikon işi sakat... ben normal plakalarımı siyah silikon ve 3m bantla yapıştırdım şimdi app leri takıcam ama plakayı nasıl sökücem diye düşünüyorum
Kalieli bir 3m bence kolay kolay bırakmaz. yapı marketlerde var 1 metresi 3.5 kilo taşıyanlar onlardan alabilirsiniz.
markasını hatırlamıyorm koçtaştan birtane outdoor kullanımı için çift taraflı bir bant almıştım
plakayı sokmek istesem bile çıkaramıyorum o derece güçlü 2 arabanınkinide onla yapıştırıdmki on taraf kare ve sadece ust 2 parmak kısıma 2 şerit bant attım o şekilde duruyor mumkun değil çıkması
ufak bir tıklama oldu aşağı doğru plaka eğildi gene çıkmadı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Plaka yapıştırmak için alacağınız tek malzeme çift taraflı akrilik banttır, sünger çift taraflı bantlar gibi değil, kauçuk gibi bir yapısı var, çok ufak parçalar halinde yapıştırılır, kesmediğiniz sürece çıkmaz.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şeffaf 3M bant ile yapıştırdım 2-3 gün sonra düştü allahtan otopark'daydı araba.Isıtıp'da yaptım olmadı.Açıkcası zeminle alakalı bir durum bence.
Bende silikon aldım.Pleksi plakalığı aynı eski deliklerinden vidaladım tampona, app'yide silikon ile plakalığa yapıştırdım.Şimdi düşmüyor ama sökerken sanırım plakalık ve plaka zarar görücek.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)