Aracın plakası en fazla 2-3 gün sabit kalıyor, 1 veya 2. yıkamada yanlardan atıyor hemen. Bu mereti sonsuza kadar yapıştıracak birşey yok mudur yahu? 15 liralık çift taraflı bant aldım yine attı kenarlardan...
Aracın plakası en fazla 2-3 gün sabit kalıyor, 1 veya 2. yıkamada yanlardan atıyor hemen. Bu mereti sonsuza kadar yapıştıracak birşey yok mudur yahu? 15 liralık çift taraflı bant aldım yine attı kenarlardan...
men dakka dukka.
Bir abim yapıştırdı benim aracımda önce ısıtıcı tuttu sonra plakayı yapıştırdı bir senedir birşey yok zımba gibi![]()
Ben arabayı aldığım gün 3m çift taraflı ile yapıştırdım ogünden beri hiç sıkıntı yok, sağ üst köşeden çok ufak bir açıklık var sadece
Dikey olarak aralarında su boşluğu bırakacak şekilde yapıştırdım, yaklaşık 24saatte iyice tutsun diye bantlı durdu.
Plakayı direk yapıştırıp ekstra bantla desteklemiyorsan tutmuyor olabilir
kaliteli bant al. mumkun değil bırakmaz
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Silikon en pis yapıştırma şekli.. 3M, Tesa gibi markaların bantlarıyla dik şekilde aralarda boşluk bırakarak çekin bantı, zemin düz değilse plakaya da hafif kavis verin ve dışarıdan da bantlayın geçici olarak.. 1 gün sonra sökün..
Düzgün bi çift taraflı bant ile yapıştırırsanız silikondan hiç farkı olmaz ama tek farkı sökerken oynama payı olduğu için aradan maket bıçağı sokarak kesebilirsiniz..
Çift taraflı bantta da şöyle bi yöntem söyliyim.. 2 çeşit bant kullanın..
1 tane yaklaşık 1 mm kalınlığında sünger çift taraflı bant. 1 tane de etsiz ince çift taraflı bant..
sünger çift taraflı bantı açıp önüne ve arkasına etsiz çift taraflı bant yapıştırın. o şekilde kullanın..
Sünger çift taraflı bantın yapıştırması çok iyi değil ancak etsiz çift taraflı bantta dümdüz olmayan yüzeyler çok güzel olmuyor o yüzden bu yöntem sayesinde plaka ile araba arasındaki şekil farklını telafi ediyorsunuz, ve sökerken kolay kesilebilen hafif esnek yapı elde ediyorsunuz![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şeffaf çift taraflı bant kullan kesinlikle. Üzerinde kırmızı etiket olur genelde bantı silikon gibi yumuşaktır. Temas noktalarını tiner ile hafifçe sil. Saç kurutma makinası ile iki tarafı da biraz ısıt. Yapıştır ve her noktaya elinle kuvvetlice baskı uygula. Plakaya da hafif bombe verirsen uclardan kopma riski azalır. Yine koparsa plakan zeminde sıkıntı var demektir.![]()
ben slikon bantla pleksiyi yapıstırdım 2 aydır hiç bsey yok asıldıgımda plaka esnıyo kalıtelı slikon bant alırsan etrafını guzelce gecersen hıc bısey olmaz..
Siyah silikon'dan 3-5 damla; bir parça da siyah çift taraflı bant..
Senlerce kıpırdamadan dururdu plakalarım bu şekilde..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)