Sıfırdan bahsetmedim 320d derken. İlandaki gibi bi bmw'den bahsediyorum. F30'un sıfırının o fiyatlarda olmadığını bilmeyen yoktur heralde.
Connecting site...
Bu mantıkla gidersek aynı paraya 520d var 320d de alınmaz o zaman.
Connecting site...
Sıfır arabayla ikinci el araba bir degil.
Fiyat normal en büyük sıkıntısı (ki bu Opel in genel sıkıntısı ) otm vites alternatifinin olmaması bu çok büyük dezavantaj
Geçenlerde vw bayinde 96 bin TL etikete sahip golf 1.6 tdi gördükten sonra iyice fiyat ayarım kaçmış durumda![]()
enflasyon, vergi böyle şu bu derken, fiyatlara bakınca 3 yıl önceye göre nerdeyse yarı yarıya fakirleştiğimi farkettim.
yeni konu açmamak için burada yazayım dedim.
arkadaşım astra 1.6 CDTi alacak. acaba 110 lukla 136 lığın turboları aynı mı, aradaki güç farkı sadece yazılımla mı diye soruyor.
ben turboları farklıdır, sadece yazılımla olmaz dedim ama emin olmak için sizlere soruyorum.![]()
136'lık CDTI kullanan bir arkadaşım aracın hiçte 136 gibi gitmediğini ağır kasa yüzünden normal bir performansı olduğunu söledi, ki bu durumda 1000tl için 110luk almayın.
şimdi merak ettim baktımda 110 luk için 12 saniye demişler 136 içinde 10.3.
ağırlıkta 1428 yazıyor katalogda. hemen hemen aynı gibiyiz 136lık katalogsal olarak 20 kg agır ve 8 hp fazla benden.
millet hafifletmeye bizim modeller agırlastırma yoluna gidiyor galibakıcını kaldırırken dogru biraz agırlar ama kalktktan sonra başta hissedilmeyen beygirler sonradan hissediliyor.
![]()
1881 - 193∞
Bildigimden degil tahminen soyluyorum:
110 luk klasik wastegate li turbodur, 136 lik vnt turbodur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)