Ulan son sahne üzdü be![]()
Son sahne hala gözümün önünden gitmiyor ya baştan aşağı tüylerim diken diken oldu sarsıldım resmen.. Allah acısını yaşatmasında ailemden biri gibi hissettim.. Çok üzüldüm.. O zaman ki bunalımım başa sardı resmen.. Sırf son sahne için gidilir hatta yarın yine gidip izlicem..
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
şu son sahneyi anlatsanıza birazcık ya biz gidemeyenler için
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
anlatırsak tadı kaçar
ben odun bi insan olmama rağmen duygulandım. özellikle suprayla yolların ayrılma sahnesi çok güzeldi
Son sahne ile ilgili ekşisözlükten alıntı :
"son sahne hayatım boyunca beni en çok etkileyen sahne oldu. çok ince mesajlar vardı, denizi yakın çekim yaparak sadece deniz ve ufku gördük. yani sonsuzluğun sembolünü gördük. insanın kalbinde yaşayan bir insanın asla ölmeyeceğini gördük. kaybettiğimiz insanları hatırladık o sahnelerde. kalbimizde yaşattığımız insanları hatırladık. ilk filmde brian'ın kullandığı toyota supranın o beyaz modifiyesiz supra olarak tekrar karşımıza çıkışında anladık kalbimizde yaşayanların birer melek olarak kaldığını. hayatımızın bir yerinde karşımıza çıkıp, o güzel yollarda beraber yürüyüp günün birinde yol ayrımına gelip kaderin yollarımızı ayırdığını hatırladık. sevdiğimiz insanlara asla veda edemeyeceğimizi fark ettik. ve sevdiklerimizi mutlu anılarıyla hatırlayarak onları o anılarıyla ölümsüz kıldığımızı anladık.
benim gibi bütün seriyi izleyip benimseyen herkes kendini o family ye ait hissediyordur eminim. o evin arka bahçesinde barbekü yapmıştır, belki ilk lokmayı aldığı için yemek duasını etmek zorunda kalmıştır, garajda charger'ı tamir etmiştir. benim gibi hisseden herkes gisele'i ve han'ı da kaybetmiştir.
çünkü 2001'den beri bu seri filmle arasında bir bağ oluşmuştur. çünkü paul walker * bizim de kardeşimiz oldu bu ailede. çünkü paul öldüğünde gerçekten sevdiğimiz bir insanı kaybettik.
ve bu filmle 14 yıldır süren bir seri noktalandı. düşünün bir şöyle... 14 yıl önce ne durumdaydınız şimdi ne durumdasınız. kimler geldi geçti hayatınızdan. bunların hepsini hatırlatır bu film. bu süre içerisinde dönem dönem hayatımıza girip çıktı bu roller. rol olmaktan çıktı ve gerçek oldular. gerçek oldukları için üzüldük paul'a, gerçek oldukları için brian'ın ayrılan yola dönüşü çok acıttı."
Filme Kayınpederim'le İntegra Type-R a Binip Gittik.. Film Çıkışında Marşa Basmamla Şahincilerin Etrafımda Gazlaması 1 Oldu.. Neye Uğradığını Şaşırdı Adamcağız, "Bu Sana Ders Olsun Hızlı Arabam Var Diye Hava Atma Bak Adam Bastı Gitti Sen Tümsekten Geçemiyon" dedi..
Çok Efkarlandım mk..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
One last time...
Finalde çokça mesaj vardı, iki post üstte belirtilmiş. Mükemmeldi final, duygulanmamak elde değil.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Yarın gidicem sinemaya bende, izleyenler tr dublaj mı alt yazımı izledi hangisine alalım bilet![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
TR Dublaj'a Gittim ama Altyazıya Git Derim..
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
son sahnede bahsedildiği kadar etkilenmedim desem![]()
aksamüstü gittim bende hatta kız arkasımı zorla götürdüm ilk 4 tanesini seyretmisti herneyse.
Vallahi polemik olsn alıntı yapıp cevap yazmaya ugrasmasın kimse ama neyini begenmediniz çözmüş değilim. abartı diyosanız olmayan birtane film yok. karakterler eskiye dönme tokyoya gitme orda hac'ı falan geri alması cokta yazmim gitmeyenler için son mavi skyline icinde heralde vurulup olcek diye bekliyordum sonuna kadar öldürmdiler bence gayet iyiydi son sahne içinse o efsane gözünün için gülen gülüşünü gosterip iki aracın yolları ayrıldı orda bir dayanamadım iki damlayı bıraktım kız arkadasımsa sinemadan arabaya gidene kadar aglamaya devam etti.
istedigi kadar fantezisi bol olsun ben şu zamana kadar yasattırdıgı seyrettiklerin sevdirdikleri için P.Walker'e saygı için gittim hatta birdahada giderim
1881 - 193∞
ayrıca bu film için demiyorm genel X bir filmi adam gibi keyif alarak izlemek isteyen bir zahmet üsengec olmasında iki alt yazı okusun ve dublaj izlemesin ne efekti ne birşeyi nede zevki kalıyor. film dedigin orjinal dilinde izlenir
1881 - 193∞
Film Başladı Hadi Canım Dedim..Bunu Gördüğümde Oha Artık Dedim.. Adamlar Abartmış Falan Ama Çok Güzel Koymuşlar Çocuğu.. Tüm Seriiden Sahneler vs Mükemmel Olmuş..
![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Uçaktan atlamayı abartı bulmadım ama yere konuşları biraz abartıydı,
Jason ın koşusunu abartı buldum,
-------Spolier-------------
Gökdelenden uçma konusu olmasa
son otopark mevzu olmasa
Dawyn ın dronu ezmesi olmasa
Dronun füzeleri olmasa,
bizim istediğimiz olacakmış
buda son sarkı sözleri bukadarmı çuk olurmuş
https://www.youtube.com/watch?v=lzVqwbCrSsQ
1881 - 193∞
Bu Tokyo driftteki adam filmde var mı ? Çok merak ettim şuan.Tokyo driftin son yarış bölümünden mi devam ediyor ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)