Izlemeyecektim şu begenmeyenler neden beğenmedi merak ettim.
Ilk seans bitti adamlar aşmış be en iyi film bence
Eşim bile oha diyor ki sakin kadındır
Alemsiniz beğenmeyenler
Izlemeyecektim şu begenmeyenler neden beğenmedi merak ettim.
Ilk seans bitti adamlar aşmış be en iyi film bence
Eşim bile oha diyor ki sakin kadındır
Alemsiniz beğenmeyenler
Öncelikle bazı yazılanları üstüme aldım yaşım gereği o yüzden cevap yazıyorum kimse yanlış anlamadın
1 film için eleştiri yapmanın yaşı ve tecrübesi olmaz eleştiri olumlu veya olumsuz olay hakkında düşünceleri beyan etmektir bilmeyenlere duyrulur ayrıca yaşı kaç gibi kelimeler kaç yaşında adamlara yakıştı mı hiç elinizin altında internet var bugün girip 1930 küsür senesinde çekilen scarface nin ilk versiyonu olan siyah beyaz halini bile izleye biliyorsunuz.
Aksiyon olarak hakkını her kez gibi verdim ama yazdığım tam okunmamış sanırım f&f serisi ile bağlanmış ama yakışmadı bu filmlere dövüş filminin devamına gitmedik dimi kaba tabirle yarış filminin devamına gittik bakın kaba tabir dedim kafanıza göre algılayıp ona göre yorum yapmayın diye tekrar ediyorum
Ayrıca kim ne görmüş gibi laflar yanlış kendi adıma konuşacak olursam liseden beri tiyatro ile uğraşıyorum amatör olarak uluslar arası festivalde ülkemizi temsil edip ödül de aldım bir çok film izleyip eleştiri okudum eleştirmenlerin yaptığı programları izleyip nelere bakıldığına dikkat ettim ve oyunlar falan filan bunlar benim kişisel kısmım bir filmde senaryoya ışığa grafiğe oyunculuğa her şeye bakılır her şeye Biz burda teknik bilgi sahibi olmadan amatörce filmle ilgili eleştiri yapıyoruz bunların özellikle yaşı büyük insanlarca böyle Küçüklerini aşalarcasına yorum yapıp konuşması çok yanlış filme gelicek olursa ŞAHSİ GÖRÜŞÜM GENEL OLARAK VASAT varsa ayrıntılı konuşmak isteyen özel konuşup karşılıklı bilgi paylaşıp fikir alış verişi yapmak isterim![]()
Son sahnesi için gidilir, izlenilir. Bizden birinin vedası gibi sonuçta, one last ride işte...
Real Cars, Real Roads.
film güzel hele son sahnede içim burkuldu
fakat biz hızlı ve öfkeliyi araba yarışları ve güzel arabalar için izliyorduk. bu filmde bi arabayı beğeniosun 2sn sonra paramparça ediolar. yarış ise hiç yok malesef.
keşke tokyoda 2 tur dönselerdi yan yan
Romeo <3 Giulietta
İzleyenler araç sahnelerinin azlığından dolayı veya aksiyon bolluğundan beğenmemiş olabilir ama genel olarak iyiydi..
Son sahnede yolların ayrılması üzdü...
Şöyle düşünmek lazım . Sonuçta bu bir film ve hayal ürünü. Ellerinden geldikçe günümüze ve hayallerimize ayak uydurmaya çalışıyorlar . Dünya gelişiyor ve değişiyor , şartlar farklı oluyor mecburiyetten dolayı. Son filmde ellerinden geldiğince ilk filmdeki aile vurgusuna değinmek istemişler . Bazi durumlari günümüze göre değerlendirmek lazım yoksa Arka Sokaklar dizisinden farkları kalmazdı . Her filmde yarış her filmde yan yan yan
Belki oynatmak istemiyor bazı yönetmen ya da senaristler bu oyuncuları her filmlerinde;ama ben hepsini fast and furious filmleriyle özdeştirdim başka filmle de düşünemiyorum.
Tekrardan izlemeyi düşünüyorum. En azindan paul için , Paul için.
imzasız..
etki altında kalmamak için konuyu gördüğüm günden beri girip bakmadım.evet abartılmış sahneler vardı.ama genel olarak güzeldi.son 10 dk yada son sahne diyeyim evde yanlız olsam kesin ağlardım.
biz bukadar etkilendiysek o adamlar son sahneleri nasıl çektiler aklım almıyor gerçekten.buda yaptıkları işin zorluğu olsa gerek.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Boşuna tartışma yaratmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Sırf son 5 - 10 dakikası için gidip izlenilecek bir film. Salonda gözlerim doldu![]()
La askeriz izleyemiyoruz vurmayın gayriBurada sinema bilem yok
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
yav arkadaş dwayne johndon 4-5 kst yükseklikten, bomba tesiriyle aşağıya düşüyor, bi bacak bi kol kırılıyor. hemde üstünde kadınla düşüyor. sonra hıııııı diyerek kırıyor alçılarını falan. hadi neyse öldürmeyen allah öldürmüyor.sonra çıkıyor, ambulansla köprünün üstünden, biraz önce alçılı gezen johnson, uçan takip cihazını patlatıyor. sonra arabadan inip takip cihazının dönen uçak savar silahını veya her ne ise onu alıyor yürüye yürüye helikopteri buluyor koca şehirde ve sonra taramaya başlıyor.
3 residance'ı 1 araba ile uçarak geçiyorlar. koskoca dağın yamacından önüne bir kaya çıkmadan güzelce iniyorlar. yani yorumlarda bi arkadaş yazmıştı, en soft askiyon uçaktan araçlarla atlamaları o derece.bunlar herkesin bildiği gerçekler. dün dayanamadım belki 30-40 kere izlediğim ilk filmi açtım. 1 tane bu denli aksiyon yok. yaşı ilk filmi çıktığı izleyenler enim gibi çıkkınca ne dediniz. abi herşey gerçek. şimdikinin yanında çok çok az görsel efekt eklenmiş demediniz. aile oluşlarına, bağlılıklarına hasta olmadınız mı ? zamanla sizde kendinizi onlardan hissetmediniz mi ? benim için çok büyük manevi değeri olan bir film serisidir.
şimdi beklentisi benim gibi olan kişilerin yaptğı eleştirilere neden takılıyorsunuz ? kardeşim ben bağlılık, sadakat, yarış, kısaca ilk film gibi bi devam serisi beklerdim. tabiki atraksionlar olacak eklemeler olacak. bokunu çıkarmadan olmalı ama. 3 residance uçmak ne demek ya ? sen hayrola yani. bir allah kuluda dur, noluyor aq siz kimsiniz ülke ülke gezip ortalığın orasına koyuyrrsnz demiyor. sen neden bunları bekliyorsun bu film aksion flmi falan demeyin. bu filmi aksion filmi haline getirdiler. bu film bir 007 değil, matrix yazılmış değil, jason statham filmleri gibi değil. ff gerçekti. bizdik. kimilerimizin olmak istediğiydi. ama kusura bakmasınlar ben uçurumdan arabayla atlayınca ölürüm yani![]()
![]()
koray arkadaş direk ismini vereyim, bir filmi eleştirmek için kaç yaşında olmak lazım ve bu yaş kaç senesinde yapılmış filmleri eleştirebilme hakkını verir ? sanane kardeşim ? adam istediğini eleştirir. baban mı çekti filmide sen millete kızıyorsun. azıcık sakin olun ya. yok bana yazma falan yazmışsın. adam üslubunu bozmamış. saygısızlık etmemiş. efendice yazmış yazısını. beyni basıyorsa, eleştiri yeteneği ve kişisel bilgi birikimi varsa, istediğini eleştirir. ki yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. ayrıca adam seni değil filmi eleştiriyor ama sen adama laf söylüyorsun.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
ABD aksiyon film izliyorsun abartılı buluyorsun.
Rekor hasılat yapıyor dünyada bu tarz filmler.
Gerçek dışı deniliyor maksat senin hayal gücünü mikmek zaten.
Ben bir çok filmden sahne gördüm all in one olmuş bence bu film
Gereksiz eleştiri gizli hayranliktir.
Son sahne gerçekten çok üzdü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)