Ben Jason Statham'ın soğuk kanlı hareketleri ve sürekli dönen kameralarla yapılmış sahneleri çok begendim.
Dublaj kesinlikle izlemeyin derim
Printable View
Ben Jason Statham'ın soğuk kanlı hareketleri ve sürekli dönen kameralarla yapılmış sahneleri çok begendim.
Dublaj kesinlikle izlemeyin derim
Jet li gelirmi yeni filme . çok fena olur bence :)
iggy i görünce şaşırdım filmde :D
Dün izleme fırsatı buldum, altyazılı bir şekilde, Paulu gördükçe bir garip oluyodum hele son sahne duygulandırdı, Tyrese Gibson bu adamın hareketleri tam bir komedi filme biraz komiklik katmış hele uçaktan atlayışı falan aklıma geldikçe gülüyorum, hayret edilecek birkaç şeyler falan var ancak genel itibariyle güzel
neden beğeniyorsunuz anlamıyorum
hayalmi güzel, gerçekmi?
gerçek araba çekimleri olsa o fiziği o ruhu o sesi hissetsek daha güzel değilmi?
adam uçaktan arabayla atlarken yada binadan binaya araba ile uçarken borsaya girip fon bozuyor yahu
bu mu otomobil ruhu???
gelecekte ne olacak biliyormusunuz?
sinemaya gideceğiz koltukta düğmeler ve minik bir ekran olacak tabi gözlükte var
siz, hangi araba ve içerisinde hangi aktör olacak onu seçeceksiniz
kim ne seçtiyse dijital olarak onu öyle görecek.
nasılsa ortada gerçek ne araba var ne adam!
Ne olmasını istiyorsunuz uçaktan atlayinca ölsün mü. Film bu herşey kurmaca herşey fantastik hayal ürünü :) birde böyle düşünün
Maxinin sölediği ilk film gerçeği yansıtıyordu, heyacan vericiydi keyifliydi yarış filmiydi aksiyon değil.
Özellikle 3 ten sonra bitti FF aksiyın bilim kurgu hayalci bir film oldu.
evet tabiki ölsün yada en temizi atlamasın gayet basit :)
aynen ilk FF gayet iyi idi bence.
edit:
yanlış anlaşılmak istemiyorum
ben demiyorumki filmi vizyondan kaldırın.
eskiden bende severdim kara şimşek falan izlerdik
araba uçtuktan sonra yere düşünce dağıldığını bilirdim ama genede hoşumuza giderdi :)
fantastik filmleri bende seviyorum
ironman, fantastik dörtlü, yüzüklerin efendisi vs vs
ama işte belkide zamanla otomobilde fantazi olmayacağını ve gerçeklerin işe yaradığını anladık
belkide o yüzden arabalı filmlerde gerçekleri arıyorum.
Amerikan filmi izleyipde bu tur seylerin olmamasini beklemek sacma bence ilk 3 un yerini hicbiri tutmaz ama aksiyonu bol ve sonu duygulu bi film olmus.
Filme 2 gun önce gittim bence başarılıydı son sahnesi duygulandırdı beni
dün akşam izledim bende, ne hız kalmış ne öfke, saçma sapan bi film olmuş bence, hayal gücü de biyere kadar, 1 2 ve tokyo candır diyorum :)
1 çok guzeldi. 2nin ilk bikac dakikasi guzeldi ama film genel olarak komik ve eglenceliydi. Tokyoyu pek sevmemistim, ama 4'te los angelestaki sokak yarisi cok guzeldi. Son filme bugun gittim. Ikinci yari avengers'a bagladilar. En ama en sonu guzeldi, belki adam öldü diye acıyoruz ve ondan duygulaniyoruz gerci. Sonucta benim icin f&f franchise bitmistir, daha da gelmem, van minut.
bu fılmı sevmemek mumkunmu yaw,abartı olan sahnelerı gectım yıne ekıp bı arada yıne arabalar var yıne ortam var,fazla aksıyon olmus ne varkı?brıan var en onemlısı. eskı serılere baglama kısımları efsaneydı, duygulandırdıgı yerler yeter helekı o son sahne.. detaylar ne kadar efsaneydı... baslangıc fılmındekı fınal ve son fılmdekı fınal aynıydı.. son sahnede saga donup bakısı yeterdı brıanın fılm ıcın.. o sahne aglattı zaten.... efsane devam etmıs ben cok memnunum...
İzleyiciyi çekmek için uçaktan da atlarlar isterlerse Marsta da drag yaparlar.Sonuçta para kazanma amaçlı yapılmış film bizim istediğimiz çizgide gitmesini bekleyemeyiz malesef.Beklentiler daha fazla uçukluk yönündeymiş demek ki hasıtlat rekorları kırıyor film.
bu aksam gıttım 9 seansına salon gırtlak doluydu
Ben beğendim İmax le daha da iyi hissettim filmi aksiyon ve hayal artsada ekip sağlam o bile yeter eskileri met etmek için :)
Fragmanı izleyince ön yargılı gittim filme, yanlışlıkla Türkçe dublajlı almışım biletleri, sinema salonu çok çok kötüydü tüm bu aksiliklere rağmen film çok iyiydi. Özellikle bazı sahnelerde sanki sanayiden arkadaşı kaybetmişim onu hatırlıyorum gibi gözlerim doldu sürekli.
Ama mesela ilk serileri izledikten sonra arabaya bir 50 psikolojik hp katıyorsa bu film taş çatlasın 20 katıyor :)
Dublajı kim yaptıysa araya bi 'koydukmu' koymuşlar çok iyi olmuş :)