kurt russell'a death proof taki gibi bir rol biçerlerse o film patlama yapar :)
Printable View
kurt russell'a death proof taki gibi bir rol biçerlerse o film patlama yapar :)
Gidicem ama paul u görünce bi acayip oluyorum
beyler ihtiyar adamız gözler sıkıntılı alt yazıya gidemem :) dublaj çok mu kötü
Beğendim :)
8 çıksa da gitsek ...
Sanıyorum bir yazılım sirketi filme reklam verecek. Birazdan yayın akışına alırlar.
vize haftası diye gidemedim çok koydu :(
internette filmin sonuna baktım kapattım gerisi boş zaten
Fragmanlardaki yazıya bir çogunuz dikkat etmiştir ''Furious 7''. Yani araba yok, aksiyon var. Artık bu seriden arabası bol bölümler beklemeniz yanlış olur...
Film izleme eyiliminiz ne alemde bilmiyorum ama gerçek dışı, abartı sahneler vardı diyosunuz. Direkt gerçek yaşamdaki gibimi alsalardı herşeyi ? Eee nerde kaldı işin esprisi ? Bi ''Expendables'' filmine bakın ordada gerçeküstü bir sürü sahne var ve birçok amerikan filminde de oldugu gibi. İşin güzel yanı bu zaten. Adı üstünde film.
(Vikipedi alıntısı)
Filmler gerçek insan ve objelerin kamerayla kayıt edilmesiyle veya animasyon teknikleri veya özel efektlerle her iki unsurun yaratılmasıyla üretilir. Filmlerle bir seri tekil çerçeveler oluşturulur ancak bu imajlar ardışık ve hızlıca gösterildiğinde, izleyicide hareket illüzyonu denilen bir göz yanılgısı oluşur. Çerçeveler arası geçişler görülmediğinden göz imajı sürekli bir akış halinde algılar.
Bazı şeyleri nolur akışına bırakın gitsin :D
Bu serinin tarihçeside şu şekilde sıralanmış (2001de çekilen film aslında 2004ü anlatıyor) Ben senaristi tebrik ettim. Herşeyi çok güzel birbirine bağlamış, hep bir sonrakini düşünmüş.
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hp...6c&oe=5599A671
Şuan filmdeyim.İlk yarı bitti.Şuana kadar evet fazla aksiyonlu ama ben yerden yere vurulucak bişey göremedim.Bakalım 2.yarıdadır belki gelen tüm kötü yorumlar:)
begenmeyen yusuf yusuf ızlesın beyler..
son sahne çok etkiledi beni... hatta see you again klibini ikide bir açıp izliyorum her seferinde de duygulanıyorum gözlerim doluyor.. normalde ölüm kalım olaylarında buz gibi birisi olmama rağmen nedense bu olay etkiledi beni.. altyazılıya yer bulamamıştık dublaj izledim mecburen haftasonu altyazılıya gidesim var.. son sahne için değer.. ki genel olarakda filmi beğendim..
Şimdi çıktım filmden,maalesef dublajlı izledim.Filmi beğendim,dublajı beğenmedim.
bu filmde dublaj pişmanlıktır
Bu akşam izlemek kısmet oldu.Bence aksiyon sahnelerine takılı kalmayın.FF ruhu devam etmiş.Dom reis bu filmde aile olmak ve bağlılık terimlerinin üstüne iyice basmış.Paul Walker ın öldüğünü bilerek bu filmi izlemek garipti.Ayrıca ölmeden önceki yani filmin ilk başından ve öldükten sonraki çekilen kısımlarıda dahil Paul reis pek bi durgun oynamış bu filmde ya da ben öyle sezdim bilmiyorum.Bu akşam havada berbattı son sahneden sonra eve gelene kadar bi garip oldum ne yalan söyliyim.
Tahminimce ff8 de çekilcektir ve büyük ihtimal yeni bir başlangıç olacaktır.Paul reissiz nasıl olur orasını da kestiremiyorum.
bu akşam yeniden sinemada izledim bir kez daha izlerim bu film başka olmuş 8 i çıkarmı bilinmez ama çıksa yine izlenir :)
sınavlar bitsin ff1 den başlayıp 7 ye kdr izlemeyi planlıyorum :)
Yeni girdim eve dublaji cokta koymadi bana acikcasi orjinali elbette aratir ama sesler genede guzel bence dusunen varsa hangisine isterse ona gitsin arabalarin sesi ayni zaten onlarda dublaj yok rahat olun :D
Bende akşam izledim film aksiyonu bol ve güzeldi. Filmden çıkarken sinemanın önündeki serçenin dip gaz çıkması daha güzeldi :D
3 günde 783k bilet satmış, 9 milyon lira hasılat yapılmış.. Dublaja gitmeyiiiin..