İlk 3 film türkiye montaj mış ondan gerçekciymiş
![]()
Ludacris'in kursun geçirmez camı kapamak için cam kolunu cevirdiği sahnede hunharca güldüm. Harika filmdi.
Ya beyler ne olacaktı ki sanki.Adamlar ilk filmden itibaren deli para kaldırdılar.Daha lüks ortamlar ve araçlar olması zaten kaçınılmaz.İlk filmdeki herkesin kendini içinde hissettiği sokak yarışı ruhu tabikide olmayacaktı.Serinin her filminde adamlar level atladı.Bi de böyle düşünün 😃
[IMG][/IMG]
Bizi bu seriye çeken içerisindeki "Aile" olgusu olduğu için her şartta güzel oluyor bizim için. Tamam aksiyonunda ötesine geçmiş film zaten sadece Öfkeli olmuş bu seride ama sırf sonu bile tüyleri diken diken etmeye yetti. 8. film için hazırlıklara başlamışlar madem inşallah şu polisiye ve de intikam olgusunu çıkartıp sokak yarışlarına ve de yarış çetelerine yani asıl yerlerine sokaklara geri dönseler Tokyo dan liseli elemanda katılsa ve hani olur ya yanlışlıkla yolları Türkiye ye İstanbul a düşse ve izlerken bizde ilk FF deki gibi nefeslerimizi kesse.
Lucas Black yani Tokyo Drift Sean gelecek filmde olacakmış. Hatta 9. film de çekilecekmiş gibi görünüyor
Lucas Black Returns For Fast & Furious 7, 8 and 9 - ComingSoon.net
‘Tokyo Drift’ Star Lucas Black Returning For Fast & Furious 7, 8 & 9
8. filmin başında tapu kadastro müdürlüğünün önünde sıfır çizen s2000 olacakmış
Filmde dikkatimi çeken kameraların açıları, dövüş sahnelerinde ters çevirdiler bikaç defa, çok hoşuma gitti. jason efsane idi gene baya ön planda idi, son filmin son sahnesinden sonra bu filmde baya merakları giderdi diye düşünüyorum, genel olarak verdiği mesajı da düşünecek olursak her zamanki gibi güzeldi. Onun dışında filmde Han'dan kesitlerin daha fazla olmasını dilerdimözledim keratayı
İnş gelecek filmlerde daha fazla yarış mevzuları döner![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
hayaller Paul Walker haytlar Ünal Turan hah
Filmi bugün izledim. Son sahneye geldiğinde ağzım filan kurudu gözlerim yaşardı.
Filme olmamış diyenler neyini begenmemişlerdi ? Abartı sahnelerden bahsetmişlerdi. Bu filmde öyle fazla oha dedirtecek bi sahne görmedim.
Jason Statham müthiş bir aktör. İşinin hakkını gerçektende vermiş. Son sahnesi baya bi güldürttüEğer filmde rol gereği ölseydi bi de ona üzülürdüm. Ne bileyim çok seviyorum o adamı ondan heralde
Puan vericek olursam 10 üzerinden 10 olurdu.
Bi kaç kaynaktan edindiğim bilgi serinin devam edeceği yönünde. Artık Paul ve ailesi olmazlar. Tehlikeden uzak bir yaşam sürerler. Toretto ve ailesi maceralara devam eder.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Araba lazım araba. Bu filmi en başta film yapan buydu. Arabalar, tuning, yarışlar vs.
F&F1'i ilk izlediğimizde daha 7-8 yaşında çocuktuk, zaten içimizde araba aşkı vardı. Bi de bu film üstüne gelince kayışlar iyice koptuFilmin her sahnesinde oha oluyoduk. Charger'ın ön kaldırması zaten başlı başına bi olaydı. Sene 2001 2002de böle şeyler insanlarımıza aşırı abartı ama bi o kadarda güzel geliyordu. (filtreyle 10hp alınan günler)
![]()
F&F2'de yine aynı şekilde arabası bol ama biraz daha işin içine aksiyon katılmışıydı. Tokyo işin sonuydu. Drift kavramlarını 2005-2006 yıllarında yeni yeni ögrenildiği için adamların yaptıkları yine bizi cezbetmeyi başarmıştı. 4-5-6 zaten başlı başına işin ''Furious'' tarafıydı.
Artık birazda araba görelim diyoruz ama gerçek tuning işleri 2001lerde kaldı. O zamanların araçlarına hep spoiler, uzun tamponlar takılırdı. Bugünlerde bu tarz araçları ''Türkiye katliamda 1 numara'' başlıgında görüyoruz. Yabancılar içinde bu böyle. (gördüklerine Ricer diyolar) Şimdiki dönem modifiyesi OEM'e yakın şekilde, Air sistemli filan seviliyor. Filmde bunlar olunca neyle hız yapıcaklar: SS araçlarla. GTR R35, SRT Charger, McLaren vs. Döneme ayak uyduruyolar.
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Ulan böyle paylaşım mı hazırlanır? Görür görmez dağıldımDayanamadım,bende sizlerle paylaşmış oldum kusura bakmayın.
[IMG][/IMG]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)