son 10dksı ciddi ciddi duygusaldı, filmin tamamı şuana kadar izlediklerim arasında en abartılmışı gibi geldi bana. uçmalar kopmalar atlamalar zıplamalar kaldırmalar vs vs
son 10dksı ciddi ciddi duygusaldı, filmin tamamı şuana kadar izlediklerim arasında en abartılmışı gibi geldi bana. uçmalar kopmalar atlamalar zıplamalar kaldırmalar vs vs
Filmin sonunda zor tuttum kendimi gözlerim doldu arabaya zor attım kendimi. Uygun bi vakitte tekrar gitmeyi düşünüyorum. Gayet akıcıydı hiç sıkmadı.
-_-_-_-
Ama bu bir gerçek.. Bulunduğum şehir'de Dublaj'lı olan seans'da boş koltuk yoktu.
SKODA SIMPLY CLEVER
Bence cok guzeldi.son sahne ozellikle cok uzdu
Bu arada turk milleti boyledir yuzuklerin efendisi mantikli gelir aksiyon filmini sacma bulur.herseyde bir mantik aramaya hastayiz
İlk kez beyenmedim bi serisini son sahnelere dogru uykum geldi biraz dalmısım,Aksiyonn filmi gibi olmus ya,Dövüşler bombalar yok kafa kafaya carpısmalar agacların içinden aracla gecip arabaya bisey olmaması.Eski sokak yarıslarını aradım ben gene kanunsuzluk kuralsızlık noslar daha iyi makineler.Malesef hayal kırıklıgı yasadım
Kendi adıma konuşayım
Film bir modifiye konulu film olarak izlersek filmde araba yok yani transporter filmi gibi sadece arabalarla kovalamaca,
Aksiyon filmi olarak güzel film ona bir şeyim yok ama insan F&F filmi yani ilk başta o modifiye tune işleri var oo drag yarışları illegal sokak yarışlarıydı bilmemneydi falan diye alışan kitle şimdi bildiğin,
kaç kovala silahlar çatara patara organize suçları çökert hatta CIA falan bulaşsın olay sapmış yani en azından F&F den ama normal bi klasik amerikan aksiyon filmi onda bir sıkıntı yok.
Benim beğenmediğim F&F tadının kalmadığı
bundan sonra polat alemdar ve ekibi ile t.şak gecmıcem, uyku getırmese aslında güzel film , iyi para harcamıslar,hasılat nasılsa garanti
İki gün önce gittim favorim olan tokyo drift kadar heyecan vermesede güzel bir film sonu vefalı ve duygusaldı aynı zamanda çok sinirim bozuldu film daha bitmeden millet ayaklandı salon full olunca erkenden çıkma çabası ekran bi gözüküyor bir gözükmüyor adam gibi acımızı yaşayamadık arkadaş az daha oturun lan yerinize diye bağıracaktım..
Evet sahneler acaip abartı ama sene 2015 ve o sahneleri çekmekte başlı başına bi olay film sonuçta birebir gerçek olcak diye bişey yok türkiyedede çekilebilse keşke bunun 20 de 1 i
Duygusal sahneler oldugunu sağdan soldan duymuştum bayan arkadaşımıda baştan uyardım ağlarsam aramızda die
Baya etkilendim ama sıktım kendimi ağlamamak için
Devamı gelcek yada gelmicek diye bi söylenti var mı jason ın hapse koyulması beni kıllandırdı devamı gelebilir gibi
Valla oturdum serinin ilk filmini izlemeye başladım.Biz bu filmin neyinden bu kadar etkilenmişiz diye.Resmen baş yapıt olmuş bu film.Sokak ruhunu bu kadar iyi anlatan,herkese filmin içinde bi karakter olarak empati kurduran bi film daha olacağına inanmıyorum.
gercekten cok iyidi.Son 10 dakkalık sahneler gercekten cok anlamlıydı.Tekrar gitmeyi düşünüyorum.
------------spoiler içerir--------------
letty'nin brian'ı kurtardığı sahneye tek yorum; spoiler hayat kurtarır.![]()
bu hafta sonu ancak gidebildim
genel olarak duygusaldı aksiyon sahnelerinde bile paul un ölmüş olması aklımdan pek çıkmadı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)