Akasya AVM de Imax olarak izleme ücreti nedir arkadaşlar
birde turkcell gnctrkcll kampanyası ımax salonlarda gecerli mi?
duruma göre şu biletlerden alayım :)
Printable View
Akasya AVM de Imax olarak izleme ücreti nedir arkadaşlar
birde turkcell gnctrkcll kampanyası ımax salonlarda gecerli mi?
duruma göre şu biletlerden alayım :)
Baya abartı sahne vardı hızlandırılmış çekimler bolcaydı. Aksiyon açısından bol araba açısından beklediğimden çok zayıftı
link varmı :D :D
araba işini bitirdiler şu filmde yazık oldu, yinede gidip izlicez seriyi bozmayalım :)
Hızlı ve Öfkeli 6 için seanslara bakıcaktım, googlea yazdıgımda direkt film linkleri düşmüştü... Ciddi emek hırsızlıgı vardı, eminim bu filmde de vardır, çoktan düşmüştür nete filmin sinema çekimi
Film guzel, her zamanki gibi abarti sahneler var ama eski filmlerdeki tadi almadim.
not : corona bira IN , efes OUT =)
Dublaja sakına gitmeyin, berbat.. Ayrıca filmin kendi zaten berbat. Saçma sapan ütopik bir şey, mantıklı fizik kurallarına uyan bir sahne bile yok. Kurgu zaten saçma. Anca çoluk çocuğun hoşuna gider. Tipik FF 4 , 5, 6 da olduğu gibi ,bu da b_ktan olmuş.
Hayatta siradan olan seylerle film cekilse kim izler yaw?
Her her filmden sonra suraya abarti ibaresini yazmayi marifetmi bliyorsunuz anlamıyorum abarti film bekliyodun nicin izledin ozaman arkadasim
Evet yine 3 cümlede toplamda 2 dakikada filmi harcamalar başladı.Beceriksiz vin diesel,berbatsınız!Deliha ,recep icedik Allah sizi başımızdan eksik etmesin.
abartı sahneler var demek ne demek her şey sıradan mı olacaktı bu sefer de çok sıkıcı olurdu lafı gelirdi ya arkadaşlar gidin 2 sa filmin keyfine bakın ona abartı buna abartı dersek hiç sinemaya gitmemek lazım ona bakarsan yakın zaman da vizyona giren yıldızlararası filmi abartının abartının üstünde film olması gerek filmi yazanın hayal gücüdür biraz serinin dışına çıkılmış olabilir ama ilk filminden bu yana çok vakit geçti.gitmeyenlere gidecek olanlara herkese iyi seyirler diyorum 2 sa filmin tadını çıkarın bence..
Zorlu center 9 bucuga bilet aldım. Hasret bitiyor sonunda aylardır bekliyorum :)
dublajı kötülemeler nedir yahu? dil bilen insanın dublajda işi nedir arkadaş? :D
Beklenti ne acaba :)
Araba adamın kaba etinemi saplansın nedir yani :)
Ben gitmiyorum Turk Filmi ve FF ye gitmiyorum son bir kaç senedir.
Tv ye ve nete çabuk düşüyor. Paraya yazık
Ama sinemada keyifli olur diyenler için yağmurlu istanbulda iyi gider.
ABD ne zaman kötü aksiyon filmi çekmiş birde böyle düşünün: )
Sadece seriyi bozmamak ve paul walker için gidecegim istediği kadar boktan olsun film ...
Sensin hayal ürünü, Angaraya diktiler ya :) :D :D
Abartılı aksiyon sahnelerini ben de sevmiyorum lâkin her şey tadında güzel.. Bugün, modifiye bu denli ilerlemişken 1 kıvamındaki bir film pek de cazip gelmeyebilirdi bize.. O dönemlerde o filmi çok sevmemizin sebebi belkide, filmde gördüklerimizi ilk defa görüyor olmaktı.. Gördüklerimizin neredeyse ulaşılmaz olmasıydı..
Evet 1'in yeri ayrıdır.. Tıpkı commodore 64 bilgisayar gibi..
1 olduğu için değil, bana o günlerdeki heyecanı/hazzı hatırlattığı için..
ben flime 2 gün önce gittim bizim burada 1 nisan da basladi gösterime basladi.zar zor gece seansina yer bulduk.ise uykusuz gittigimeme yanayim hayal kirikligina ugradigimama yanayim anlamadim.o kadar büyük bir beklenti içindeydimki hayal kirikligina ugradim resmen.bastan off dedim nasil bir flim bizi bekliyor ama 20 dk dan sonra sikilmaya basladim.sevkinizi kirmak istemem ama izlenilmeyecek bir flim degil ama kesinlikle büyük beklentilerde beklemeyin derim ben sonra benim gibi hayal kirikligina ugrarsiniz.
Yeni çıktım sayılır filmden.
Çok çok çok ama çok güzel . Ben şahsım adına çok beğendim . Gittiğinize değer hatta sonu duygulandırdı.
Orjinal dilde izleyin filmi mutlaka. Genel anlamda başarılı sahneler çok emek harcanmış. Zaten bu sitedekilerin çoğu ilk gün yani bugün izler filmi :)
Ağlamamak için zor tuttum kendimi, salon full idi.
Ben beğendim, DVD si çıksın tekrar tekrar izlerim diğerleri gibi.
Aynen öyle gözlerim doldu kız arkadaşım olmasa ağlayacaktım vallaha . Kız arkadaşım iddaa ediyor 8.film çıkacak ve orada paul geri dönecek diye ama inanmıyorum o kadar cenaze törenleri,otopsi raporları vs..
Keşke ölmemiş olsa ama öldü.
Bilmiyorum her yerde film arası aynı yerde mi oluyor ama filmin ilk kısmı ile ikinci kısmı bana çok farklı geldi.İlk kısım gerçekten eğlenceli geçti ama ikinci kısımda beklediğimi alamadım ama izlenir mi izlenir tabii ki öyle öldüm bittim kötü film değil sonuçta.
İlk yarıyı yeni bitirdim film cok iyi
Bir amerikana 9000devir cevirttiler ya :)
one last drive... genel olarak güzeldi özellikle sonunu çok beğendim
son dakkasına kadar heyacanla izledik, herşeyi bi kenara bırak son sahne tüylerimiz ürperdi.
mall of avm de 22:40 seansına gittim izleyemedim bilet yok talep çok mümkünse internetten biletinizi alın
hem maceralı hem aksiyonlu hemde duygusal bir film olum özellikle en sonda çıkan paul'un eski sahneleri orda çok fazla duygusallık oldu film yine çok çok iyiyidi :)
devamı gelirmi bilinmez ama yine gidip izleyeceğim sinemada :)
Şöyle Aradan 1 Hafta Geçsin Öyle Gitmeyi Planlıyorum.. Boş Muhabbet Yapan Ergenler Olunca Salonda İnanılmaz Canım Sıkılıyor Benim.. E Bide Sonrasında Otoparkta El Freni Çekmeler vs Off Off..
Bol aksiyonlu olmus. Jason Statham renk katmis aksiyona.. sonu cok duygusaldi, gozlerim doldu birden. .
beyler filmde han ölüyor.
Seriinin Her Filminin Çıkışında ya Çevirme Ya Kaza...