mall of avm de 22:40 seansına gittim izleyemedim bilet yok talep çok mümkünse internetten biletinizi alın
Printable View
mall of avm de 22:40 seansına gittim izleyemedim bilet yok talep çok mümkünse internetten biletinizi alın
hem maceralı hem aksiyonlu hemde duygusal bir film olum özellikle en sonda çıkan paul'un eski sahneleri orda çok fazla duygusallık oldu film yine çok çok iyiyidi :)
devamı gelirmi bilinmez ama yine gidip izleyeceğim sinemada :)
Şöyle Aradan 1 Hafta Geçsin Öyle Gitmeyi Planlıyorum.. Boş Muhabbet Yapan Ergenler Olunca Salonda İnanılmaz Canım Sıkılıyor Benim.. E Bide Sonrasında Otoparkta El Freni Çekmeler vs Off Off..
Bol aksiyonlu olmus. Jason Statham renk katmis aksiyona.. sonu cok duygusaldi, gozlerim doldu birden. .
beyler filmde han ölüyor.
Seriinin Her Filminin Çıkışında ya Çevirme Ya Kaza...
Daha güzel bi final sahnesi olamazdı bence, paulu filmde öldürmemeleri çok daha etkili olmuş
SPOILER diyarı olmuş burası :D
Neyse ben zaten F&F 3 de bırakmıştım :D
Sırf son sahnesi için bile gidilir , çok duygulandırdı...
şimdi sinemadan çıktım ,gece 23 30 seansından , filmin sonunu güzel bitirmişler , çok duygusal olmuş güzel olmuş
21.45 yenisahra optimumda izledim. Sondaki tribute de çok duygulandım. Çok beğendim ben filmi. Tekrar kesinlikle gitmek istiyorum.
Valla ben begenmedim,benim icin tek olan FF tokyo.
Zaten ben senaryoyu yazanin Turk olduguna falan inanmaya basladim,kalbi duran adama kalp masaji yapiyorlar suni tenefus yapiyorlar yasamiyor.Kiz konusuyor ona cevap veriyor :)
Uzar giderdi,film evet aksiyon ama vay anasini denilcek bir aksiyonda degil,olaylarin gelismesi tahmin etmek zor degil.Bence su hareketi yapcak diyorsuniz ve yapiyor,yada surdan atlayacak diyorsuniz atliyor.Kisacasi adimlari tahmin ettiginiz ve oyle gerceklestigi icin SIKILIYORSUNUZ/ yada kendi adima soyleyim SKILDIM
Sonunda çok kötü oldum, bittikten sonra bir umut belki son filmlerde olduğu gibi devam edeceğini gösteren bir sahne çıkar diye bekledim... İlk filmlerin yeri çok başka ama final sahnesiyle güzel bir kapanış olmuş. Keşke Paul Walker ölmeseydi, sonu böyle olmasaydı
son sahne hariç berbattı ama o son sahne insanın boğazını düğümlüyor.
https://www.youtube.com/watch?v=0LdaanymjUk
Müzikler gelsin o zaman :)