User Tag List

Sayfa 12/23 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
420 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Fast & Furious 7

Ko®ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzatmayacagim,yasla alakasi yok.Sizden daha genc sinema elestirmeni insanlar var.
    Sizden daha genc ve daha cok bilgisi olan bu isin okulunu okumus mezun olan insanlar var
    Bu isin egitimi varken bize yasla alakali birsey soylemek gereksiz olur,filmin mazisi 15 sene olabilir,isterse 100yillik olsun bu fark etmez.Kimin bu hayatta neler gorup,neler gormedigini gercekten bilemezsiniz Neyse iyi gunler size
    Arkadaşım polemik yaratmak içinmi girdin konuya ? demek istediğimi hala anlamıyorsun bide iyi günler falan laf sokuyosun aklın sıra !
    Daha cevap yazma bana..

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim benim yasım 30 filmin serinin 1. filmine gittiğimi hatırlamıyorum (15 senesi vardır) yani ortalama 15 senedir ilk cıktığı gün sinemada seyrettiğim bir filmden bahsediyoruz.Matrix bilim kurgu olarak izleyebiliyorsun gülmüyorsun komik değil ozaman bu filmede komedi gözüyle bakıpta gülmeyeceksin.Seansta yer olmadığı için gece 1 de 2 de filme giren arkadaslarım var benim gibi F&F fanatikleri. Fanatik değilsin yada benim gibi filmi 2 yıldır beklemiyorsun ilk gün gitme ozaman.

Sonuc olarak soyleceğim şu aslında her filmde sacma sahneler var teknolojinin dibini vurmus milyon dolarların harcandığı filmden bahsediyoruz.Paramı verdim keyif almadım hakkını vermedi diyebilirsin tabiki hakkın.Ama benim gibi biraz daha manevi olarak olaya yaklaşan ,hiç kimsenin filmin en heyecanlı sahnelerinde gülüpte filmin havasını kacıracak saygısızlığı yapmayacaklarını düşünüyorum
    -Madem fanatiksiniz alcaktiniz onceden yerinizi,ben gun oncesi yerimi ayirt ettirmistim
    -Bilim Kurgu filmine girdiginde bilim kurgu filmi oldugu icin gulmuyorsunuz,ama boyle bir filmde ben en binlerce yok artik dedim Ha bu gulmendede etraftaki kimseyi rahatsiz etmedim bastim kahkahayi derken mubala yaptim orda
    -Bilseydim boyle bir film olacagini gitmezdim zaten bende pismanim o konuda haklisiniz
    -Bende olayin manevi yonunden bahsediyorum,cocuklugunuzdan beri gidiyormusunuz oncekilerle bir alalasi varmi?Kesinlikle yok.Ortada ne manevi bir ruh kaldi nede baska birsey

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Madem fanatiksiniz alcaktiniz onceden yerinizi,ben gun oncesi yerimi ayirt ettirmistim
    -Bilim Kurgu filmine girdiginde bilim kurgu filmi oldugu icin gulmuyorsunuz,ama boyle bir filmde ben en binlerce yok artik dedim Ha bu gulmendede etraftaki kimseyi rahatsiz etmedim bastim kahkahayi derken mubala yaptim orda
    -Bilseydim boyle bir film olacagini gitmezdim zaten bende pismanim o konuda haklisiniz
    -Bende olayin manevi yonunden bahsediyorum,cocuklugunuzdan beri gidiyormusunuz oncekilerle bir alalasi varmi?Kesinlikle yok.Ortada ne manevi bir ruh kaldi nede baska birsey
    o mübalayı yapmasaydın bende sana destan yazmak zorunda kalmazdım

ben gercekten filmde kahkaha atıp insanları rahatsız edecek seviyeye gelenlerden bahsetmiştim.bende onceden biletimi almıstım ama malesef herkez herzaman availble olamıyor hayat şartları

Neyse kardesim maneviyattan kastımı anlamamıssın daha fazla yazıp - okuyup vakit kaybetmeyelim
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav beğenilir beğenilmez. Beğenmeyen adama beğenmedi diye çıkışmanın mantığı ne? Zevk meselesi. Böyle boktan bir konu için gerilmeye değmez

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben polemik yaratmak istemedim cidden,yanlis anlasildiysamda ozur dilerim.
    Ben sadece tamamen amatorce yorumumu yaptim,dusuncelerimi aktardim.
    Bu saatten sonrada lutfen bana cevap hakki dogurucak alinti yapmazsaniz sevinirim

ECD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar konuyu saptırmayın.. Film gösterişli ve güzeldi.. Araplar harbi yaşıyor bu hayatı.. Striptizciyi altın kaplamışlar )))

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-2 gün daha geçsinde birdaha gidicem
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilk film vizyona girdiginde anaokuluna yasi tutmayanlar yorum yapmis bos bos heee gencler heeee

yasindemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filmi LG IMAX Akasya'da izledim. Abartı sahneler vardı ama hangi Hollywood filminde yok.. Çok takılmayın ve hikayenin devamlılığına Tokyo Drift'le güzel bir şekilde bağdaştırılmasına dikkat edin. Bence verdiğiniz parayı hakediyor film ve oldukça güzel, sonuna kadar izletti uzun olmasına rağmen. Ve sonunda ağlamamak için kendimi zor tuttum.

Paul Walker... Sırf onun anısı için bile gidilir bu filme...
    VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaslar ilk film.bilim.kurgumuydu matrixe gitmedikki bizim.1 sevmemizim.sebebi bizi anlattigi icindi filmi izleyenler anlatsin film.bizimi anlatti.Bazi sahneler matrixe tas cikartir.cinsdendi..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok bos muhabbetler donmus yıne sız geceymısınız keske yonetmen koltuguna adamlar sızın kadar dusunememıs tuhh gıttı 15-20 lıranız..begenen begendım guzeldı der gecer begenmeyen begenmedım hosuma gıtmedı der olur bıter.yok soyle olaymıs boyle olaymıs gokdelenden nasıl ucmus kalp masajı yapmıs dırılmemıste konusmus dırılmıs sacmalıkmıs bu tur yorumlarınız sıze kalsın.La adam belkı kalp mesajına sunı tenefuse bılerek cewap vermedı sevgılısının sesını duymak ıstedı vs vs..
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abartı var diye güzel zaten her sahnede Siktir lan diyip gaza getriio

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sayenizde gitmeden tüm filmi izlemiş olduk.İyiki varsın tektürkiy

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılan yorumları okumak istemiyorum gidemedim daha!

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çekimlerin çoğu bitmiş olsa bile bu filmde son teknoloji Paul Walker canlı hale getirilip sahnelere bir şekilde yerleştirildi. Sahnelerden çok abartı olan bişey varsa budur. Serinin her filmini zevkle izledim, buda öyleydi. İlk filmin tadı tabi başka yayınlandığı yıl izleyemedik belki ama aklımız erdi ereli efsanedir film. Devamı büyük ihtimal gelmicek serinin,ama inşallah gelir.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su an FF7'de sinema arasindayim. FF1 Amateur ise FF7 Brazzersdir. Disi janjanli ama ici bos.

HKND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuda yorumdan çok spoiler var, gitmeden izlemiş oldum sonunda ne oluyo onuda diyin bari

|| CaNeR || - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazmıyım yazmıyım dedim de dayanamadım, senelerdir takip ediyorum hepiniz gibi, bu gözler neler gördü seri boyunca, fizik kuralları alt üst edildi, belki biraz duygusal boyutu ile yaklaşacağım ama gerçek olan şey onların aile olduğuydu, ve bu filmde ne yazık ki gerçek olduğunu bildiğimiz başka bir şey de paul'un fiziksel olarak bu dünyada olmadığıydı, ama bir başka gerçek de ruhunun hep bizimle olmasıydı ki bunu da çok güzel yansıtmışlar sırf son beş dakikası için bile izlenebilecek bir filmdi benim için.

bir de her an geçmişe götürdü, sahne olarak geçmişe gitmese de küçük nüanslar hissettirdi o geçmişi. ton balıklı sandviç, yarış savaşları, eski usûl tırın altına girme, charger, nissan, ve bir çok şey...

filmin yarısında han ile bağlantılı olarak tokyo'ya gidişi, six days şarkısı gibi.

her neyse burada '' verdiğim 10 tl ye yazık oldu '' gibi yorumları görünce yazma gereği duydum bunları, nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayabilirsiniz.
    ride or die

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filmde yok yoktu valla aksiyon macera dram komedi romatizm bilim kurgu vs

son zamanlarda bi bu filme verdiğim para sonuna kadar helal olsun dedim bir de tabiki başyapıt interstellar'a

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)