-Madem fanatiksiniz alcaktiniz onceden yerinizi,ben gun oncesi yerimi ayirt ettirmistim
-Bilim Kurgu filmine girdiginde bilim kurgu filmi oldugu icin gulmuyorsunuz,ama boyle bir filmde ben en binlerce yok artik dedimHa bu gulmendede etraftaki kimseyi rahatsiz etmedim bastim kahkahayi derken mubala yaptim orda
-Bilseydim boyle bir film olacagini gitmezdim zaten bende pismanim o konuda haklisiniz
-Bende olayin manevi yonunden bahsediyorum,cocuklugunuzdan beri gidiyormusunuz oncekilerle bir alalasi varmi?Kesinlikle yok.Ortada ne manevi bir ruh kaldi nede baska birsey![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
o mübalayı yapmasaydın bende sana destan yazmak zorunda kalmazdım
ben gercekten filmde kahkaha atıp insanları rahatsız edecek seviyeye gelenlerden bahsetmiştim.bende onceden biletimi almıstım ama malesef herkez herzaman availble olamıyor hayat şartları
Neyse kardesim maneviyattan kastımı anlamamıssın daha fazla yazıp - okuyup vakit kaybetmeyelim![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Yav beğenilir beğenilmez. Beğenmeyen adama beğenmedi diye çıkışmanın mantığı ne? Zevk meselesi. Böyle boktan bir konu için gerilmeye değmez
Ben polemik yaratmak istemedim cidden,yanlis anlasildiysamda ozur dilerim.
Ben sadece tamamen amatorce yorumumu yaptim,dusuncelerimi aktardim.
Bu saatten sonrada lutfen bana cevap hakki dogurucak alinti yapmazsaniz sevinirim
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Arkadaşlar konuyu saptırmayın.. Film gösterişli ve güzeldi.. Araplar harbi yaşıyor bu hayatı.. Striptizciyi altın kaplamışlar)))
Filmi LG IMAX Akasya'da izledim. Abartı sahneler vardı ama hangi Hollywood filminde yok.. Çok takılmayın ve hikayenin devamlılığına Tokyo Drift'le güzel bir şekilde bağdaştırılmasına dikkat edin. Bence verdiğiniz parayı hakediyor film ve oldukça güzel, sonuna kadar izletti uzun olmasına rağmen. Ve sonunda ağlamamak için kendimi zor tuttum.
Paul Walker... Sırf onun anısı için bile gidilir bu filme...
VW Scirocco 1.4 TSI Twincharger - 2012
Ya arkadaslar ilk film.bilim.kurgumuydu matrixe gitmedikki bizim.1 sevmemizim.sebebi bizi anlattigi icindi filmi izleyenler anlatsin film.bizimi anlatti.Bazi sahneler matrixe tas cikartir.cinsdendi..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
cok bos muhabbetler donmus yıne sız geceymısınız keske yonetmen koltuguna adamlar sızın kadar dusunememıs tuhh gıttı 15-20 lıranız..begenen begendım guzeldı der gecer begenmeyen begenmedım hosuma gıtmedı der olur bıter.yok soyle olaymıs boyle olaymıs gokdelenden nasıl ucmus kalp masajı yapmıs dırılmemıste konusmus dırılmıs sacmalıkmıs bu tur yorumlarınız sıze kalsın.La adam belkı kalp mesajına sunı tenefuse bılerek cewap vermedı sevgılısının sesını duymak ıstedı vs vs..
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Çekimlerin çoğu bitmiş olsa bile bu filmde son teknoloji Paul Walker canlı hale getirilip sahnelere bir şekilde yerleştirildi. Sahnelerden çok abartı olan bişey varsa budur. Serinin her filmini zevkle izledim, buda öyleydi. İlk filmin tadı tabi başka yayınlandığı yıl izleyemedik belki ama aklımız erdi ereli efsanedir film. Devamı büyük ihtimal gelmicek serinin,ama inşallah gelir.
Konuda yorumdan çok spoiler var, gitmeden izlemiş oldum sonunda ne oluyo onuda diyin bari![]()
yazmıyım yazmıyım dedim de dayanamadım, senelerdir takip ediyorum hepiniz gibi, bu gözler neler gördü seri boyunca, fizik kuralları alt üst edildi, belki biraz duygusal boyutu ile yaklaşacağım ama gerçek olan şey onların aile olduğuydu, ve bu filmde ne yazık ki gerçek olduğunu bildiğimiz başka bir şey de paul'un fiziksel olarak bu dünyada olmadığıydı, ama bir başka gerçek de ruhunun hep bizimle olmasıydı ki bunu da çok güzel yansıtmışlar sırf son beş dakikası için bile izlenebilecek bir filmdi benim için.
bir de her an geçmişe götürdü, sahne olarak geçmişe gitmese de küçük nüanslar hissettirdi o geçmişi. ton balıklı sandviç, yarış savaşları, eski usûl tırın altına girme, charger, nissan, ve bir çok şey...
filmin yarısında han ile bağlantılı olarak tokyo'ya gidişi, six days şarkısı gibi.
her neyse burada '' verdiğim 10 tl ye yazık oldu'' gibi yorumları görünce yazma gereği duydum bunları, nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayabilirsiniz.
ride or die
filmde yok yoktu valla aksiyon macera dram komedi romatizm bilim kurgu vs![]()
son zamanlarda bi bu filme verdiğim para sonuna kadar helal olsun dedim bir de tabiki başyapıt interstellar'a
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)