Abi sen 4 çeker olsun DSG olmasın, Sıfır olsun 140bin TL geçmesin dediginde seçenekler daralıyor. Belki o seçeneklerde istedigin yok ama Adanada STI ve EVO için anlayan çok güzel ustalar var. Haberin olsun![]()
Abi sen 4 çeker olsun DSG olmasın, Sıfır olsun 140bin TL geçmesin dediginde seçenekler daralıyor. Belki o seçeneklerde istedigin yok ama Adanada STI ve EVO için anlayan çok güzel ustalar var. Haberin olsun![]()
Oncelikle sunu soyliyim bana boyle tehditkar mesajlar atmaktan vazgec, kac yasinda adamsin yakisiyo mu hic?bence araba da alma forumu rahat birak bu nedir ya kac gundur. Benim eski arabami alabilirsin istersen seninki yerine haha
![]()
Al bi temiz s3 70-80 civarına düz vites hemde yap stage2+ devam et 100bin tutmaz![]()
INFINITE PERFORMANCE
önceki sayfada arkadaş önermiş bilmiyorum HB mi istiyosunuz ama RWD bir aracı FWD ile kıyaslamayın 2WD diye
RWD'nin sürüş karakteri vs çok başkadır bence denemekde fayda var sonuçda 4WD'den zevkinizi almışsınız bide güçlü RWD olsun
bence şöyle opsiyon listesi kabarık km'si az bi 335 olabilir
Connecting site...
bu sonuncu sw opc çok terbiyesizce oldu
forumda biara videoları geliodu sahibi onlarıda kesti noldu acaba gidişatı
sedanıda varmış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35720551/detay
1881 - 193∞
ıstenılen randıman alınamadı o arabayla sahıbı 4 ay mı ne kullanabıldı arabayı sanzuman sorunu vardı cozmuslerdı en son 100 kusur harcandı o arabaya sımdı performansı kısık 650 bg dı 100-200 u 7.5 sndı.
doğuştan araba manyağı
9-10 liraya çok can sıkan bişey olabilir
Connecting site...
Alp1903'un de yazdigi uzere senin ilacin subaru sti. Sendeki.butce ile cok rahat altindan kalkarsin...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Fizik kuralları ile savaşmak ta bi yere kadar fwd sıkıntı hele hele güç arttıkça eziyete dönüyor
Bizim GTI larda bile şehir içinde çok sıkıntı iken üst güçleri hayal bile edemedim.
Awd güzel bişey hatta ve hatta şahsi fikrime göre muazzam bişey..
demin bi test izledim golf7r ve cupra280 pistte cupra daha iyi sure yapiyodu (golf 1.13 cupra 1.10) rinde yine ayni sekilde cupra 16-17 sn daha iyi yapmis golfden.Sasirdim acikcasinasi bi alet bu cupra
Arkadaslar ben hic cok guclu 2 ceker ama otomatik kullanmadim.nasil oluyor...bunu en iyi dsg si olanlar bilir
polo lari yukleyen arkadaslar yada golf tsi 1.4 160 lik olan yazilimli olarak kullanan ...kalktiklarinda aracla...direk gaza otururlarla arac nasil tekpi veriyor ?
Ben bundan korkuyorum...cupra dsg gelecek ama ven bu araci 400 hp yaptimmi
arac nasil olacak.duz vites olsa kesici devreye giriyor hemen 3 sn sonra vites atar insan.tabi bu 1den 2 ye cekerken 2 dende 3 e cekerken olan birsey...dsg de manuelede alsan 6800 e geldimi devir .arac vites atiyor.iste neler olur ozaman
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)