Ölçümü bana göstermedi demişsin.. Eline kart slibi tarzında bir kağıt verilmedi mi ? Alkol oranının yazdığı, kimlik bilgilerinin yazdığı ?
Ölçümü bana göstermedi demişsin.. Eline kart slibi tarzında bir kağıt verilmedi mi ? Alkol oranının yazdığı, kimlik bilgilerinin yazdığı ?
Yarın mahkemeye başvuracağım cezayı ödemem gerekiyormu itiraz etmeden önce
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Hayatımda kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim yaşasağım bunca sıkıntı içine bir de bu eklenince bazen dıyorum yav öl kurtul daha iyi …ikinci kez üflemek istedim izin vermedi ..avukata kan rapory ve cezayı attım işlem başlatacak yarın sulh cezaya gideceğim …şansıma adli tatil
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Okumadan imzalamam.....
www.honda-tech.com
Normalde sen üflemeden önce yeni uç takmalı cihaza sana gösterecek şekilde.
Yeni uç taktı mı sen üflemeden?
Yeterince güçlü üflemediğin için senden önceki adamın değeri ekranda kalmış olmasın?
Okumadan imzalamam.....
İlk üfledim olmadı dedi sonra üfle dedi üfledim elime ucu verdi alkol almışsın dedi buyur kenara sonra ne alkolü dedim 0,86 dedi bende alkol kullanmadım bir yanlışlık olabilir 2. Kez üfliyim dedim yok dedi valla bi audide vardı yanımda onlarınkini banamı kitledi diye düşünmedim değil ..zaten üfleten kişi cezayı 50 metre ilerde bekleyen polislere yazdırdı beraber gittik ..ceza kağıdını onlar verdi …adamlara içmedim desem de beni dinlemiyorlar ki
www.honda-tech.com
Sonra gelip arabayı alabilir misiniz alkollu yakalandım dedi. Hemde 1.60 küsür bir promil. Ne ara içtin falan derken içmediğini söyledi. Linsterinle gargara yapmış bizimki, işte gargaradan olduğunuda biliyoruz ama cezayı yazdılar, ehliyeti aldılar. 1 promil üstü olduğu içinde karakola ifadeye götürdüler. Bu orda ısrar edince hastaneye götürmüşler 3 saat sonra neredeyse.
Kan tahlilinde de 0.10 veya altı yazıyordu sanırım hassas ölçüm yok. Aynı gün aslında hem alkolsüzdü, hem hastanede polis eşliğinde kağıdı alsada polis mahkemeye git bizene dedi.
Dosyaları oluşturdu, 1 ay sonrasına mahkeme verildi. Emniyetin avukatı işte şu şu tarihlerde kalibrasyon yaptırdık, bunlar kalibrasyon onaylarımız...vs sunmuş.
Bizim arkadaşta tekrar itiraz edip durumu söyleyince 1 ayda öyle ertelendi falan. 3 ay sonra anca alabildi ehliyetini.
Fakat o ara araç kiralayıp faturasınıda gider gösteremiyor çünkü ehliyet yok yasal olarak, saçma sapan bir dünya. Dava açacağım işte ehliyetim olmadığı iiçin şu şu şeylerden mahcup kalıp para kazanamadım diye ama sonrasıda çok kaotik. Cezayı ödememişti geri yattı, 3 ayda ehliyetsiz kaldığıyla kaldı. Öğrenci olunca ailede inanmıyor alkolsuz olduğuna, sinir bozucu bir durum.
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
www.honda-tech.com
Alkolden yakalanan arkadaşların arabalarını çok teslim aldım tutanak eşliğinde aracı alkolsüz bir kşiye teslim etmesi lağzım. Yoksa araç otoparka çekilir. Eğer kanun değişmediyse tabi… bunu avukatınıza söyleyin madem alkollüyüm aracı bana neden teslim ettiler diye. Belki bi işe yarar.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
www.honda-tech.com
reflüsü olan
astım ilacı kullanan
bunlar sadece bu sitede olanlar ama başka biryerde olgun meyveler yemenin dahil alkolmetrede çıktığını hatta keton diyeti yapan vede reflüsü olan bir vatandaşın daimi şekilde 0.45 promil çıktığını okumuştum hayatında 20 yıldır alkol almadığı halde.
7 Things That May Affect a Breathalyzer | Fienman Defense
What Foods Can Cause False Positives for Alcohol Intoxication?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)