gtlıne coupe versıyonunun cok ıyı oldugunu okumustum,oyleyse 4 kapısıda ıyıdır ıllakı 1 serısıyle nasıl olur bakmak lazım:)
Printable View
gtlıne coupe versıyonunun cok ıyı oldugunu okumustum,oyleyse 4 kapısıda ıyıdır ıllakı 1 serısıyle nasıl olur bakmak lazım:)
Honda fd 6 civicler de guzel yol tutuyor.En azindan benim e15 corollamdan daha iyi yol tutuyor. Ha keza yeni kasasini bilmiyorum ama bi alt kasa aurisin de yol tutusu berbatti
GT-Line ile normal Megane Coupe arasında bazı farklılıklar olmalı.. Çünkü 1.4 TCe Megane coupe arabam vardı,tek satma sebebim kötü yol tutuş ve kötü frenlerdi.
gtline ile normal meganın amortisörleri filan farklı. gerçi normal megan bile focus gibi iyi yol tutan bir araçtır zaten testleride var ikiside başarılı. ama gt line çok daha başarılı.
pistte renault ralli pilotu ethem genimle birliktede zorladık hem trophy hem gtline bizi altımıza ettirdi ama araç hiç yatmadı.
Tabı farklılıklar varda kotu oldugunu duymamıstım hıc megane cupenın.. sonucta trophy ruhu var:p pısttede ıyı sureler yaptı arkadas..
meganla gtlıne ıle focusu zorlayan bır arkadasın yorumu
Yol tutuşu bir hayli zorladım, Focus ile eşdeğer, ve hatta kullanma keyfi daha fazla diyebilirim, çünkü yatma ve salınma daha az. Ancak Focus'taki direksiyon sisteminin kısa turunu aramadım değil, yine de eski Megane'lara göre çok düzelmiş, o hamur gibi hissi kaybolmuş. Hala direksiyon açısı benim zevkime göre fazla yatık.
eski i30umdan gayet memnundum simdi ceedimden bir okadar orta sert sayılabilecek süspansiyonlarıyla direksiyonuda sertliginide sport moduna alırsanız hatta dahada tatminkar oluyor tepkilerinze hemen cevap veriiyorz:)
1
focus
a3/golf/leon
giulietta
fransızlar
...
...
...
japonlar/koreliler
amerikanlar
çinliler
benim sıralamam bu. ;) arada birkaç esktrem model elbette vardır.
ortalık karışıcak :D
megane ın stockunu en cok zorlayan adam oguzhan abiden bahsediyorsun dimi :D o stock haldeyken cok iyi seyler yapıyordu,aynı araçtan bende var piste hr yayla çıkmıştım simdi coile geçtim ama o zamanda memnun etmişti.
megane3 lerin yol tutusu oyle yabana atılcak seviyede değil ama en iyisi mi orasını bilemiyorum.
megane gt line kesinlikle...
Focus, megane'in gtline versiyonu ve giulietta o sinifta liderler. Digerleri hepsi sonra geliyor.
C4'ünde yol tutuşundan memnunum. Yeni kasasını bilmem ama bendeki kasasından memnunum. Şehir içinde çok sert bam gümdür ama uzun yolda biraz zorlama şansım oldu,çizgisinden çıkmadı hiç ve yüksek hızlarda çok stabil. Tabi daha iyileri vardır sınıfında.
niye isyan çıksın birader? :) her ülkenin araçlarının öne çıktığı bi konu vardır. bana sorsanız sorunsuzluk diye, en başa japonları koyarım. yol tutuş denilince de kimse kusura bakmasın japonların avrupalılar karşısında şansı yok. şimdiye kadar da hiçbir japonun zımba gibi yol tuttuğu görmedim, duymadım. mazda 3 vardı, o da zaten focus alt yapısına sahipti. japonlar çok kötü değiller bu konuda ama rakipleri kadar da iyi değiller.
mazda 3 te bence listede yukarilardadir
Ben oyumu Subaru'dan yana kullanıyorum.
Bir de böyle bir video var, ne kadar doğru olur bilmiyorum ama fikir verebilir.
MSN-Cars Hatchback Challenge Subaru, Golf BMW and Audi A4 at Rockingham - YouTube
Eskiden handling testleri vardi, yapmiyorlarmi yurt disinda hala?
merso a class lar hangi sınıfa giriyor. onlarda iyi de.
kendi tecrübelerimden birisini de söyleyim. megane II de çok iyi yol tutuyor. sedanını epey kullandım. tamam direksiyonu hissiz ve yumuşak ama kolay kolay kopmuyor araç, hatta hiç kopmuyor. :) megane'ın şimdiki gt'si (tecrübe eden arkadaşlara da güvenerek) çok daha iyidir tabi.
benim otomobilde aradığım 3-5 önemli noktadan birisidir yol tutuş. viraja gönül rahatlığıyla giremeyeceğim araç kalsın arkadaş...