User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
118 sonuçtan 115 ile 118 arası

Konu: c sınıfında en stabil yol tutan araç?

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evo için bir şey diyemem ama standart 1.5 veya 2.0 Impreza da bu kategoriye girebilir bence. Ki 4 çeker olması da büyük artı. Neden kimse söz etmiyor şaşırıyorum gerçekten.
    Onden kayiyor cunku
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW 1 serisidir bu sınıfın lideri.
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

Throttle
    Misafir
    Kullanandan kullanana değişiyormu bilmiyorum ama bende zamanında megane II 1.6 hb vardı arkadaşımdada focus 1 hb trend lerden vardı iyi yol tutuyor denilen kasa ben ikisinide çok kullandım viraj yaptım çıktım ki ozamanlar roll muhabetleri pek yoktu paso viraj yapardık belirli yollarda limitlerde giderdik focus bana megane II kadar güven vermezdi hatta 1-2 kere arkayı saldığıda oldu megane II de böyle birşey söz konusu bile olmadı çok rahat girip çıkardı. Sedanlar için konuşamam çünkü hiç denemedim viraj ama onuda kullandım pek fark görmedim sürüşdireksiyon vs açısından. Kısacası megane II bile focus tan iyidi gözümde ki yorumlardan anladığım kadarıyla GT line modeli şuan yeni kasalarda çok ünlü yol tutuş konusunda . megane II ye kötü dendiği halde ben bukadar iyi olduğunu gördüysem iyi denilen bir megane yi düşünmeye gerek duymuyorum bence liderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ama bi MRS trophy ile de karsılastırmamak lazım
    - olarak aracımda 18 jantlar olmasına ragmen 50 yanak var, sert girilen virajlarda bariz yanagın ustundeyim, 40 yanak 19 jant koysam nasıl olur acaba?
    İyi olacağı kesin tabi bozuk zeminli yollarda sertleşmeden dolayı sekme kayıplarını dusunmezsek..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)