User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
109 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Passolig kartı nedir?

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdiii eşim Beşiktaşlı ben fenerbahçeliyim gittik ayrı ayrı bu karttan aldık diyelim

ben eşimle inönüye o benimle kadıköye gelemeyecek mi ?
    yok öyle birşey eşin inönüye sen kadıköye

beraber gitmek istiyorsanız 2şer tane kart alıcaksınız...

bunun kararını kulupler vericek ve hiçbir büyük kulüpte bjk ve gs liler gelip izleyebilir demeyecek bu bir gerçek..

yani ailece 120 tl masrafın olucak önümüzdeki sezon maç bileti yada kombine hariç.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok öyle birşey eşin inönüye sen kadıköye

beraber gitmek istiyorsanız 2şer tane kart alıcaksınız...

bunun kararını kulupler vericek ve hiçbir büyük kulüpte bjk ve gs liler gelip izleyebilir demeyecek bu bir gerçek..

yani ailece 120 tl masrafın olucak önümüzdeki sezon maç bileti yada kombine hariç.
    illaki çılgınlar vardır ama bu iş kulüplerin baya canını yakar gibime geliyor

şahsen bu şekilde olursa ben gitmem biraz daha ekler alırım lig tv mi paşalar gibi evimde izlerim

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en başta ismi bile antipatik gerizekalıca passo neymiş , gereksz uygulama bir daha güvenligin onune gecemedikleri için cep doldurmak için fişleme.

3 büyük için 25 digerlerine 15 tl olması lazım. hersene / sezon birde bu ücret.

mesela sevgilinizle/eş dost vs maca gitmek istiyosunuz ama artık n.h gdersiniz bu aptal kart olmadan .yada kart var ama atıyorm beşiktaş kartı siz TT arenaya gidiceksiniz yine gidemiyosunuz bu durumda bidaha gs kart lazım bildigmiz kredi yada para kart kıvamında gelmeside vardır heralde 3-5 gün

fenerbahçe katılmadı şuan kendi kartımı yaparım diyor .bide çaykur rizeydi galiba oda aynı
    pek maç izleyen biri değilim ama resmen sacmalamıslar , cepleri doldurmaktan baska birsey değil

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çare digiturkplay. En uygun ve de en mantıklı mobil lig izleme formülü sanırım.

Çok baştan salma biriş gibi duruyor. Şimdi ablam maça gitmek istiyor, ırakta çalışıyor. Bir maça gitmek istedi diye, kart almak zorunda kalmamız saçmalığın daniskası. Geçen sene maçlarımıza bilet almak için gs bonus aldım. 3-4 maça da gittim, ama bu sene 44bin kombine satınca, kalan biletler beni aşınca, maça da gidemedim, gs bonusu da kapatmak zorunda kaldım.

Takımlar zaten tribünleri normal maçlarda doldurmakta zorlanıyor. Bir de + kart için masraf olunca, insanlar iyice 5 tl veririm kahvede izlerim moduna geçecektir bence.
    Instagram: mutusgarage

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

şahsen bu şekilde olursa ben gitmem biraz daha ekler alırım lig tv mi paşalar gibi evimde izlerim
    Şubatta yeniden üye oldum. Keşke olmasaydım dedim kendi kendime ama bu kart olayından sonra iyi ki aldım dedim.

Digiturk'ün de işine yarayacak bu olay..

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah bunu çıkaranların cezasını versin bu uygulama ile taraftar değil seyirci gelecektir maçlara,

çok basit bu hafta butün tribünler org olacak maça gitmeyecekler bakın geri adım atıyorlar mı atmıyorlar mı

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şubatta yeniden üye oldum. Keşke olmasaydım dedim kendi kendime ama bu kart olayından sonra iyi ki aldım dedim.

Digiturk'ün de işine yarayacak bu olay..
    bütün tribün grupları önümüzdeki sezon başından itibaren maçlara gitmeyerek boykot edecek...yarısı bile dolmayacak stadların..o yüzden kulüplerde kazan kaldırıp passoligi iptal ettirecekler bu kadar basit...

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boykot edenler olsa dahi, 5 milyon kişi ortalama 20 tl den kitleseler.

100 m tl cukka. Güzel iş. Ki bu rakam çok daha fazla olacağından ötürü yolunu buldular yine.

Seneye kaldırırlar, yine bize kaçan kaçtığıyla kalır.
    Instagram: mutusgarage

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Futbol şiddettir,futbol holiganlıktır,futbol adam bıçaklamaktır.

Desem ? Gömersiniz beni heralde...

Maça gidipte küfür etmeyen yoktur. Normal hayatında hiç küfür etmeyen bi insan bile oranın atmosferinden etkilenip küfür edebilir,doğaldır. Bursasporluyum,küfürden dolayı ceza aldık bayan ve çocuklar gitti izledi maçı. O maçta onlarda küfür etti. Sonra tekrar ceza aldık üst üste 3-4 maç ceza aldık,şimdi bu akşamki ZTK Yarı Final maçında kalktı ceza. Tribünde küfür engellenemez. EBilet falan çare olmaz yani o işe.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütün tribün grupları önümüzdeki sezon başından itibaren maçlara gitmeyerek boykot edecek...yarısı bile dolmayacak stadların..o yüzden kulüplerde kazan kaldırıp passoligi iptal ettirecekler bu kadar basit...

gitmeyin abi gidenede mani olun seni beni hepimizi ilgilendiriyor bu
    çarşı hafta sonu stat önünde siyah flamalarla olacak şu an 3700 bilet satılmış diye duymuştum inş onlarda giremez..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fenerbahçe, ‘Passolig’ yerine uzun süredir kullandığı ‘Taraftar Kart’ uygulamasını geliştirecek.

2013-2014 sezon sonuna dek Şükrü Saracoğlu Stadı’nda iki maça çıkacak Fenerbahçe bu karşılaşmalarda zorunlu ‘e-bilet’ sistemini uygulamadığı için federasyona 100'er bin TL ceza ödeyecek.

2014-2015 sezonunda bilet ve kombine satışlarını yalnızca ‘Taraftar Kart’ sistemi üzerinden yapacak kulüp yaklaşık 20 milyon TL gelir sağlamayı hesaplıyor. Kendi veri bankasını oluşturacak Fenerbahçe sattığı her bileti, federasyonun merkezi e-bilet sistemine girmek zorunda.

valla bravo adamlara
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçin,iz beyler :

E-Bilet sistemine kulüplerin neden karşı çıkmadığı ortaya çıktı. 3Puan.com'un haberine göre; Aktifbank, Kulüpler Birliği ile yaptığı anlaşma gereği Süper Lig ve PTT 1.Lig kulüplerine 1,5 milyon TL ile 10 milyon TL arasında ödeme yaptı. Bazı kulüplere de kredi kolaylığı tanındı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçin,iz beyler :

E-Bilet sistemine kulüplerin neden karşı çıkmadığı ortaya çıktı. 3Puan.com'un haberine göre; Aktifbank, Kulüpler Birliği ile yaptığı anlaşma gereği Süper Lig ve PTT 1.Lig kulüplerine 1,5 milyon TL ile 10 milyon TL arasında ödeme yaptı. Bazı kulüplere de kredi kolaylığı tanındı.
    kulüpler taraftarın desteği olmadan tepki gösteremezdi ztn abi illaki bu sponsorluktan dolayı kulüplere gerekli ödemeleri yapaacklardı
    dananın kuyruğu derbide kopacak
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KUSURSUZ FİŞLEME

Yasa uyarınca, e-bilet sistemine geçiş yapan futbolseverler kimlik bilgilerini PASSO Lig’le paylaşmak zorunda. PASSO Lig de bu bilgileri başta Maliye Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olmak üzere devlet kurumlarıyla paylaşacak.

E-Bilet’e yöneltilen eleştirilerden birisi bu uygulamanın “fişleme” kabiliyetine dair. Esasında hükümet, 6222 Sayılı Yasa düzenlenirken de sezon başında kendisine muhalif tezahüratları “siyasi tezahürata ceza” tehdidiyle engellemeye çalışırken de bu arzusunu gizlemiyordu. Kamera sistemleri vs.’nin yanına artık çok daha etkili bir enstrüman eklendi.

Artık 34.dakikada Gezi tezahüratları yapanın, Berkin Elvan’a selam gönderenin, “Hırsız var” diyenin bir daha maç izleme özgürlüğü tehdit altında.

Hükümete kötü bir haber verelim, küfrü önleyemezsiniz çünkü toplumsal dinamikleri dışarıda demiştik ya bu konuda da aynısı geçerli. Ancak küfrün aksine bu uygulamanın çok daha sert bir şekilde uygulanacağı ve caydırıcı olma etkisinin de daha fazla olacağını tahmin etmek zor değil.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek passolig kartıyla istediğiniz her maça girebiliyormuşsunuz eğer adınıza bir yasak yoksa.

şuan bestfmde anlatıyor yetkili adamın adı herneyse o
    +
    bu sezon değil de seneye kombine alanlarda alacakmış aynı şekilde
    +
    fenerbahçe ve kasımpaşa dahil olmamış

37 kulupten 35i onaylamış.
    +
    her sezon yenileme var 4 büyükler için 25tl
    diğer klüpler için 15tl

7,95TL lik kısmı kartlası basan firmaya, aktifbanka gidecekmiş
    rıza zarraba aracılık ettiği söylenen banka olarak bildiğimiz bankadır kendisi de.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya yurt dışında bizim pislik tribünler gibi dakikalarca adamlar küfür mü ediyor başka bir şey bulunmalı bunları engellemek için bu karttan alsa bile adam gider küfür eder yine

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ANKARA 16. Tüketici Mahkemesi, büyük tepki toplayan Passolig uygulamasına ilişkin, “Tüketici kitlesinin mağduriyetine sebep olmamak için” uygulamanın durdurulmasına kararı verdi. Mahkeme verdiği kararın tüketicilere duyurulması için Basın İlam Kurumu’na talimat yazısı yazdı. Bu karar ışığında kulüpler, normal bilet satışı yapabilecekler.

Taraftar Hakları Dayanışma Merkezi (Taraf-Der) avukatları Ertuğrul Cem Cihan ve Kemal Ulusoy, büyük tepki toplayan e- bilet uygulamasının tüketiciyi mağdur ettiği gerekçesiyle Ankara 16. Tüketici Mahkemesine başvurarak, tedbir kararı verilmesi talebinde bulundu. Dava dilekçesinde, “Mahkemece karar verilinceye kadar Passolig adı verilen elektronik bilet uygulamasının daha fazla mağduriyete yol açmaması amacıyla tedbir kararı verilmesini talep etme zarureti doğmuştur. Passolig uygulamasından kaynaklı ihlal edilen haklarının tespitini, hukuka aykırılıkların giderilmesini ve taraftarların (tüketicilerin) gelecekteki haklarının ihlal edilmesinin önüne geçilmesi için zorla imzalanan sözleşmelerin geçersizliğine karar verilmesini talep ederiz” denilmişti.

PASSOLİG’E DURDURMA KARARI

Ankara 16. Tüketici Mahkemesi, Taraf-Der’in tedbir talebinin kabulüne karar verdi. Kararda, “Davacının temsil ettiği tüketici kitlesinin mağduriyetine sebep olmamak için teminat alınmaksızın ihtiyati tedbir talebinin kabulüne ve Passolig uygulamasının durdurulmasına karar verildi” denildi.

GAZETELERDE İLAN EDİLECEK

Mahkeme, verilen kararın gazetelerde yayınlanması için Basın İlan Kurumuna talimat yazısı yazdı. Talimat yazısında mahkemece Passolig uygulamasına durdurulma kararı verildiği hatırlatılarak, “Passolig uygulamasının durdurulması şeklindeki tedbir kararımızın ülke düzeyinde yayınlanan gazetelerden birinden derhal ilan edilmesi rica olunur” denildi.

ARTIK SATIŞI YAPILAMAZ

Taraf-Derneği avukatlarından Ertuğrul Cem Cihan, mahkemenin verdiği tedbir kararını Hürriyete değerlendirerek, “Tüketici mahkemesi talep ettiğimiz tedbir kararını verdi. Şu anda Passolig satışı yapılamaz. Yapılırsa suç işlenmiş olur. Taraftarlar sakın e-bilet almasınlar. Taraf-Der olarak haklı hukuk mücadelesine devam edeceğiz. Tribünlerin kimsenin rant alanı olmasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.
    Tüketici mahkemesinde flaş e-bilet kararı - Hürriyet Futbol
    1881 - 193

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah durdurma kararı kalıcı olur.

tribunlerde şiddete karşıyım bu kart şiddet falan çözemez.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ToyGun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel bir haber. yılda gittiğim iki tane maç var zaten. bundan da zıttırık bir kart yüzünden mahrum kalmak istemiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)