User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
157 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: istinye 106 gti kaza?

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: Video baya eskiymiş yanlışlık oldu bende biri çekti diye koymuştum
    #RenaultSport Clio-R

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin.. Haftada 3 gün biniyourm ama 100 ün üstüne çıkınca böyle bacaklarım karıncalanıyor şu arabada...
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

tksan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    günde hiç değilse 2 kez geçtiğim yol daha önce de ölümlü kazaya denk gelmiştim. Allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin..

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin. Gencecik çocuklar, çok zor bi durum.

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahtan yakınlarına sabır diliyorum, mekanları cennet olsun...
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet, toprakları bol olsun, gencecik canlar gitti.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin gencecik çocuklarmı Allah ailelerine sabır versin
    evox

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin yaralılara da Allah acil şifalar versin.
    DRİLL
    Dr.Ecu

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin. yazık gencecik insanların bu şekilde can vermesi.

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kokpite hiçbirşey olmamış gerçekten kemer takmamanın cezası çok ağır olmuş allah mekanlarını cennet eylesin, çok ciddi parçalanmış araba ya dişliler falan , ve tabelanın dibine düşen arkadaşın düşme şiddetini tabelanın parçalanmasından anlayabiliyoruz çok kötü çok
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALLAH rahmet eylesin.geride kalanlara sabır versin çok üzüldüm

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kazanın üzerinden 2.5 yıl geçti. araba erkek kardeşime aitti. arabayı o akşam kullananda ölen 2 kişiden biri de 24 yaşındaki kardeşim ömerdi. bende onun ablasıyım.
    askerden geleli 1 sene bile olmamıştı bu arabayı almak için babamla hergün kavga ettiler. güzel bi şirkette özel şoför olarak işe girdi. 7-8 ay sonra kredi çekti bu arabayı bulmuş aldı. sadece haftasonları kullanıyordu. çok uzağa gitmezdi. zaten evimizde istinyede . kazada 3 km uzakta oldu. gel gelelimki malsefe kardeşimin hız tutkusu vardı 1 kere bu arabaya bindim çok korktum. sürekli uyardık nolur yavaş kullan dikkat et alma bu arabayı sat başka alalım. eceli olacakmış ya! arabayı aldıktan 4 ay sonra kaza yaptı. ctesi aksam arkadaslarıyla gezıyolar. maslak-istinye istikametinde itü önündeki viraja hızla girdiği için yada belki arabanın kusuru belki araba bi arıza çıkardı belki çarpmadan önce motor fırladı . gören bazı kişiler once arabanın yanından bısey fırladı fılan demısler. işin teknik kısmını bılmıyorum. araba o elektrık dıregıne carpıyor arabaının ıcındekı 4 kısıde dısarı fırlıyor. sofor kardesım ve arkadan 1 kişi ölüyor. ön ve arkadaki yolcu yaralı su an cok ıyıler. kardesımın kafası paramparca oldu arkadaslar. butun kemıklerı dişleri kırıldı. ne kadar acı cektıgını tahmın edebılıyomusunuz. orada olmus hastaneye bıle gıdemedı. nişanlıydı evlenecekti. vücudu o kadar kötüymüşki otopsi raporunu okuyunca öğrendim. yüzünü zorla gösterdiler. benim kardeşim melek gibiydi huyu suyu örnekti. ama arkadaş kurbanı oldu. arkadaş grubunun özentisi yüzünden aynı arabaya o da taktı. bu arabaların ne kadar güvensiz oldugunu siz benden daha iyi bilirsiniz. yapmayın etmeyin ananıza babanıza kardeısnıze acıyın. tamam tüm arabalarda aynı tehlike var ama altınıza bu arabayı alınca kendnızı speedy gonzales fılan sanıyosunuz. cesaretınız yukselıyo. bu arabaya lanet edıyorum hergun kaza gununden berı polısın cektıgı otoparkta duruyor. nerde oldugunu bıle bılmıyoruz almadık sahıplenmedik. satın alıp yenılemek ısteyenler oldu kesınlıkle kabul etmedık. kardesıme mezar oldu baskasına olmasın dedık. sımdı biz sürekli kardesımın öldüğü yerden geçiyoruz o direği sürekli görüyoruz. o kaza yeri hep gözümüzün önünde. siz sevdiğiniz birinin gazetelerde internette kanının yerde aktıgını üzerine gazete örtülmüiş halini görmek istermisiniz? bak kac yıl geçmiş ben hala 20 nisan 2014 106 gti yazıyorum google ' a ve bunun gibi konular görüyorum. gencecik evimizin 3 kızkardesın 1 erkegıydı. annem babamın halınden hıc bahsetmıyorum bıle.

Raindrops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nixxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kazanın üzerinden 2.5 yıl geçti. araba erkek kardeşime aitti. arabayı o akşam kullananda ölen 2 kişiden biri de 24 yaşındaki kardeşim ömerdi. bende onun ablasıyım.
    askerden geleli 1 sene bile olmamıştı bu arabayı almak için babamla hergün kavga ettiler. güzel bi şirkette özel şoför olarak işe girdi. 7-8 ay sonra kredi çekti bu arabayı bulmuş aldı. sadece haftasonları kullanıyordu. çok uzağa gitmezdi. zaten evimizde istinyede . kazada 3 km uzakta oldu. gel gelelimki malsefe kardeşimin hız tutkusu vardı 1 kere bu arabaya bindim çok korktum. sürekli uyardık nolur yavaş kullan dikkat et alma bu arabayı sat başka alalım. eceli olacakmış ya! arabayı aldıktan 4 ay sonra kaza yaptı. ctesi aksam arkadaslarıyla gezıyolar. maslak-istinye istikametinde itü önündeki viraja hızla girdiği için yada belki arabanın kusuru belki araba bi arıza çıkardı belki çarpmadan önce motor fırladı . gören bazı kişiler once arabanın yanından bısey fırladı fılan demısler. işin teknik kısmını bılmıyorum. araba o elektrık dıregıne carpıyor arabaının ıcındekı 4 kısıde dısarı fırlıyor. sofor kardesım ve arkadan 1 kişi ölüyor. ön ve arkadaki yolcu yaralı su an cok ıyıler. kardesımın kafası paramparca oldu arkadaslar. butun kemıklerı dişleri kırıldı. ne kadar acı cektıgını tahmın edebılıyomusunuz. orada olmus hastaneye bıle gıdemedı. nişanlıydı evlenecekti. vücudu o kadar kötüymüşki otopsi raporunu okuyunca öğrendim. yüzünü zorla gösterdiler. benim kardeşim melek gibiydi huyu suyu örnekti. ama arkadaş kurbanı oldu. arkadaş grubunun özentisi yüzünden aynı arabaya o da taktı. bu arabaların ne kadar güvensiz oldugunu siz benden daha iyi bilirsiniz. yapmayın etmeyin ananıza babanıza kardeısnıze acıyın. tamam tüm arabalarda aynı tehlike var ama altınıza bu arabayı alınca kendnızı speedy gonzales fılan sanıyosunuz. cesaretınız yukselıyo. bu arabaya lanet edıyorum hergun kaza gununden berı polısın cektıgı otoparkta duruyor. nerde oldugunu bıle bılmıyoruz almadık sahıplenmedik. satın alıp yenılemek ısteyenler oldu kesınlıkle kabul etmedık. kardesıme mezar oldu baskasına olmasın dedık. sımdı biz sürekli kardesımın öldüğü yerden geçiyoruz o direği sürekli görüyoruz. o kaza yeri hep gözümüzün önünde. siz sevdiğiniz birinin gazetelerde internette kanının yerde aktıgını üzerine gazete örtülmüiş halini görmek istermisiniz? bak kac yıl geçmiş ben hala 20 nisan 2014 106 gti yazıyorum google ' a ve bunun gibi konular görüyorum. gencecik evimizin 3 kızkardesın 1 erkegıydı. annem babamın halınden hıc bahsetmıyorum bıle.
    Başınız sağolsun..

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah Rahmet Eylesin Başınız Sağolsun

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Allah sabır versin

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah sabır versin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)