User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: Koah akciğer anfizemi

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah acil şifa versin. Hastayada bakanada çok zor.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende aynı duyguları yaşadım..Allah babanıza en kısa zamanda sağlık sıhhat versin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah şifa versin. Benimde babam semantik demans. 2 yıldır annem ile nöbetleşe bakıyoruz. Ne askere gidebilidm, ne gençliğimi yaşayabildim. İşe girsem olmuyor, başka destek olabilecek biri yok. Hal böyle olunca ekonomik sıkıntı baş gösteriyor. Arada böyle olmasa hayatım nasıl bir yönde ilerlerdi merak edip düşüncelere dalıyorum. Sonra diyorum ki babam ne olursa olsun yanımda, annemde öyle. Aynı şeyleri yaşayacağımı bilsem de bu hayatı seçerdim, asla pişmanlık duymazdım. Babamın hasta haliyle, konuşamadığı halde içinde ki minnettarlığı ve sevgiyi gözlerimin içine baktığında hissedebiliyorum. Dünyada ki her şeye değer benim için. Böyle durumlarda sevgiyle ve anlayışla hareket etmek insana emin olun çok şey kazandırır.

Batu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Allah acil şifalar versin

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah acil şifalar versin babanıza inşallah size bağışlar hemen iyileşir.. Ben son nefesine kadar yanındaydım gözünü kapatana kadar da gülümsedim, en kötüsüne en iyi hazırlanın zaten elinizden geleni yapıyorsunuzdur. İlaç konusunda yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden ulaşabilirsiniz.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah tum aile fertlerimize babalarımıza annelerimize saglık sıhhat versin her insan göçüp gidecek netice itibariyle ama hastalıkla ugrasarak sıkıntı içinde olmasın tekrar kalksın evine gelsin istiyorum allahım kimseyi onlarsız bırakmasın inş bugun tekrar yogun bakım görüş günü inş bugun doktorlar güzel haber vericekler allah hepinizden birer birer razı olsun derdimi dinlediniz sizde dertlendiz eyvallah
    Toyota Forever

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    volkan allah acil şifalar versin kardeşim. yapabileceğimiz bişey olursa araman yeterli..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Runo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kaybetme korkusunu çok iyi bilirim.. ALLAH, babamıza acil şifalar versin Volkan abi, yapabileceğim ne varsa elimden gelenin en fazlasını yapmak için her zaman emrindeyim
    Eyvallah kardesim cok sagol varol bol bol dua edelim inş
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah acil şifa versin. Hastayada bakanada çok zor.
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aynı duyguları yaşadım..Allah babanıza en kısa zamanda sağlık sıhhat versin..
    Amin allah razı olsun allah tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah şifa versin. Benimde babam semantik demans. 2 yıldır annem ile nöbetleşe bakıyoruz. Ne askere gidebilidm, ne gençliğimi yaşayabildim. İşe girsem olmuyor, başka destek olabilecek biri yok. Hal böyle olunca ekonomik sıkıntı baş gösteriyor. Arada böyle olmasa hayatım nasıl bir yönde ilerlerdi merak edip düşüncelere dalıyorum. Sonra diyorum ki babam ne olursa olsun yanımda, annemde öyle. Aynı şeyleri yaşayacağımı bilsem de bu hayatı seçerdim, asla pişmanlık duymazdım. Babamın hasta haliyle, konuşamadığı halde içinde ki minnettarlığı ve sevgiyi gözlerimin içine baktığında hissedebiliyorum. Dünyada ki her şeye değer benim için. Böyle durumlarda sevgiyle ve anlayışla hareket etmek insana emin olun çok şey kazandırır.
    Allah sana ve ailene sabır versin inş sağlıgına kavusurda derdi biter derdi veren allah dermanıda vericek inş herkesin bu hayatta bir imtihanı var allahım kolay etsin inş
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah acil şifalar versin babanıza inşallah size bağışlar hemen iyileşir.. Ben son nefesine kadar yanındaydım gözünü kapatana kadar da gülümsedim, en kötüsüne en iyi hazırlanın zaten elinizden geleni yapıyorsunuzdur. İlaç konusunda yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden ulaşabilirsiniz.
    Allah rahmet eylesin babamıza cok teşekkür edeim yanımda olduğunuzu bilmem yetiyor eyvallah
    Alıntı Batu-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amin allah razı olsun
    Alıntı se®k@n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...
    Allah razı olsun
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    volkan allah acil şifalar versin kardeşim. yapabileceğimiz bişey olursa araman yeterli..
    Eyvallah alper allah razı olsun düşünmen yeter inş kalkıcak babamız dua edelim inş
    Toyota Forever

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah tüm hastalara dertlilere şifa verir İnşallah.

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah acil şifalar versin İnşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Yıla yakın bir süredir foruma girmiyordum arasıra bakıp çıkıyordum konunu görünce yazma ihtiyacı hissettim..

Ben bu koah illetinden annemi 6 ay önce kaybettim ve yaklaşık 10 yıldır koah ile ugrasıyordu

Annem vefatından yaklaşık 3 yıl önceye kadar artık kısa mesafe yürüyüşlerinde problem yaşamaya başlamıştı

Nebülatörmü ne bi cihazi vardi ventolin diye bir ilaç yapıyorduk daraldıgı zaman evde atakları geçiyordu o zmn

Bu hastalıgın kalbe ve damarlara zararı çok büyük akabinde kullanılan ilaçlarda kalbi ve damarları yoruyor o yüzden bence mümkün oldugunca bir kalp doktoru (adını hatırlamıyorum kardiyologmu denir) göstermelisin

Açıkçası annem kalbinin yorulmasından dolayı evde oturur dizi izlerken birden bire kalp krizi geçirip vefat etti..

O kadar illet bir hastalıkki allah düşman başına versin

ben 10 yıldır yaşadığım bu sorunlara çözüm olarak havası temiz bir yere göndermeyi bulmuştum.Çünkü doktarlar bunun gerilemesi olmadıgını söylüyorlar ve inatla temiz hava saglıklı yaşam diyorlardı

maddi imkanlarını bilmiyorum ama verebileceğim en yegane tavsiye havası temiz hastaneye yakın bir yerden ev kiralaman yada alman

ben annemle babamı bodruma göndermiştim her seferinde nefes alabildiğini rahatladıgını söylerdi bodrumda krizleri ve atakları azalırdı mesela 3 ayda 2 kriz gibi lakin kalbi çok yorulmuştu malesef vefat etti

açıkçası çareşi yok diye biliyorum bu hastalığı mümkün olan en kısa sürede havası temiz düzayak bir yere göndermen çok çok iyi olacaktır nebülatör cihazi alman lazım eve böylece krizlerini atlatabilir evde..

çok şey yazarım diye girdim ama bu kadar yazabildim kötü oldum..durumunu çok iyi anlıyorum

Allah acil şifalar versin inşallah

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volkan başkan inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun yüce rabbim yardımcısı, dermanı olsun bu aralar benimde anne ile sıkıntılarım var tek dileğim yüce rabbimin tüm hastalara sağlık sihhat vermesi
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah acil şifalar versin kardeşim en kısa sürede baban sağlığına kavuşur inşallah
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah tüm hastalara dertlilere şifa verir İnşallah.
    Amin inş allah kimseye yaşatmasın
    Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah razı olsun teşekkürler ilginize
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah acil şifalar versin İnşallah
    Allah razı olsun cok sagolun
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 Yıla yakın bir süredir foruma girmiyordum arasıra bakıp çıkıyordum konunu görünce yazma ihtiyacı hissettim..

Ben bu koah illetinden annemi 6 ay önce kaybettim ve yaklaşık 10 yıldır koah ile ugrasıyordu

Annem vefatından yaklaşık 3 yıl önceye kadar artık kısa mesafe yürüyüşlerinde problem yaşamaya başlamıştı

Nebülatörmü ne bi cihazi vardi ventolin diye bir ilaç yapıyorduk daraldıgı zaman evde atakları geçiyordu o zmn

Bu hastalıgın kalbe ve damarlara zararı çok büyük akabinde kullanılan ilaçlarda kalbi ve damarları yoruyor o yüzden bence mümkün oldugunca bir kalp doktoru (adını hatırlamıyorum kardiyologmu denir) göstermelisin

Açıkçası annem kalbinin yorulmasından dolayı evde oturur dizi izlerken birden bire kalp krizi geçirip vefat etti..

O kadar illet bir hastalıkki allah düşman başına versin

ben 10 yıldır yaşadığım bu sorunlara çözüm olarak havası temiz bir yere göndermeyi bulmuştum.Çünkü doktarlar bunun gerilemesi olmadıgını söylüyorlar ve inatla temiz hava saglıklı yaşam diyorlardı

maddi imkanlarını bilmiyorum ama verebileceğim en yegane tavsiye havası temiz hastaneye yakın bir yerden ev kiralaman yada alman

ben annemle babamı bodruma göndermiştim her seferinde nefes alabildiğini rahatladıgını söylerdi bodrumda krizleri ve atakları azalırdı mesela 3 ayda 2 kriz gibi lakin kalbi çok yorulmuştu malesef vefat etti

açıkçası çareşi yok diye biliyorum bu hastalığı mümkün olan en kısa sürede havası temiz düzayak bir yere göndermen çok çok iyi olacaktır nebülatör cihazi alman lazım eve böylece krizlerini atlatabilir evde..

çok şey yazarım diye girdim ama bu kadar yazabildim kötü oldum..durumunu çok iyi anlıyorum

Allah acil şifalar versin inşallah
    Gercekten üzüldüm annem için başınız sagolsun allah kimseye onların acısını erken yasta vakıtsız yasatmasın gercekten o kadar tehlıkelı bır hastalıkkı ve bır o kadar sinsiki yıllar sonra insan gözünü bir anda hastanede açınca anlıyor ama iş işten geçiyor malesef bu süreden sonra yapılacak tek sey evet sizin dediğiniz gibi saglıklı ve üst düzey bir yasam ancak bunu yapabilicek durum malesef yok ama evimiz gop hastanesine 500 mt yakında ve cok büyük bir rahmet oluyor bizim için yaptıgım arastırmalarda atakların daha onceden belli olucagı konusunda yazılar var ancak bızımkı malesef oyle gelısmıyor bırden fenalasıyor ve sadece dakıkaları oynuyoruz 600 mt yakında hastanemız olmasına ragmen her gıttıgınde suur kapalı ve kalp durma noktasında oluyor ve yogun bakıma alınıyor evde oksıjen tupu ve nebilüzatör var ancak hiç kullanma fırsatı bulamadık cok zor bir hastalık 2012 de basladı ve yılda en az ıkı kez bu sekılde ataklar oldu allaha sukur kurtardık ama ne olucak bundan sonra bılmıyorum allah sabır ve saglık versin ins
    Bu arada yogun bakımdan cıkardık allahıma sukurler olsun ve suan sureyyasa gogus hastalıklarında yatıyor durumu gayet ıyı gozukuyor ama bu sınsı ne zaman gelıcek bellı olmuyor daha ıyı olucak ıns bu konuda cevremede bılgı verıyorum artık cunku bılınmesı gereken en kotu hastalık ve ulkemızde en olumcul 3. Uncu hastalık en buyuk dusman ıse sıgara malesef allah sızden tekrar razı olsun annemizin mekanı cennet olsun huzur içinde yatsın mekanı cennet bahcesi olsun inş
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volkan başkan inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun yüce rabbim yardımcısı, dermanı olsun bu aralar benimde anne ile sıkıntılarım var tek dileğim yüce rabbimin tüm hastalara sağlık sihhat vermesi
    Samet kardesım allah razı olsun sendende yanımda oldugun ıcın cok tesekkurler allah anneyede bır an once saglık sıhhat verır ıns yapabılıcegım bır sey olursa hıc cekınme elımden ne gelırse yaparım benımde annem sayılır allah tekrardan razı olsun
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah acil şifalar versin kardeşim en kısa sürede baban sağlığına kavuşur inşallah
    Allah razı olsun hepınızden cok tesekkurler suan cıkardık yogundan allah yardımcımız oldu bundan sonrakı surecte daha ıyı ve daha bılınclu bır hayat yasıyarak kalıtesını yukseltmeye calısıcaz
    Toyota Forever

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yoğun bakımdan çıkmasına sevindim babanızın bundan sonra eskisinden daha sağlıklı bir şekilde yaşar inşallah
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnş yarın resimde ekliycem valla canı cay cekmiş kebap falan tarzı seyler istedi aldım getirdim allah kimseyi yogun bakıma düşürmesin diyor oturduk muhabbetmizi ettik valla o kadar sevindimki anlatamam sesi yeter varlıgı yeter allah kimseye yokluklarını göstermesin
    Toyota Forever

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)