Allah acil şifa versin. Hastayada bakanada çok zor.
Allah şifa versin. Benimde babam semantik demans. 2 yıldır annem ile nöbetleşe bakıyoruz. Ne askere gidebilidm, ne gençliğimi yaşayabildim. İşe girsem olmuyor, başka destek olabilecek biri yok. Hal böyle olunca ekonomik sıkıntı baş gösteriyor. Arada böyle olmasa hayatım nasıl bir yönde ilerlerdi merak edip düşüncelere dalıyorum. Sonra diyorum ki babam ne olursa olsun yanımda, annemde öyle. Aynı şeyleri yaşayacağımı bilsem de bu hayatı seçerdim, asla pişmanlık duymazdım. Babamın hasta haliyle, konuşamadığı halde içinde ki minnettarlığı ve sevgiyi gözlerimin içine baktığında hissedebiliyorum. Dünyada ki her şeye değer benim için. Böyle durumlarda sevgiyle ve anlayışla hareket etmek insana emin olun çok şey kazandırır.
Allah acil şifalar versin babanıza inşallah size bağışlar hemen iyileşir.. Ben son nefesine kadar yanındaydım gözünü kapatana kadar da gülümsedim, en kötüsüne en iyi hazırlanın zaten elinizden geleni yapıyorsunuzdur. İlaç konusunda yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden ulaşabilirsiniz.
Allah tum aile fertlerimize babalarımıza annelerimize saglık sıhhat versin her insan göçüp gidecek netice itibariyle ama hastalıkla ugrasarak sıkıntı içinde olmasın tekrar kalksın evine gelsin istiyorum allahım kimseyi onlarsız bırakmasın inş bugun tekrar yogun bakım görüş günü inş bugun doktorlar güzel haber vericekler allah hepinizden birer birer razı olsun derdimi dinlediniz sizde dertlendiz eyvallah
Toyota Forever
Eyvallah kardesim cok sagol varol bol bol dua edelim inş
Amin allah razı olsun allah tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın
Allah sana ve ailene sabır versin inş sağlıgına kavusurda derdi biter derdi veren allah dermanıda vericek inş herkesin bu hayatta bir imtihanı var allahım kolay etsin inş
Allah rahmet eylesin babamıza cok teşekkür edeim yanımda olduğunuzu bilmem yetiyor eyvallah
Amin allah razı olsun
Allah razı olsun
Eyvallah alper allah razı olsun düşünmen yeter inş kalkıcak babamız dua edelim inş
Toyota Forever
2 Yıla yakın bir süredir foruma girmiyordum arasıra bakıp çıkıyordum konunu görünce yazma ihtiyacı hissettim..
Ben bu koah illetinden annemi 6 ay önce kaybettim ve yaklaşık 10 yıldır koah ile ugrasıyordu
Annem vefatından yaklaşık 3 yıl önceye kadar artık kısa mesafe yürüyüşlerinde problem yaşamaya başlamıştı
Nebülatörmü ne bi cihazi vardi ventolin diye bir ilaç yapıyorduk daraldıgı zaman evde atakları geçiyordu o zmn
Bu hastalıgın kalbe ve damarlara zararı çok büyük akabinde kullanılan ilaçlarda kalbi ve damarları yoruyor o yüzden bence mümkün oldugunca bir kalp doktoru (adını hatırlamıyorum kardiyologmu denir) göstermelisin
Açıkçası annem kalbinin yorulmasından dolayı evde oturur dizi izlerken birden bire kalp krizi geçirip vefat etti..
O kadar illet bir hastalıkki allah düşman başına versin
ben 10 yıldır yaşadığım bu sorunlara çözüm olarak havası temiz bir yere göndermeyi bulmuştum.Çünkü doktarlar bunun gerilemesi olmadıgını söylüyorlar ve inatla temiz hava saglıklı yaşam diyorlardı
maddi imkanlarını bilmiyorum ama verebileceğim en yegane tavsiye havası temiz hastaneye yakın bir yerden ev kiralaman yada alman
ben annemle babamı bodruma göndermiştim her seferinde nefes alabildiğini rahatladıgını söylerdi bodrumda krizleri ve atakları azalırdı mesela 3 ayda 2 kriz gibi lakin kalbi çok yorulmuştu malesef vefat etti
açıkçası çareşi yok diye biliyorum bu hastalığı mümkün olan en kısa sürede havası temiz düzayak bir yere göndermen çok çok iyi olacaktır nebülatör cihazi alman lazım eve böylece krizlerini atlatabilir evde..
çok şey yazarım diye girdim ama bu kadar yazabildim kötü oldum..durumunu çok iyi anlıyorum
Allah acil şifalar versin inşallah
Volkan başkan inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun yüce rabbim yardımcısı, dermanı olsun bu aralar benimde anne ile sıkıntılarım var tek dileğim yüce rabbimin tüm hastalara sağlık sihhat vermesi![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
allah acil şifalar versin kardeşim en kısa sürede baban sağlığına kavuşur inşallah
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Amin inş allah kimseye yaşatmasın
Allah razı olsun teşekkürler ilginize
Allah razı olsun cok sagolun
Gercekten üzüldüm annem için başınız sagolsun allah kimseye onların acısını erken yasta vakıtsız yasatmasın gercekten o kadar tehlıkelı bır hastalıkkı ve bır o kadar sinsiki yıllar sonra insan gözünü bir anda hastanede açınca anlıyor ama iş işten geçiyor malesef bu süreden sonra yapılacak tek sey evet sizin dediğiniz gibi saglıklı ve üst düzey bir yasam ancak bunu yapabilicek durum malesef yok ama evimiz gop hastanesine 500 mt yakında ve cok büyük bir rahmet oluyor bizim için yaptıgım arastırmalarda atakların daha onceden belli olucagı konusunda yazılar var ancak bızımkı malesef oyle gelısmıyor bırden fenalasıyor ve sadece dakıkaları oynuyoruz 600 mt yakında hastanemız olmasına ragmen her gıttıgınde suur kapalı ve kalp durma noktasında oluyor ve yogun bakıma alınıyor evde oksıjen tupu ve nebilüzatör var ancak hiç kullanma fırsatı bulamadık cok zor bir hastalık 2012 de basladı ve yılda en az ıkı kez bu sekılde ataklar oldu allaha sukur kurtardık ama ne olucak bundan sonra bılmıyorum allah sabır ve saglık versin ins
Bu arada yogun bakımdan cıkardık allahıma sukurler olsun ve suan sureyyasa gogus hastalıklarında yatıyor durumu gayet ıyı gozukuyor ama bu sınsı ne zaman gelıcek bellı olmuyor daha ıyı olucak ıns bu konuda cevremede bılgı verıyorum artık cunku bılınmesı gereken en kotu hastalık ve ulkemızde en olumcul 3. Uncu hastalık en buyuk dusman ıse sıgara malesef allah sızden tekrar razı olsun annemizin mekanı cennet olsun huzur içinde yatsın mekanı cennet bahcesi olsun inş
Samet kardesım allah razı olsun sendende yanımda oldugun ıcın cok tesekkurler allah anneyede bır an once saglık sıhhat verır ıns yapabılıcegım bır sey olursa hıc cekınme elımden ne gelırse yaparım benımde annem sayılır allah tekrardan razı olsun
Allah razı olsun hepınızden cok tesekkurler suan cıkardık yogundan allah yardımcımız oldu bundan sonrakı surecte daha ıyı ve daha bılınclu bır hayat yasıyarak kalıtesını yukseltmeye calısıcaz
Toyota Forever
İnş yarın resimde ekliycem valla canı cay cekmiş kebap falan tarzı seyler istedi aldım getirdim allah kimseyi yogun bakıma düşürmesin diyor oturduk muhabbetmizi ettik valla o kadar sevindimki anlatamam sesi yeter varlıgı yeter allah kimseye yokluklarını göstermesin
Toyota Forever
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)