Merhabalar bu aralar baya canım sıkkın arkadaslar babam suan yogun bakımda 5.kez yogun bakıma yatısı ve koah denilen illet yüzünden nefes alma sıkıntısı yaşıyor günlük hiçbirsey yokken birden ataklar geçiriyor ve yogun bakımda devam ediyor bu süreç uzun süreli sigara içmenin zararları malesef ancak bu hastalığın yokmudur bir çaresi cevresinde bunu görmüş yaşayan vs gibi akıl vericek en azından..
birsürü ilaç içiyor ve yan etkileri ağır ilaçlar katarakt,yumusak doku şişmeleri,kalp gibi yan etkileri var tabi onlarıda içmesse bu ataklar sıklaşıyor ve cok ani şekilde gelişiyor nefes alma güçlüğü,morarma,uyku düzensizliği gibi her hastaneye yetiştirdiğimizde kalbi neredeyse durucak vaziyette gidiyoruz hastaneye dün yoğun bakımda aynı şekilde bir atak yaşamış doktorların demesine göre akciğer ödemi oluşmuş ve müdahale etmişler tekrar nefes yardımı alabilmesi için makinaya bağlamışlar ne yapıcam bilmiyorum en azından içimi cevremdeki arkadaşlarım ve forum aracılığı ile açmak istedim kafa dağılmıyor düzenli düşünemiyorum öyle forumlardan okuyup okuyup duruyorum dua ediyorum hiçbirşey yapamıyorum.