fenaaa fenaaa bu araç çok can yakar herhalde bu aracı mercedesin a45 serisine rakip olması için çıkardılar iyde oldu ama a45in fiyatı 260-280.000 tl civarında r400 de hemen hemen aynı fiyat olarak sürülür bence
ilk defa bi golfu bukadar çok beğendim
2.0 olması gene çok ucuk rakamlardan kurtarabilir yurt dışı fiyatı ve doğuşun politikasına gore bence 200bin tl yi geçmeye bilir fiyatı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
türkiyede hiç bir golf serisinin special edition modeli yokki bu gelsin
doğuşa dicen bana bunu getir adam sana o kadar paran varmı diye sorcak bak görürsünüz![]()
![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
bir arkadas yazmıstı golf r 67.0000€ dan on sipariş alınıyor diye bunuda siz hayal edin 200 ve altı yalan yani![]()
1881 - 193∞
bu golf olmuışjantların acil degismesi lazım
daha şaşırtıcı olanı vosvosun dsg ye pek güvenememesi
nalet yaaa offf
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Yazıyı okumuyormusunuz da dsg sıkıntılı demek, manuel yapmışlar yazıyorsunuz hayret birşey ya...
7 ileri kuru kavrama tork dayanımı düşük olduğundan sadece 6 ileri manuel ve 6 ileri yağlı DSG kullanılacak yazılmış.
Zaten 7 ileri 2.0TFSI larda kullanılmıyor hepsi 6 ileri.. Kısacası bu araçta 6 ileri DSG'de var, manuelde.
Bu araba bildiğim kadarıyla consept.Seri üretime geçilmeyecek.
jantlar müthiş bide konsolun sürücüye dayalı açısına bittim herzaman sevmişimdir o tasarımı
jantlara şimdi tekrar baktımda tasarımlamı alakalı acep yoksa ET cidden düşükmü bilmiyorum aşırı tatlı![]()
- K -
________
Dr.Ecu
A45 AMG alacağıma bunu gözümü krıpmadan alırım. Gözümde tek bir kusuru bile yok ya![]()
yapılan en müthiş golf olmuş..fiyatı 200,000 den aşağı olmaz..
RACE WERKS
Merso nun A Class Amg den farklı bir fiyat politikası izleyeceklerini hiç sanmıyorum
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
cla45 veya a145 alacağıma vallahi billahi bunu alırdım..gördüğüm en yakışıklı en hırçın golf..dsg 6 nın başarısı belli 2.0 tsi ın başarısıda belli..ötesi yok otomobil budur diyorum..amg falan hikaye oldu gözümde..tabi 2.0 lar için konuşuyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)