onurcum gecmıs olsun ALLAH herseyın hayırlısı versın kendıne geldıgın zaman yaztekrar gecmıs olsun
Daha önce geçirenler yada bilgisi olanlar biraz moral versinbunu bile zor yazııyorum şuanda.
dün bademcik iltihabı tanısı konuldu , mütiş bir boyun ağrısı ve yutkunma zorluğu , ateş , titreme iistifra etme ne ararsanız var
Size sorum , bu iğneler kaç günde kendime getirir beni.artı olarak allah düşmanımın başına bile vermesin bu hastalığı
Bak ben burdayim. Cok cok gecmis olsun insallah kroniklesmez, umarim oyle de degildir. Kontrolleri aksatma bi doktora sorsaydin keske.
Ben aldirdim 5 gundur evde yatiyorum lokma yemek yemedim. Hala yatiyorum![]()
Ada cayi iyi geliyor. Demleyip az ilidiktan sonra gargara yapabilirsin ve gunde 3 bardak ilik icebilirsin.
Denemedigim ot haci hoca isi kalmadi son care aldirdim. Ada cayi iyi gelir onun disinda istirahat etmek. Igneler antibiyotikler sureci azaltiyor o da en gec bir hafta.
Tekrardan gecmis olsun.
Geçmiş olsun arkadaşım,bende yıllar önce kıl dönmesinden ameliyat olmuştum bana da sakinleştirici verdiler onun kafası ap ayrı bir şey güle oynaya ameliyathaneye gittim..Bana narkozcu adam seni şimdi uyutucaz hazırmısın dedi evet dedim hadi başlasın artık bitsin uyut beni dedim tamam dedi 3 e kadar say 4 uyucaksın dedi 1 2 3 dedim uyumuşum odada açtım gözlerimi![]()
Aldırın kurtulun. Ben 26-27 sene önce ilkokuldayken aldırmıştım. Çocuktum zaten, insan fazla birşey bilmeyince korkacağı şey de ya olmuyor ya da az oluyor.Olup bitmişti. Tek kötü tarafı o zamanlar algida malgida hazır dondurma olmaması, benim de ameliyatı kışın olmamdı
Dondurmanın mevsimi değil, hazırı da yok
O yüzden iyi tarafından bakın. O gün bugün aksatmadan iki senede bir ameliyat olmaya çalışırım
:d Kafası çok iyi
Bu mal çok iyi dostum
Ama son ameliyatım sonrasında harbi korkmuştum; 07:00 'de ameliyata girdiğimi hatırlıyorum, gözümü bir açtım odamdayım ve saat 7 !!! Aaa dedim ameliyat etmemişler, eee niye kımıldayamıyorum o zaman diye düşünürken bir baktım dışarısı karanlık hassss dedim, tam 12 saat gitmişim
Niye yazdıysam bu kadar şeyi !
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)