pantolon ltb gerı kalan degısıyo![]()
Uzerimde prada armani versace daha aklina ne marka gelirse goremezsin beni baska bir seyle![]()
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
beyler abercrombıe bermuda sortlardan arıyorum kalın olan cınsden![]()
www.honda-tech.com
Hazır konusunu bulmuşken kilolu abilerim kardeşlerim her çeşit ve renk kot pantolon ve blazer ceket nerede bulabilirim boy 1.72 kilo 120![]()
paranın artanıylada turboya nosa gireriz
//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.
Eskiden çok özen göstermezdim ama son senelerde daha çok dikkat ediyorum üstüme başıma, marka giymeyi de seviyorum açıkçası.
Tshirt Fred Perry, Lacoste, Tommy Hilfiger, Polo
Gömlek Lacoste, Tommy Hilfiger, Lufian
Pantolon Levis 501, GAP, Dockers
Mont Lacoste, Barbour
Ayakkabı Lacoste, New Balance, Tommy Hilfiger, Derimod
Özel günler için
İyidir
LC, Polo, Nike, Lacoste vs... diger markalar
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Kafama gore collection![]()
Merter foreverhayatımda hiç tshirte 10 lira ödemedim
ihraç fazlası inanılmaz ürünlerle karşılaşıyorum komik paralara ve dahada güzeli iç piyasaya satılmadığı için başka birinin üzerinde görme olasılığı çok düşük![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Aynen tekstil firmalarıyla bende iş gereği haşır neşir olduğumdan çok ucuza alıyorum![]()
Bu arada size bir yer önereyim. Eğer hadımköy tarafında olanınız varsa metro marketin sol çaprazında BJ tekstil var fabrikanın önünde mağazası var fazlaları hep o mağazada satarlar. Genelde tommy zara vs. hep kalın yerlere üretim yapıyorlar. Hafta içi ve cumartesileri uğrayan çok güzel şeyler bulabilir. Şöyle söyleyeyim massimo dutti nin pantolonunu 30 liraya aldım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)