Lc Waikiki uyuyor bütçeme genelde bişe alcagım zaman oraya giderim çeşitte çok marka takıntım yok
Genelde para biriktirip iyi şeyler alırım. Ucuz mal alınca 2 yıkamada kendinden geçiyo.
Yahudinin lafını severim. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
Aqua Florya mağazasında çok model var.
Superstepte de farklı modeller bulunabiliyor, ben hiçbir new balance magazasında göremediğim bir modeli superstepte buldum aldım. Aqua Floryada karşı karşıya mağazaları zaten...
kot ve ustte tshırt olacak sekılde ne tur bır ayakkabı kullanabılırız altına spor olmayacak new balance vs olmayacak daha cok gunluk bırsey ne olabılır
www.honda-tech.com
Şu an herhalde 6 takım falan var bende hiçbiri rahat değil, tüm gün ayakta durursan canını alır.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@dragger sonuna kadar katılıyorum her aldığım Lacoste rahatsız geldi ayrıyette Calvin klein'da öyle.
Casual ayakkabı alıcaksanız kesnlike Sebagoyu öneriyorum. Timberland den daha kaliteli olduğunuda belirtiyim söylediğim kategoride. Yaklaşık 3 senedir giyiniyorum; ne bir kokma, ne bir açılma, ne bir yırtılma ne de bir renk solması var. Öneririm.
Benim kullandığım modeli;
Diğer ayakkabılarım divarese ve fraudur genel olarak.
Kot pantolona iki armani, geri kalan hepsi Mavi jeans (ne kadar zamanla koyu rengini kaybetsede...)
Tişört genellikle lacoste alırım gömlekse farketmez hangisi güzelse onu
Saate gelince armani ve seiko
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)