Bir daha lacoste dan mont alacağimi sanmiyorum..
hayatta en memnun kaldığım markalardan biri beni en çok şaşırtan diyim little big oldu.. bir polar mont aldım en kötü koşullarda kullandım hatta bir keresinde şantiyede çimento torbaları falan taşıdım maşallah en ufak bir dikiş atması solması sarkması yok montun 4 yıl oldu tık yok .. şaşırttı beni iş görmelik almışdım 2-3 ay götürse sezonu çıkarsa yeter demişdim bayada ucuz indirimden almışdım 4 sene oldu tık yok...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
timberland bot almak istiyorum. mağaza dışı bilindik güvenilir orjinal satan bir satıcı varmı nette?
ayakkabıda kesinlikle New Balance den başka ayakkabı almam..
gömlek ,tişört , vb üst başlarda Gap den sasmam.
kot pantolondada tek rahat ettıgım yer paket az buyuk olduğu ıcın beden sıkıntısı olmayan bır mekan C & A
defolu ucuz markalı ürünlerin olduğu yerler var mı İstanbul Anadolu yakasında..
Ayakkabıda adidas hatta çoğu zaman adidas diyelim zira aldığım çoğu ürünü uzun yıllar kullandım ve çok memnun kaldım.
Onun dışında decathlon öteki türlü çarşı pazar .Cidden fazla para vermeden oldukça kaliteli ürünler bulunabiliyor.
bir trençkot alıyım dedimne kadar düşmanı varmış ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
genelde outdoor markalar tercihim.
öncelikle türkiye de kolay ulaşılabilir olanlardan columbia ve t north face marka kullanıyorum.
karrimor. salewa,salamon, haglöfs,jack wolfskin ,gamel active v.s
birde norrana var. onu kullanmaya pek kıyamıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)