User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
173 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Arabaci ne demek?

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin gibiler derken sen kim oluyorsun ki bana öyle bir ithamda bulunabiliyorsun ? Açtığın konunun verdiğin cevapların saçmalığına bak istersen..
    Sen kimsin?
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen kimsin?
    laf ebeliği yapma boşuna istediğin tarzda cevaplar vermeyeceğim sana.. Benim forumda ne halt ettiğimi sorgulayacak yetki sende yok sadece bunu bilmen yeterli sadece
    .

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanirim sende okudugunu anliyamama sorunu var.

Ben neden arabaci degilim yada neden bana arabaci diye hitap edilmiyor diye dert yanmiyorum.Sadece adam gibi soruyorum arabaci ne demek?Biliyorsan cevap verirsin bilmiyorsan geri tusuna basar konudan cikarsin.Ayrica konuyu acan soru soran benim yani burda cevap bekliyen sen degil benim sen once ADAM gibi cevabini ver yada hiç cevap falan verme goruyorum ki sende o kapasite yok!

Eskiden mesaj sayilari vardi uyeler post kasardi,artik mesaj sayisida yok simdi de kask rengi icin savasiyorsunuz sanirim sizin gibiler.
    "Arabacı ne demek" diye soru soran birisi için çok iddialı bir beyin yapın var. Başka cevap yazmıycam sana. Bu konuşma tarzınla gereksiz gerginleşemiycem, zaten millet yeterince büllura sarmış seni ,bunu anlayamayanda sensin. İkidir "Adam" kelimesi kullanıyorsun, bir organizasyonda falan şöyle teke tek gelipte adamlığımı sorgulamak istersin inşallah.. Hadi iyi geceler.
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sadece adam gibi soruyorum arabaci ne demek?
    Cevabı çok basit, motor kullanan ve seven kitleye motorcu diyorsak otomobil kullanıp sevenlerede arabacı ya da marka bazında misal; bmwci, hondacı denilebilir. Ünal Turan gibi olanlarda var motorunu kendi toplayıp, civatasına kadar bilenlerde var. Sonuçta her iki tarafta otomobilini seven kişiler. Herkesin zevki farklıdır.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Arabacı ne demek" diye soru soran birisi için çok iddialı bir beyin yapın var. Başka cevap yazmıycam sana. Bu konuşma tarzınla gereksiz gerginleşemiycem, zaten millet yeterince büllura sarmış seni ,bunu anlayamayanda sensin. İkidir "Adam" kelimesi kullanıyorsun, bir organizasyonda falan şöyle teke tek gelipte adamlığımı sorgulamak istersin inşallah.. Hadi iyi geceler.
    abartıın sanki turalcım o billura saranları benbi göreyim baqim

h herkese soruyorum Hanginiz arabacısınız Arabacıyımdien neden kendine arabacıyım diyor açıklasanıza bana sende öle diosan sende söle skıntı yok billlıru olan yazssın olmayan yazmasın pls
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    laf ebeliği yapma boşuna istediğin tarzda cevaplar vermeyeceğim sana.. Benim forumda ne halt ettiğimi sorgulayacak yetki sende yok sadece bunu bilmen yeterli sadece
    Avatarinda Nutella ile sevisen adam fotografi olan birinden ne beklenirki,sende haklisin

Simdide doktor oldun iq testimi yapiyorsun.Ister arabaci ne demek diye konu acarim ister bugün kiminle tasak gecsem diye konu acarim bundan sanane yada sizene?

4 mayis ta korfez de dr.ecu standinin basindayim gelirsen beklerim o zaman kim neyi sorgulamak istiyorsa sorgular

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abartıın sanki turalcım o billura saranları benbi göreyim baqim

h herkese soruyorum Hanginiz arabacısınız Arabacıyımdien neden kendine arabacıyım diyor açıklasanıza bana sende öle diosan sende söle skıntı yok billlıru olan yazssın olmayan yazmasın pls
    Ben sardım billura özgün. TT den banlanıcam diye kişiliğimden ve ettiğim laflarıda yutacak bir karakterim yok. Bu arkadaşta bana ikidir "adam" kelimesi kullanırken iyicede gıcıklandım kendisine. Oturup burda ortamı daha fazla germiycem benden alıntı yaptığın için aramızdada bir muhabbet olduğu için cevap veriyorum yoksa kim ne yazarsa yazsın cevap yazmıycaktım. Teknik kısımda geyik yapsak anlıycam tavrı falanda arabacı ne demek diye gelen bir soruyada ciddi cevap beklemesin kimse benden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sardım billura özgün. TT den banlanıcam diye kişiliğimden ve ettiğim laflarıda yutacak bir karakterim yok. Bu arkadaşta bana ikidir "adam" kelimesi kullanırken iyicede gıcıklandım kendisine. Oturup burda ortamı daha fazla germiycem benden alıntı yaptığın için aramızdada bir muhabbet olduğu için cevap veriyorum yoksa kim ne yazarsa yazsın cevap yazmıycaktım. Teknik kısımda geyik yapsak anlıycam tavrı falanda arabacı ne demek diye gelen bir soruyada ciddi cevap beklemesin kimse benden
    Arkadas ciddi cevap vermiyceksen cikar gidersin konudan sen kimsinki aklin sira geyik yapiyorsun?Tanisiyormuyuz hayir sen beni ben seni bilmem,sen ve diger akli sira tassak gecenler hangi sifatla tasak geciosunuz,size bu hakki kim verdi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isminin altındaki markaya yakışmayacak şekilde hareket ediyorsun. Avatar dan kişilik analizi bile yapabiliyorsun.. Yolun Ankara'ya düşerse lütfen bu nutella avatarlı Tolga'yı unutma da bir özel mesaj atıver..
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isminin altındaki markaya yakışmayacak şekilde hareket ediyorsun. Avatar dan kişilik analizi bile yapabiliyorsun.. Yolun Ankara'ya düşerse lütfen bu nutella avatarlı Tolga'yı unutma da bir özel mesaj atıver..
    Sabahtan beri sabrediyorum esnafim ana sponsorum vs vs diye ama işin bokunu cikardiniz!Sabir da bir yere kadar.

Simdi de bu moda oldu yok yuz yuze gelirsek yok su olursa o kadar atarin varsa atlar gelirsin atar gidersin Anladin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabahtan beri sabrediyorum esnafim ana sponsorum vs vs diye ama işin bokunu cikardiniz!Sabir da bir yere kadar.

Simdi de bu moda oldu yok yuz yuze gelirsek yok su olursa o kadar atarin varsa atlar gelirsin atar gidersin Anladin
    Yok ben anlamadım. Ben hiç atarlanmadım, böyle saçma konulara da atarlanmam lise öğrencisi değilim.. Fakat sende bi hayli fazla bu haraket o yüzden güzelce davet ettim yolun düşerse haber ver dedim. Anladın.. Lütfen cevap verme kalite hakikaten yerlerde....
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bali koklayana balici deniyorsa eğer
    arabayı gazlayana da arabacı diyorlar heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ben anlamadım. Ben hiç atarlanmadım, böyle saçma konulara da atarlanmam lise öğrencisi değilim.. Fakat sende bi hayli fazla bu haraket o yüzden güzelce davet ettim yolun düşerse haber ver dedim. Anladın.. Lütfen cevap verme kalite hakikaten yerlerde....
    O zaman geri tusuna basiosun ve konudan bi zahmet bir daha girmemek uzere cikip gidiyorsun.

Adimin altinda Dr.Ecu yu gorene kadar atip tutma vardi bir anda U dönüş yapildi,billurlar içeri kaçtı galiba

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereksiz yere tartışıyorsunuz , ortada birşey yok , büyütmeyin.Arabacı kelimeside 3-5 tane at hırsızı barzo kendine arabacı demiştir oradan türemiştir bence.Yoksa arabacı neyyy layyynn
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman geri tusuna basiosun ve konudan bi zahmet bir daha girmemek uzere cikip gidiyorsun.

Adimin altinda Dr.Ecu yu gorene kadar atip tutma vardi bir anda U dönüş yapildi,billurlar içeri kaçtı galiba
    emriniz olur paşa hazretleri
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bak kardeş darlama daha fazla. Burdan çıkıp senle görüşmek için o kadar yol yapamam. Nasip olurda birgün biryerde karşılaşırsak, bende bu muhabbeti unutmamış olursam, o arkasına sığındığın firma falan dinlemem merak etme. Geri dönme U dönüşü falan olmaz. Memleket Artvin, biraz laz damarımı tutturmam yeterli. Ha daha fazla darlarsam ne olur falan diye ergen geyiğine saracaksan da bişe olmaz merak etme. Eşimi çocuğumu bırakıp burdan kalkıp oralara gelemem. Ama unutma olasılığını düşürürsün... Farklı bir kişiliğin var belliki

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tugralcım yavas sakin yağmurlar çok biraz sakin konuş bence
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

ARUDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

eser kardeşim savunmanda sonuna kadar haklısın abartan arkadaşlar için söylüyorum. ama konu makara konusu buda bir gerçek
    ama son yazın olmamış Dr.Ecu ekmekmidir sumudur niye böyle bi cümle kurdun anlamadım.millet ülke başbakanına küfür ediyo sen Dr.Ecu yazısını görünce u dönüşü yaptın diyosun
    DRİLLGTİ
    ilk değilsin,sonda olmassın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak kardeş darlama daha fazla. Burdan çıkıp senle görüşmek için o kadar yol yapamam. Nasip olurda birgün biryerde karşılaşırsak, bende bu muhabbeti unutmamış olursam, o arkasına sığındığın firma falan dinlemem merak etme. Geri dönme U dönüşü falan olmaz. Memleket Artvin, biraz laz damarımı tutturmam yeterli. Ha daha fazla darlarsam ne olur falan diye ergen geyiğine saracaksan da bişe olmaz merak etme. Eşimi çocuğumu bırakıp burdan kalkıp oralara gelemem. Ama unutma olasılığını düşürürsün... Farklı bir kişiliğin var belliki
    Hala yigitlige *** surmuyorsun.Haklisin arkadasim senin konuna girdik seninle ve actigin konuyla gereksiz tasak gectik desen konu uzamiycak.Ayrica firmanin arkasinami siginiyorum komik olma,benim agzimdan tolga esentepe adinin altinda firma yaziyor diyene kadar bisey cikmadi.

Sence firmaya siginiyor olsaydim sabahtan beri evrenoz senin deyiminle benimle billur gecerken ben firmami nerdeyse gunun 12 saatini beraber gecirdigim oz un kidemini kullanmazmiydim.Biraz mantikli olalim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)