User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
87 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: denon Nickli Uyenin Yaptıgı Spacer ve Sonucları

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha iyisi derken, spacer arabana daha iyi ne kattı? geçmiş olsun ucuz atlatmışsın bunu lastiği kopan biri olarak söylüyorum ama bende Alman yapımı orj. porya vardı spacer bile yoktu... arabaya orj. haricinde takılan her şeyin riski vardır ve bunu alan da satan da bilmek durumundadır... kullanılan alumin. cinsini bilmiyorum ama sıkılırken kaç torkla sıkılması gerektiği bilinmek zorunda ki diş kapması ezmesi olmasın... DENON insan yapısı malda üretim hatası da olabileceğini, takılırken montaj hatası da olabileceğini söylemiş zararı karşılayabileceğini daha ilk postunda belirtmiş daha ne yapmasını bekliyorsun? herkesin canı da malı da kıymetli ama eğer lastik taktırdığınız yerde spacer montajı yapıldıysa, o lastiği arabana takabilen adamın spacerı da ne derece güvenilir taktığı bende soru işareti yarattı...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yusuf abinin kullandığı malzeme 7075-T6 diye geçen havacılıktan askeriyeye, yarış araçlarından uzay araçlarına kadar kullanılan oldukça sağlam, homojen vede hafif bir malzemedir. Bazı çelik türlerinden dahada sağlamdır.

Bijonun diş aralığı uymasaydı daha ilk takarken bu sorunu yaşardınız. Sorun diş aralığı değil demekki. Kaç km yol yaptınız bilmiyorum yada kaç kere jant söküldü takıldı onuda bilmiyorum ama servisin 10 ile sıkması gereken bijonu 19-20 tork ile sıkan ustalar bol sanayide. He bende 11 sıkılması gerekeni 16 sıkıyorum ama orjinal setup.

Bu tarz spacerlarda 9 tork ile sıkmak gerekiyor. Ve dişi doğru oturduğundan emin olana kadar el ile çevirmek gerekiyor.

Malzemede bir hata olduğunu düşünmesem de Yusuf abi malının arkasında durması takdire şayan gerçekten. Bu sıralar özlediğim türden bir esnaflık.

Not : Yusuf abi ile hiçbir alışverişim olmamış ve şahsen tanışmıyoruz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana da takma sökülmeden oluşan bir sorun gibi geldi.

Zamanında Puntoda ben de 20mm spacer kullandım, -3.5 kamber verip 1 sene dolaştım hiçbirşey olmamıştı.

Ceed varken spacer olmamasına rağmen sökme takmadan bijon kesmişti araba.

Denon çok güzel yaklaşmış olaya, bu sorunu çözeceğinize eminim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaka gibi olay... Geçmiş olsun...

Bir ürün alınır ustaya gidilir taktırılır mal bozulur...

Malı satan kişi aranır abi ya da usta; böyle böyle falan fişman feşmekan denir...

Satıcı : bende hata yok ben bu malı ilk kez yapmıyorum hata sende paranı vermem der...

Mağdur: koşa koşa gelir konu açar.... ( haklıdır )

Mağdur: aramadan konu açar...

Satıcı: zararın neyse karşılarım senin canına bişey olmasın önemli olan o der ve delikanlılığın dibini gösterir....

Mağdur: uzatır...

Ahali: mağduru yuhalar...
    Arkadaş Olayı Müthiş Özetlemiş.... Ve Yusuf Abinin Kendisinle İlgili Asla Yanlış Olmaz..Geçmiş Olsun.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her şeyden önce böyle bir sorun yaşadığınızda direk denon'a ulaşmak yerine konu açmanız bence etik değil. Dışardan bakınca show yapıyorsunuz gibi göründüğünü bilmenizi isterim. Ayrıca bunun üreticiden değil de kullanıcı hatası olma ihtimalini de düşünseydiniz keşke. Alüminyum hassas bi malzeme, böyle şeylere gelemeyebilir ve ayrıca belki de montaj hatası mevcut. Adam sonuçta bir esnaf ve direk lekeler gibi konu açıp bişeyler yazmanıza gerek yoktu bence. Onun hatası olsa bile, hatasını kabul edip masrafını karşılayacağını söyleyecek bir karakterde olduğunu hepimiz gördük.

Ayrıca kimse yanlış anlamasın da hayatını çok önemseyen bi insan o lastiklerle gezmez.
    +1

Sanki bişey olsunda hemen konu acayım gibi duruyo konu. Sorun yaşamışsın ararsın açmaz yazarsın dön bana abi diye arar konuşursun kabullenmez reddeder kapatır telefonu sallamaz ozaman açarsın. Speacer yaptı diye gelip bijonlarınıda sıkacak değil. Burda birçok kişi bijonların takılmasından dolayı sorun olduğunda hemfikir. Ve ne olursa olsun Yusuf abi gelip direk ilk mesajında zararın neyse ne istiyosan maddi manevi karşılayayım diyor. Hala bişeyler yazıyosun. Gereksiz yere konu açmış boş muhabbet gibi geliyor söyleyeyim. Hee mağdursun beklediğin gibi değil eyvallah, ararsın ozaman al bu malı dersin. Emin ol sana hayır dicek adam değil mal sende kalsın parasını gönderiyorum diyecek adam. 50 100 200 lirayla fakir olacak yada vermeyince zengin olacak adam değil Yusuf abi. Bukadar insan yaptırdı bi sende çıktı diye adam bundan sonra yapmayacağım bile dedi.

Hee geçikme konusuna gelince onada yorum yapıcam. Burda bile defalarca dükkanın işleri sürekli yoğun, tezgahım müsait olduğu zaman anca yapabilirim yazıyo. Sadece sana değil kendi çok yakınlarına da aynı. Emre abi olsun Okan abi olsun senin gibi 1-2 ay bekliyor. Sen hala geçikmeden bahsediyosun.. Kısaca gereksiz..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1

Sanki bişey olsunda hemen konu acayım gibi duruyo konu. Sorun yaşamışsın ararsın açmaz yazarsın dön bana abi diye arar konuşursun kabullenmez reddeder kapatır telefonu sallamaz ozaman açarsın. Speacer yaptı diye gelip bijonlarınıda sıkacak değil. Burda birçok kişi bijonların takılmasından dolayı sorun olduğunda hemfikir. Ve ne olursa olsun Yusuf abi gelip direk ilk mesajında zararın neyse ne istiyosan maddi manevi karşılayayım diyor. Hala bişeyler yazıyosun. Gereksiz yere konu açmış boş muhabbet gibi geliyor söyleyeyim. Hee mağdursun beklediğin gibi değil eyvallah, ararsın ozaman al bu malı dersin. Emin ol sana hayır dicek adam değil mal sende kalsın parasını gönderiyorum diyecek adam. 50 100 200 lirayla fakir olacak yada vermeyince zengin olacak adam değil Yusuf abi. Bukadar insan yaptırdı bi sende çıktı diye adam bundan sonra yapmayacağım bile dedi.

Hee geçikme konusuna gelince onada yorum yapıcam. Burda bile defalarca dükkanın işleri sürekli yoğun, tezgahım müsait olduğu zaman anca yapabilirim yazıyo. Sadece sana değil kendi çok yakınlarına da aynı. Emre abi olsun Okan abi olsun senin gibi 1-2 ay bekliyor. Sen hala geçikmeden bahsediyosun.. Kısaca gereksiz..
    Bizde söz agızdan bi kere cıkar.Oyle alısmısız frekans uymadı ozman.
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aykut106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde söz agızdan bi kere cıkar.Oyle alısmısız frekans uymadı ozman.
    Boşuna dememişler atalarımız 10 defa düşün 1 defa söyle diye..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozan uzatma abicim konuyu ,

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen lafla peynir gemisi yurumuyo

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse beyler ben sakala çare buldum çok mutluyum sakalım düz artık teşekkürler şıvayzkof...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyse beyler ben sakala çare buldum çok mutluyum sakalım düz artık teşekkürler şıvayzkof...
    Nasıl Yani

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hemen hemen herkes demis ki montajdan kaynakli bu tarz problemler yasanabilir diye.
    konu sahibi nerde taktirdi bunlari, kimlere taktirdi, neyle sktilar bijonlar vs bi soylese keske.
    magdurum da magdurum demekle olmuyor.
    satici taraf gayet yapici yaklasmis konuya, buna karsilik siz ayni yapicilikla yaklasmiyorsunuz.

spacer leri kim takti?
    kac Nm ile skti?
    diger spacer ler ne alemde?

belki satin aldiginiz mal bebek gibi ama takan kisi problemli??
    If you have no LAG, you have no turbo..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He evet diğer spacerlarda ne durumda ? Ayrıca sorun yaşanan spacerda diğer gözler ne alemde ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Stealth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl Yani
    Ya benim sakallar kıvırcık ama bugün yıllar süren araştırma sonucu hallettim...

Konuyla alakası yok ama hani şey demek istedim aslında ; sakalım var sözümü dinleyine getirdim

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi oluyor Allahtan kötü olur kuldan

yusuf yaptıgı işin arkasındadır esnaf adam kendını bellı edıyor ...
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimseyi tanımam konu muhataplarından ve spacera karşıyım, orjinal poryada bile tabancyala sıkılarak diş sıyrıldığını gördüm ..tabancayla oturmaza bile bijon sıkınca kendince diş açıp giriyor ve zamanla laçkalaşıyor ..

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav adam 1 trilyon verip yeni s kasa alıyor yolda giderken yanmaya başlıyor. Kul yapımı değilmi bu ? Hatalı üretim olabilir toplam 25 bijon var arabada 2 tanesi sorunlu diye insanın işçiliğini esnaflığını yargılamak çok yanlış. Bu kadar titizdiysen 1000 liraya gidip h&r alsaydın. İki tarafı da tanımam etmem de denon nickli üyenin esnaflığına laf edene allah sorar su yapıcılığını gördükten sonra..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen hemen herkes demis ki montajdan kaynakli bu tarz problemler yasanabilir diye.
    konu sahibi nerde taktirdi bunlari, kimlere taktirdi, neyle sktilar bijonlar vs bi soylese keske.
    magdurum da magdurum demekle olmuyor.
    satici taraf gayet yapici yaklasmis konuya, buna karsilik siz ayni yapicilikla yaklasmiyorsunuz.

spacer leri kim takti?
    kac Nm ile skti?
    diger spacer ler ne alemde?

belki satin aldiginiz mal bebek gibi ama takan kisi problemli??
    Ben bunların cevabını verdım de siz magdurum magdurum olarak gordunuz ama ben yıne soyliyim

Maslakta hunter rot balans ta takıldı.Elle cevirdi makina sıktı ustune torkladı.Ben servis manualde 12 olarak hatırlıyorum ama orda 9 yada 10 olarak konustuk.

Ön lastiklerini degistir dedi.Bi sıkıntın olursa gel dedi.
    Ben cok rot balanscı gezdim surus tarzımı soran rot balancı ilk defa gordum.Takılan yerde sorun asla yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav adam 1 trilyon verip yeni s kasa alıyor yolda giderken yanmaya başlıyor. Kul yapımı değilmi bu ? Hatalı üretim olabilir toplam 25 bijon var arabada 2 tanesi sorunlu diye insanın işçiliğini esnaflığını yargılamak çok yanlış. Bu kadar titizdiysen 1000 liraya gidip h&r alsaydın. İki tarafı da tanımam etmem de denon nickli üyenin esnaflığına laf edene allah sorar su yapıcılığını gördükten sonra..
    sen cakarını ac yoluna baksana

25 bijon yok

senin yaptığın, şu yukarda yazdıklarım kadar gereksiz.Ama Allah yazarkende az özenli ol.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)