Sonuc ne oldu ? :)
Printable View
Cihazı görmeden bir şey söyleyemeyiz dediler, imei ile ilgili yorum yapmadı hiç çocuk.
Kargo kabul etmiyorlarmış maalesef.
edit: sorunun ikinci kısmını şimdi gördüm, telden bakmıştım girmeden başkası getirse ilgilenir misiniz diye sormadım o yüzden kusura bakmayın.
Ama fatura vs. istemediklerini göz önünde bulundurursak kimin getirdiğiyle ilgilenmeyeceklerdir.
Haftaya bugün sabah 10' a randevu verdiler abi, randevusuz mümkün değil ilgilenemeyiz şu an dediler ben de ısrar etmedim.
Tekrar gideceğim yani haftaya :)
beyler dun aksam zorlu center da idim. suanda en erken randevuyu ayın 23 une verıyorlar.oraya gıttım arkadaslar cok ılgılı yardımcı oldular.randevuyu oradan aldım.internetten randevu almak ıstıyorsanız saat 00:00 da acılıyormus ekran. ayrıca telefonunuz amerıkadan gelme ıse degısıme uygun olsa bıle turkıyede degısım yapamıyorsunuz amerıkanın hat kullanma alt yapısı bızımle aynı olmadıgı ıcın.yurt dısından taahhutle alınmıs bır cıhaza sahıp ısenız degısım yaptıgınızda tekrar yurtdısına cıkarsanız operator telefonu kılıtleyebılırmıs buda bılgınıze
Ayın 26'sına randevumu aldım, çalışan arkadaşın bastıra bastıra söylediği şey telefonun çalışmayan bir aksamı varsa parça yüzünden (kilit tuşu gibi) parça değişiyor, eğer ki cihazı ileriye dönük sıkıntı çıkartacak bir durumu varsa (pil ömrü gibi) sıfır telefonla değişimi yapılıyormuş gibi bir bilgi verdiler, tabi bu değişim mevzusu yıllarca devam edicek dediler geçici bir kampanya falan tarzı birşey değilmiş, şuan telefonunuzda hiç bir sıkıntı olmayabilir ama telefonunun seri no girince değişim hakkınız vs. var ise bu hakkınızı telefonunuz bozuluncada kullanabilirsiniz (bizim seri mimliymiş o yüzden seve seve değiştiricekler galiba) falan filan dendi bana inşallah doğrudur, randevu günüm daha geniş darlayacam böylece daha net bilgi veririm şimdilik bu kadar.
- parça değişimi 3 iş günü içinde yapılacakmış. ( cihazınız test edildikten sonra netleşir dediler )
- Şuan sadece Zorlu'da bu işlemler yapılıyor, Ankara vs. başka iller için bir kaç ay daha beklemek lazım çalışmaları başlamışmışmış.
- kardeşimin telefonuda sıkıntılı tuşları ara ara çalışıyor, onun istanbul'a gelmesine gerek yok telefonu bana verse yeter, ben götürüp değişimi yaptırabiliyormuşum.
- cihaz orda teste sokulmadan pat diye telefon sıfırı ile değişmiyormuş. (yoğun olursa değişedebilir)
- randevu almak isteyenler Zorlu Apple Store telefondan arasınlar daha seri işlem yapabilirsiniz.
(Tel: 02127083700)
Benim telefon da amerika cihazi, uygun yazdi, neyse gittim denemek icin sansimi,
Tel uygun ama turkiyede degisim mumkun degil dendi suan icin, degisim kaydi girdiler, degisime uygun, biz ulke kisitlamasindan degistiremedik, siz degistirin die.
Amerika,ingiltere,almanya,fransa apple store birine gidince direk degisicek tel.
Amerika cihazlarina bakma,degistirme yetkisi yok turkiye apple storeun suan.
Yetki icin basvurmuslar da kismet artik ne zamana olur, ben de amerikaya gdck bi tanidiga veriyim diye dusundum ama sonra aklima geldi ki
Smdi soyle bi olay var, bi tanidiga versem amerikada cihaz degisse, gelse bana daha kotu olacak :D , farkli cihaz, farkli imei, onu da kaydettirmek gerekicek :D
canada da muhtemelen aynidir, ama bir deneyebilirsin sansini bence
Bide bu parca degisim olayi nedir ?
Herkese direk tel veriyorlar, bana da turkiye cihaz olsaydi direk yeni cihaz vericektim size dediler cunku
Gidince tek randuvuda 1den fazla telefon degisimi yaparlarmi acaba ?
Benimde Telefon Amerikadan Gelmişti Seri Uygun Ama Boşa Gidip Orda Zaman ve Sıra Çalmıyım Ozaman :)
Telefonu Türkiye'den sıfır aldım.Ama istanbul bilişimden aldım.Galiba yurtdışından getiriyor onlarda.Benim telefonumu değiştirmeyecekler mi ??
Ya ben 2 gündür randevu almaya çalışıyorum siteden ztn hep seçtiğiniz mağaza için boş randevu yoktur diyor gece gündüz denedim.
Telefonla aldım yazanlar nasıl aldılar ? Telefonla arıyorum telefonla randevu vermiyoruz web sitesinden almanız gerekiyor diyorlar ? Telefonla alanlar var diyorum imkansız diyor :@
evet telefonda randevu vermiyoruz gelmenize gerek yok randevuyu internet sitemizden almanız gerekiyor diyorlar.üç gündür her saat bakıyoruz açılmıyor sayfa.
telefonun amerikan malı olup olmadıgını nerden anlayabiliriz?
Bugün randevum vardı. Telefonumda ise hiç bi sıkıntı yoktu. Direk değişim için geldim dedim bi kağıt imzalatıp yeni makina verdiler :)
Bildigin sifir telefon mu veriyolar yav
Peki arada yazanlar var iste acik kutu vs vs oyle mi? Yoksa sifir kutusunda cihaz mi?ani sifirlanmis cihhaz mi acaba yoksa fabrikadan sifir mi?