https://ssl.apple.com/tr/support/iph...eepwakebutton/
iphone 5 lerde bu sorun vardı apple değişim programı başlatmış
programa uygun olup olmadığını öğrenmek için seri numaranızı istiyor
sanırım zorlu centerdaki apple da değişim yapabileceğiz
https://ssl.apple.com/tr/support/iph...eepwakebutton/
iphone 5 lerde bu sorun vardı apple değişim programı başlatmış
programa uygun olup olmadığını öğrenmek için seri numaranızı istiyor
sanırım zorlu centerdaki apple da değişim yapabileceğiz
bugün apple store daydım başka bir işlem için,rezervasyonlu gidiliyor ama şuan kilitlenmiş durumdalar bu hafta 1.200 değişim yapıcaklar mış önümüzdeki hafta rahatlarız dediler
bende değişim gözüküyor fakat tuş basıyor ama hisli basmıyor yinede değişim yaparlarmı?
Seri numarasını giriyorum telin uygun gözüküyor fakat kimiside A1428 ler değişim yapmıyorlar diyen var kesin bilgisi olan var mı?
Bende hiç bir sorun yok ama zorlu centerda cumartesiye randevu verdiler bakalım değişicekler mi
Edit: ahizeden ara sıra ses gelmiyor, power tuşu da çok hisli değil gerçi.
.
Benim seri no'da değişime uygun dedi.Ne yapmamız gerekiyor şimdi ?
Ben 5s çıkmaya yakın zamanda aldığım için, düzeltilmiş seriye denk geldik yemedi![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Misal ben görevliye sorduğumda bana şöyle dedi; tuş değişimi değil, 0 iPhone5 vereceğiz..
Apple sitesinde de şu yazıyor;
-Apple, bu sorunun yaşandığı ve seri numarası program kapsamına giren iPhone 5 modellerinde uyku/uyanma düğmesi mekanizmasını ücretsiz olarak değiştirecektir.
Görevli komple telefon değişicek, site ise tuş diyor. Olay tamamen muamma![]()
.
Randevu almayı becerirsem ben soracağım, sadece home tuşunun tamirini talep edeceğim.
Açıkçası değişimden sonra verilecek cihazlar refurbished mi yoksa tamamen sıfır mı emin olmadan cihazı değiştirmeye çalışmamak lazım zaten![]()
diyemedim ya la
yaklaşık 1 ay önce kız arkadaşımın teelfonunu garanti kapsamında servise yolladık 1 hafta sonra sıfır telefon verdiler benim düşürmem sonucu kasasında eziğide vardı iyi oldu![]()
Sizi bekletmemek icin onceden sifirlanmis cihazla swap yapicaklar en dogru ve hizlisi bu zaten
Bu sayede sifir cihaz almis olucaksiniz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yurtdışı,pasaport kayıtlı telefonları da kapsıyor mu acaba? Seri numarasını yazdığımda programa uygun yanıtı geldi.
Edit: Biraz araştırdım amerikadan alınan cihazlar hariç arkasındaki kod a1429 ise onarım/değişim yapılıyomuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)