Tamamdir valla tesekkurler-)
Printable View
Tamamdir valla tesekkurler-)
Verdikleri cihaz refurbished Göktuğ abi, yani bizim normal para verip aldığımız cihaz gibi değil sıfırlanmış cihaz.
Değişimden sonra wifi, şebeke, batarya problemi yüzünden tekrar geri gidenler oldu.
Benim randevu sabah, tamirde ısrarcı olacağım son çare değişim isteyeceğim.
Sıfırlanmış cihaz derken nasıl tam acabilir misin demek istedigini?
Beyaz ince kutuda gelen ürünler refurbished oluyor.
Kısaca, sizin verdiğiniz arızalı telefon parçalanıyor ve sağlam parçaları bir havuza gönderiliyor. Daha sonra bu sağlam parçalar yeni bir cihazda birleştiriliyor ve sıfır kasa ile montajlanıyor. Tabiki kontrolleri yapılıyor düzgün çalışması için, ama tüm parçaları sıfır üretilmiş gibi(yani normalde satın aldığımız siyah kutudakiler) olmuyor maalesef. Son olarak değişim için ülkelere gönderiliyor ve garanti kapsamında değişimler yapılırken bu cihazlar kullanılıyor. Yanılmıyorsam 90 gün garanti veriyorlar bu cihazlar için.
Bir çok kişi değişim cihazlarını çeşitli sorunlar yüzünden geri götürüp tekrar değiştirdi, özellikle batarya ve şebeke sorunu yüzünden.
Tabi mecbur kalınırsa değiştirilir, alıp çook memnun olan da var moral bozmaya gerek yok yani :)
Belki sabah ben de değiştirmek zorunda kalacağım ama halledilebilecek sorunlarda tamir istemek daha mantıklı telefondan memnunsanız. Boşa riske girmeye gerek yok bence.
edit: Cihaz üzerinden refurbished olup olmadığını kontrol edebileceğimiz bir yöntem bilmiyorum maalesef.
Peki telefonun tuş degişimi için verdik diyelim, içinin degiştirilip değiştirilmedigini anlıyamayız dimi?
3 ay evel degistirttim
seri nosunu girince degisicek diyor ama degisti bile
Bugün gittim randevu almak için vermediler :) Daha önce verdiklerini söylediler ama şuan çok karışıklık olduğu için vermiyoruz internetten alabilirsiniz dediler.
Peki şimdi cihaz değişiminden sonra IMEI numarası da değişmiş olacak, bu bize herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ?
yav arkadas bu ne biçim iştir, sabah giriyoruz bos yer yok aksam giriyoruz boş yer yok, gece 12 de giriyoruz yine yok. Zorlu'ya gidiyoruz internetten yapın diyorlar! Nasıl yapacagiz, var mı bir ipucu? Bilenler yardım etsin Allah aşkına...
Ben bugun gece 12:00 de denedim, haftaya ctesi icin randevu alabildim sonunda, nerdeyse 2 haftadır bende ugrasıyordum randevu için.
Bazi gunler stok sorunu oluyor ellerinde cihaz kalmiyor gidip eli bos donmekte var 1 hafta sonrasinda veriyolar size verdikleri belge ile
Bu arada bizim fırsatçı ve aç insanlarımız yüzünden çalışanların tavırları giderek değişiyor, ilk açıldıkları zaman garantisi bitmiş cihazları bile değiştiren firma şu an resmen parça değişimi için bile yokuş yapabiliyor bilginiz olsun.