İphone 6 da da power tus sorunu var galiba. Benim tus 1 haftada gitti.
Artık bakalım napacaklar
Printable View
İphone 6 da da power tus sorunu var galiba. Benim tus 1 haftada gitti.
Artık bakalım napacaklar
Benim telefonum 1 sene kadar önce değiştirildi.Şimdi tekrar bozuldu bu power tuşu garantisi devam ediyor şimdi ne olucak ?
tesekkur ettim :)
Kız arkadaşımın telefonu uzak doğudan alınma iPhone 5 idi. Hatta arka kapakta çince falan yazıyordu bazı şeyler. Direk alıp değiştirdiler. Şimdi bu verdikleri telefon Türkiye cihazı mı oluyor :)
benım 5s de cekmıyor yanımda avea cekıyor turkcell cekmıyor bı de ısınıyor turkcell tım e versem deıgısım olur mu ?
Yeni aldığım 5 üst tuş değişim programına uygun. Aktif olarak kullanımda bir sorunla karşılaşmadım. Ama program bitince karşılaşırsam ve içimde patlarsa kötü olurum nasıl yapsam ki. :D
Yıllardır iphone'a o kadar para ver , telefon hala 3 modelinden beri ya orta tuşu bozulsun ya üst tuşu :)
iphone'da en nefret ettiğim iki olay .
LTE nin kategorileri var.Türkiye cihazları LTE destekliyor bantları farklı sadece (iPhone5 lerde) öyle desek daha doğru olur. :D
ben kız arkadaşımın telefonunu Genpaya verdim 1 eylülde 18 eylülde değişim kararı çıktı 29 eylülde yeni cihazı teslim aldım ve direk sattım.
Değişim cihazlarının hepsi SWAP diye geçiyor ve toplama telefondur kasa ekran sıfırlanır iç aksamı diğer arızalı gelen telefonların sağlam parçalarından tekrar toplanır yeni IMEI çakılır ve değişim cihazı yerine verilir.Yani cihazların hepsi Refurbished
İphone cihazlarda kanada ve amerika cihazlarına burada garanti yok.Ama diğer ürünlerine var. İpad'imi garanti kapsamında değiştirirken öğrenmiştim
son durum nedir hala randevular doluymuş galiba apple storeda, apple.com.tr destek bölümünde değişim programıyla ilgili diğer genpa tarzı servisler falan da çıkıyor oralara götüren oldumu hiç değişim mi yapıyolar yoksa tamir mi?
Randevu almaya çalışıyoruz ancak olmuyor. Gece 12 den sonramı randevu alabiliyoruz acaba ?
Kaç aydır randevu alamadım. Gidip direkt bırakacağım onlar uğraşsın yeter
akasya apple store da yer vardı ctesi açıldı mağaza.benim dün randevum vardı gittim çok yardımcı oldular
bende geçen hafta sonu gittim zorluya randevusuz ama şöyle bir durum var aklınızda olsun her telefonu garanti altına sokmuyorlar siz apple dan sorgulatıyorsunuz onay veriyor ama orda değişiklik gösterebilir.ben apple dan sorguladım herşey tamamdı fakat orda sizinki olmaz üretim çıkış tutmuyor dedi
Ankara'daki arkadaşlar CEPA avm de apple satış yapan mağazaya bırakan oldu mu hiç?Dün bir arkadaş benim için sordu teknik servisimiz var denmiş gerekirse değişim yapılır denmiş ama emin olamadım.Bilgisi olan var mı acaba?
5s imde ekran oynama sorunu var üst tarafından , değişim kapsamına girer mi ? Ayrıca tuş değişim programında verilen telefon komple fabrika çıkışı sıfır cihaz mı , yoksa dış kasa yeni içi kullanılmış eski tamir görmüş bir ürüne ait olma ihtimali var mı ?
arkadaşlar selam, bende şimdi değişime uygun ip5 var bugün yüz üstü telfeon düştü ve yarı kısım iş görmüyo ekranda. böyle götürsem acaba degişime tabi olurmu yoksa kendim yaptırıp daha sonra götürsem ne derler acaba?
Sonunda randevu alabildim dün gece arkadaşlar. İp5 telefonumu bundan 22 ay önce aldım değişim yaparlar mı ? Teşefon sağlam ama kamerada odaklanma sorunu var düzelmiyor bir türlü.
bende değişimden gelen cihazları gerçekten içi dışı sıfır sanıyordum bu bilgileri verdiğiniz iyi oldu teşekkürler
Gittim çarşamba günü değiştiler telefonu garanti süresinin bitimine bir ay kalmıştı. Kameram bozuktu ama tuş çalışıyodu yinede değiştiler.
Arkadaşlar hala değişim yapılabiliyor mu bilgisi olan var mı?
Devam ediyor, dun degistirdi arkadasim.
teşekkür ederim.
tuşun bozuk olup olmadığına bakmıyorlar diye biliyorum. kapsama giriyorsa hepsini değiştiriyorlar değil mi?
peki randevu almak hala ölüm mü?
bozuk muydu sizin tuş?