Beyler dunku randevuma gittim, telefonu direk değiştirdiler, 3 dk surdu :)
Ayrıca benimki KVK garantiliydi, daha 185 gun garantisi de varmış, ogrenmiş oldum.
Printable View
Beyler dunku randevuma gittim, telefonu direk değiştirdiler, 3 dk surdu :)
Ayrıca benimki KVK garantiliydi, daha 185 gun garantisi de varmış, ogrenmiş oldum.
Arkadaşlar pazartesi randevum var, farklı renk telefonla değişim yapılabiliyor mu ?
Malesef hayır, eskisi ne renkse yeniside o oluyor.
haftaya perşembe randevum var arkadaşlar. telefonum programa uyuyor ve avrupa bölgesinden almıştım. tuş basıyor fakat iyice çöktü. his kalmadı.yanlışlıkla bile dokunuldugunda kitliyor yada açıyor.
çoğu zamanda tuş kilidini açarken ekranı fotoğraf çekiyor.
ayrıca 3g açıkken aşırı ısınma var.
ne gibi bir işlem uygularlar. tecrubesi olanlar cevap yazabilir mi ?
şarj aletlerindede değişikliğe gidiyor apple . A1300 kodlu şarj aletleri fazla ısınma sorunu yapıyor eğer şarj aletinizin fişini taktığınız kısıma bakıp orda kodu A1300 görüyorsanız hazır zorlu canter a kadar gitmişken şarj aletinizide yenisi ile değiştirin.
Kendi telefonumu değiştirmiştim hiç kimlik falan sormadılar (bakmadılar)
Az önce amcam için randevu aldım (ben götürücem telefonu) ve ürün teslimatı için fotoğraflı kimliğinizide getirin tarzında yazı yazıyordu.
Muhtemelen amcam gelemez, acaba bana ürünü teslim ederler mi amcamın kimliğini göstersem ?
Direk gidip degistirmemiz mumkun ?
Yakin zamanda gunu birlik istanbula gidicem yaparlarmi acaba ?
randevusuz bakmıyorlar,randevuda kimlik sormuyorlar.
dün randevum vardı. tuş değişimi yada tamiri diye bişey yok zaten direk telefonu değiştiriyorlar.
Uzak doğu yada Amerikadan alınan cihazları değiştirmiyorlar.
Telefonunuzun tamir görmemiş olması gerekiyor.
Çalışanlar iyi niyet gözetiyor ilk etapta.
Tamir gördümü diye soruyor. Hayır dedim.Şüpheli bi durumda aşağı inip cihazı açıp inceliyorlar.
Çalışanlar çok ilgili Trainer Alp var çok yardımcı oldu sağolsun.
Edit: Bu arada değişimden aldığım telefonum satılık 5s alıcam :D isteyen olursa yazsın.
Ben kendi telefonumu sorunsuz değiştirmiştim. Bugün içinde amcama randevu aldım ama değişmezler diye korkuyorum. Tamam telefon turkcellden alınma ama, artık değişmiyorlar falan diye bir söylenti dolaşıyor.
Ayrıca telefonun zerre sorunu yok batarya ısınma haricinde, bende de bir problem yoktu.
şebeke farklılıklarından dolayı sadece değişim yapmıyorlar diye biliyorum. farklı bi konu için giderseniz mutlaka yardımcı olurlar.
Tuşu bozuk olmayanlar haricine değişim yapmıyorlar artık, az önce telefonumuz sorunlu olduğu halde değişim yapamadım çünkü.
*Ahizeden ses gelmiyor, kulaklık takınca geliyor.
*Bataryada inanılmaz ısınma söz konusu ve şarj erken bitiyor.
Ukala bir eleman vardı Semih diye, sakın ona denk gelmeyin çünkü çok çok sinirli yapıya sahipseniz konuşma şekli ve vurdumduymazlığı ile acayip sizi tetikliyor. Sağ olsun Cumhur bey ilgilendi bayağı yoksa ben onu orda patates edicektim, aman diyim.
bakmıyorlar demedim değiştirmiyorlar dedim !
program kapsamına giren telefonlar da yaklaşık 1.5-2 senelik telefonlar yani ilk çıkan seri. çoğu kişinin de benm telefonumu değiştirmeyin tamir edin diyeceğini sanmıyorum.
benim tuş çalışıyordu sadece içe göçmüştü ve yeni cihaz verdiler.
programın amacı ilk etapta cihazı değiştirmek.
cevap yazmadan önce biraz daha iyi okuyalım.
Unleme falan gerek yok sakin ol :) sen de biraz iyi okursan degisim teklif edildi ben istemeyip tamir yaptirdim yazdim.
Ben hong kongtan aldigim telefonu goturdum, degistirelim dediler hayir tus tamiri yapilsin yeterli dedim.
Yine arkadasim program kapsaminda yine cinden alinma telefon goturdu ona da ayni sey teklif edildi, degistirmek istemedi tus degisimi yapildi.
Verilen cihazlar refurbished cihazlar oldugu icin mevcut telefonunda farkli bir sorun olmayan insanlar degisimden ziyade tamire yoneliyor.
daha önce de yazıldı eski mesajlarda var uzak doğu ve amerikadan alınan cihazları değiştirmiyorlar. arkadaşımın bangkok tan aldığı cihazı da değiştirmediler.Yurt dışında herhangi bir Applestore a gidip değiştrebilrsinz dediler. sana nasıl olduda teklif ettiler anlamadım.
Garanti Süresi önemli mı?
daha önce başına gelen oldumu bilmiyorum benim telefonum bu değişim kapsamındaydı ne olduysa telefon bozuldu teknosadan garantiye yolladım ama telefon bu kapsamda diye değişirlermi yoksa onarım yapıp geri mi yollarlar