Her gece 12de deniyorum,olmadı bir türlü.
Bakalım denemeye devam.
Printable View
Her gece bende deniyorum ama alamdım alan nasıl alıyor anlamadım
Bu sabah ki randevuma gittim ben, cihazım ingiltereden alınma bir cihazdı, direk değiştirdiler, orada randevusuz gelenler de vardı yoğunluğa göre onlarada hizmet veriyorlarmış yalnız 3 4 saat bekleyebilirsiniz diyorlardı onlara.
Amerikayla birlikte dubai,singapur ve bi kaç ülke daha varmış değişimin yapılmadığı 2 gün önce bir abim gitti,kendisinin iphone u dubai alınma ve değişim yapılmamış,aynı şekilde benimki de dubaiden alınma :(
izmirde oturuyorum cihazimi ulastirmak icin istanbulami gitmem gerekiyor
veya istanbuldan bir arkadasa yollayip onun mu halletmesi lazim
istanbul disinda baska bir ilde bu islemler yapilmaya baslandimi acaba
14 haziran cts ye aldım randevumu sonunda,15 gündür uğraşıyorum.
bende de aşırı ısınma hatta günde 5 kere sim yok hatası var. sim yok mevzusu kapatıp açınca geçiyo ama tabi ki kilit tuşu kaput olduğu için şarja takmadan açamıyorum koduğumun telefonunu :icon_wack
haftaya perşembeye sonunda aldım randevu
sevinçten gittim kanyona bi ton para verdim kılıf aldım öyle mutluyum allah belanı versin apple :eek:
Yurt dışına cıkıcak olanlar ordaki storeda degiştiriyo bilginiz olsun ben italyada degiştridim.
Online randevuda boş yer yok, telefonla randevu alabiliyor muyuz? Ayrıca telefonun illa ki sahibi mi olması gerekiyor, istanbuldaki bir arkadaşımız bizim yerimize bu işlemi yapabilir mi ?
arkadaşın yapar
telefonla veya dükkana gidip randevu yok
gece tam 12 de boş randevu açıyolar 10 dakka sonra kapatıyolar ben 12:05 te aldım :D
Oneplus One çıksa da şu millet rahatlasa :D
Neyse apple severler beni taşlamadan ben kaçayım :D
Benim de dün randevum vardı. 2 tane romanyadan alınma iphone5 im var. Bir tanesinin kilit tuşu bozuktu. Direk alıp sıfırını verdiler. Diğer telefonumun tuşu çalışıyordu, yinede değişim yapabiliyor muyuz diye sordum yapmıyorlarmış uyarı almışlar...
Telefonumu genpa'ya garantiye gönderdim.Power tuşu bozuk diye şuanda durumuna baktıgım zaman ;
Durum: Değişim cihazı bekleniyor
Onarım detayı: DEĞİŞİM CİHAZI BEKLER IPHONE SWAP 5 16GB BLACK ZX661-6905 sıfır telefonmu veriyorlar yoksa zorlu center'daki gibi refurbished cihazmı bi fikri olan varmıdır ?