Hem denemek isteyip hemde binbir istekte bulunuyorsun anlam weremedim hikmetin söylediklerinle geliceğini sanmam sen bilirsin
Printable View
Hem denemek isteyip hemde binbir istekte bulunuyorsun anlam weremedim hikmetin söylediklerinle geliceğini sanmam sen bilirsin
hacmi eşit değilse gitsin kendi hacmiyle denesin selçukcum denemek isteyip konu açan arkadaş bende deneme şartımı söylüyorum sökülecekse eşit sökülsün dedim sadece illa 1.6 diye benden fazlamı sökmesi gerekiyor öyle bir kuralmı var ? araçların kilolarını eşitleyelim demiyorum ben sadece söküklük olayı eşit olsun diyoruz anlamadın galba jeton düşmedi araç kilolarını eşitlesek ztn gereksiz zevksiz bir deneme olur benim orjinal ağırlığım 1100kg :icon_tup: ortalık bulandırma daha fazla ;)
ertuğrul konuyu açan benmiyim ? denemek isteyen kop 106 benim için hava hoş ben zaten yeterince itb li 106 ile denedim en hızlısıylada denedim o denemek istediğim zamanlar aracın ilk zamanlarıydı şuan varsa denemeye niyeti olan dediğim şekilde dener yok öle biz geçiliriz diyorsada yapacak bişi yok benim aracım cumartesi günü muayeneye giriyor 106 cam çerçeve sökecek diye muayeneden aracı geçirip sonra aynı akşam parçalamaya niyetim yok :icon_tup:
Aslan parcasi adam nos basmadikca istedigini soker istedigini takar Na olarak gelir. Bu isler elinden geleni ardina koymamakla olur. Adam seni gececek biliyosun aklin sira farki kapatmaya calisiyosun az soksun bilmemne. Girtlak yuklu 2.0 makinen var utanmiyomusun camur yapmaya. Sende sok sokebildigini git yaris...
yok ya bu konudan ekmek çıkmaz. 106 ekibinin bastırmalarına karşı throttle gayet sakin ve istikrarlı :D
Araba benim arabam sanamı sorcam kimle nasıl denicemi ?
Ben kralıyla denemişim sana hesap verme gibi bir durumum yok kafam rahat
varsa aracın gel yap giderini bende sana cevabımı yolda vereyim
gerisi seni ırgalamaz sen rahat ol sıkma güzel canını
şartlar yukarda araba garajda varsa güvenen aracına bu şartlarda denerim kimseye aracına ekstra yük al demiyoruz sadece kopuk uçurtma teneke gibi gelmesin diyoruz aracı şuan bir 106 ile eşit sökecem diye muayeneden geçtiği gün kapı baca dağıtmayada niyetim yok kısacası bu
kardeş sıkıntı yok.Kafandaki düşünceleri sil.Sıkıntı yok denediğin araçlarla dener sonrada senle denerim.Sen ordan kıstas alırsın.Bak benim derdim arabamı denemek görmek.Ben geçilmeyi hazmederim ama sen hazmedemiyosan senin dediğin gibi denemeyelim gitsin.Laf kalabalığı yapmana gerek yok.Yok şu yok bu ben deneyelim dedim bahane üretmeye gerek yok.2.0 hacimli arabaya bineceksin birde dünya kadar şart koycaksın.,Kusura bakma ama dünya senin etrafında dönmüyor.......Belliki 106 lar sana dert olmuş :D hayırlısıyla kazasız belasız
muayenenden geç deneriz...:icon_tup:
adam dediğim dedik çaldığım düdük diyor hacı :D aranızda anlaşın artık konuyu dağıtmayalım.
herkese kazsız belasız , hayırlı geceler...
Kop sokulmicek demissiniz, Okan abi de diyor ki sadece yolcu ve arka koltuklar sokulsun demis,alt devirde basmak istemedigini soylemis hepsi bu.Adam NG 106 gibi bir araclada deneme yapmis sizlede yapar.Sikinti olacak bisey yok.
Ugrasilmamisi yapmak kolay degil her iki tarafa bol sanslar
okan bi hafta sonu sana fiber kaput ve bagaj yapalım :D
ng ile denemişsin bu kop seni anca gülmekten kopartır bence.
Hikmet kanka başarılar :) KOP için öncelikle hayırlı olsun.. artık deneme yaparken şu kadar sök eşit olsun vs olaylarıda çıktı :D
Aynen kardeşim bu muhabeti ben kop için değil bütün 106 lar için daha 1 ay öncesindeki denemeler sonrasında yazdım zaten kimse şahsi algılamasın dönen muhabetleri herkes gördü bende böle saçma muhabetlere gelemem bu saatten sonra o yüzden denemeden önce herşeyi konuşurum öyle denerim sonra bahanelik bir durum kalmaz zaten mutlu mesut bir deneme olur ;)
Altımdaki araca daha dün f7r ne diye sorarlardı yüzüne bakmazlardı şimdi sökeceksek eşit söküklükte olsun dedik diye cıngar çıktı sanki ekstra yük al sen 2 kişi ben 1 kişi olayım dedik öyle bir duruma getirdiler ki :D
Neyse hafta sonu anlasilir deneme yapilir sonucu herkes gorur,masallah her iki aracada