User Tag List

Sayfa 3/13 İlkİlk 12345 ... SonSon
245 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Ss f7r okan arkdasimizi kop 106 İle denemeye cagriyoz...

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem denemek isteyip hemde binbir istekte bulunuyorsun anlam weremedim hikmetin söylediklerinle geliceğini sanmam sen bilirsin
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Throttle
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabalarin hacimleridemi esitki yok sokuklugude esit olcak diyosun sictin siviyosun bence
    hacmi eşit değilse gitsin kendi hacmiyle denesin selçukcum denemek isteyip konu açan arkadaş bende deneme şartımı söylüyorum sökülecekse eşit sökülsün dedim sadece illa 1.6 diye benden fazlamı sökmesi gerekiyor öyle bir kuralmı var ? araçların kilolarını eşitleyelim demiyorum ben sadece söküklük olayı eşit olsun diyoruz anlamadın galba jeton düşmedi araç kilolarını eşitlesek ztn gereksiz zevksiz bir deneme olur benim orjinal ağırlığım 1100kg ortalık bulandırma daha fazla

Throttle
    Misafir
    Alıntı ErT_ThM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hem denemek isteyip hemde binbir istekte bulunuyorsun anlam weremedim hikmetin söylediklerinle geliceğini sanmam sen bilirsin
    ertuğrul konuyu açan benmiyim ? denemek isteyen kop 106 benim için hava hoş ben zaten yeterince itb li 106 ile denedim en hızlısıylada denedim o denemek istediğim zamanlar aracın ilk zamanlarıydı şuan varsa denemeye niyeti olan dediğim şekilde dener yok öle biz geçiliriz diyorsada yapacak bişi yok benim aracım cumartesi günü muayeneye giriyor 106 cam çerçeve sökecek diye muayeneden aracı geçirip sonra aynı akşam parçalamaya niyetim yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen..Biz tanışmıyoruz ama arabayı daha öncesinden çok detaylı olarak biliyorum ondan yazdım specleri

Alıntı hikmetcubukcu01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aydan Reis i tanıyorum ama seni çıkartamadım neyse sorun yok kardeşim.manken ozan mısın sen?

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacmi eşit değilse gitsin kendi hacmiyle denesin selçukcum denemek isteyip konu açan arkadaş bende deneme şartımı söylüyorum sökülecekse eşit sökülsün dedim sadece illa 1.6 diye benden fazlamı sökmesi gerekiyor öyle bir kuralmı var ? araçların kilolarını eşitleyelim demiyorum ben sadece söküklük olayı eşit olsun diyoruz anlamadın galba jeton düşmedi araç kilolarını eşitlesek ztn gereksiz zevksiz bir deneme olur benim orjinal ağırlığım 1100kg ortalık bulandırma daha fazla
    Aslan parcasi adam nos basmadikca istedigini soker istedigini takar Na olarak gelir. Bu isler elinden geleni ardina koymamakla olur. Adam seni gececek biliyosun aklin sira farki kapatmaya calisiyosun az soksun bilmemne. Girtlak yuklu 2.0 makinen var utanmiyomusun camur yapmaya. Sende sok sokebildigini git yaris...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok ya bu konudan ekmek çıkmaz. 106 ekibinin bastırmalarına karşı throttle gayet sakin ve istikrarlı

Throttle
    Misafir
    Aslan parcasi adam nos basmadikca istedigini soker istedigini takar Na olarak gelir. Bu isler elinden geleni ardina koymamakla olur. Adam seni gececek biliyosun aklin sira farki kapatmaya calisiyosun az soksun bilmemne. Girtlak yuklu 2.0 makinen var utanmiyomusun camur yapmaya. Sende sok sokebildigini git yaris...
    Araba benim arabam sanamı sorcam kimle nasıl denicemi ?
    Ben kralıyla denemişim sana hesap verme gibi bir durumum yok kafam rahat
    varsa aracın gel yap giderini bende sana cevabımı yolda vereyim
    gerisi seni ırgalamaz sen rahat ol sıkma güzel canını

şartlar yukarda araba garajda varsa güvenen aracına bu şartlarda denerim kimseye aracına ekstra yük al demiyoruz sadece kopuk uçurtma teneke gibi gelmesin diyoruz aracı şuan bir 106 ile eşit sökecem diye muayeneden geçtiği gün kapı baca dağıtmayada niyetim yok kısacası bu

hikmetcubukcu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ertuğrul konuyu açan benmiyim ? denemek isteyen kop 106 benim için hava hoş ben zaten yeterince itb li 106 ile denedim en hızlısıylada denedim o denemek istediğim zamanlar aracın ilk zamanlarıydı şuan varsa denemeye niyeti olan dediğim şekilde dener yok öle biz geçiliriz diyorsada yapacak bişi yok benim aracım cumartesi günü muayeneye giriyor 106 cam çerçeve sökecek diye muayeneden aracı geçirip sonra aynı akşam parçalamaya niyetim yok
    kardeş sıkıntı yok.Kafandaki düşünceleri sil.Sıkıntı yok denediğin araçlarla dener sonrada senle denerim.Sen ordan kıstas alırsın.Bak benim derdim arabamı denemek görmek.Ben geçilmeyi hazmederim ama sen hazmedemiyosan senin dediğin gibi denemeyelim gitsin.Laf kalabalığı yapmana gerek yok.Yok şu yok bu ben deneyelim dedim bahane üretmeye gerek yok.2.0 hacimli arabaya bineceksin birde dünya kadar şart koycaksın.,Kusura bakma ama dünya senin etrafında dönmüyor.......Belliki 106 lar sana dert olmuş hayırlısıyla kazasız belasız
    muayenenden geç deneriz...
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

Basit insanlarla uğraşma..!unutma,kartallar sînek avlamaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ya bu konudan ekmek çıkmaz. 106 ekibinin bastırmalarına karşı throttle gayet sakin ve istikrarlı
    Pardon ama ne istikrarı anlayamadım
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam dediğim dedik çaldığım düdük diyor hacı aranızda anlaşın artık konuyu dağıtmayalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese kazsız belasız , hayırlı geceler...
    Drag Service & Dr.Ecu

06 KOP 42

OnurCelik39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kop sokulmicek demissiniz, Okan abi de diyor ki sadece yolcu ve arka koltuklar sokulsun demis,alt devirde basmak istemedigini soylemis hepsi bu.Adam NG 106 gibi bir araclada deneme yapmis sizlede yapar.Sikinti olacak bisey yok.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba benim arabam sanamı sorcam kimle nasıl denicemi ?
    Ben kralıyla denemişim sana hesap verme gibi bir durumum yok kafam rahat
    varsa aracın gel yap giderini bende sana cevabımı yolda vereyim
    gerisi seni ırgalamaz sen rahat ol sıkma güzel canını

şartlar yukarda araba garajda varsa güvenen aracına bu şartlarda denerim kimseye aracına ekstra yük al demiyoruz sadece kopuk uçurtma teneke gibi gelmesin diyoruz aracı şuan bir 106 ile eşit sökecem diye muayeneden geçtiği gün kapı baca dağıtmayada niyetim yok kısacası bu
    Bendeki araba sana xxxxxL gelir okan ayip olur sana o yuzden bos laflari kendine sakla

Throttle
    Misafir
    Bendeki araba sana xxxxxL gelir okan ayip olur sana o yuzden bos laflari kendine sakla
    he selçuk he sensin boş muhabetsin sadece başka bişi değil
    TB turboyken nerdeydiniz dimi

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ugrasilmamisi yapmak kolay degil her iki tarafa bol sanslar

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okan bi hafta sonu sana fiber kaput ve bagaj yapalım

ng ile denemişsin bu kop seni anca gülmekten kopartır bence.
    SENSİN.

tigerland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hikmet kanka başarılar KOP için öncelikle hayırlı olsun.. artık deneme yaparken şu kadar sök eşit olsun vs olaylarıda çıktı
    208 GTI

Throttle
    Misafir
    Alıntı OnurCelik39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kop sokulmicek demissiniz, Okan abi de diyor ki sadece yolcu ve arka koltuklar sokulsun demis,alt devirde basmak istemedigini soylemis hepsi bu.Adam NG 106 gibi bir araclada deneme yapmis sizlede yapar.Sikinti olacak bisey yok.

Aynen kardeşim bu muhabeti ben kop için değil bütün 106 lar için daha 1 ay öncesindeki denemeler sonrasında yazdım zaten kimse şahsi algılamasın dönen muhabetleri herkes gördü bende böle saçma muhabetlere gelemem bu saatten sonra o yüzden denemeden önce herşeyi konuşurum öyle denerim sonra bahanelik bir durum kalmaz zaten mutlu mesut bir deneme olur

Altımdaki araca daha dün f7r ne diye sorarlardı yüzüne bakmazlardı şimdi sökeceksek eşit söküklükte olsun dedik diye cıngar çıktı sanki ekstra yük al sen 2 kişi ben 1 kişi olayım dedik öyle bir duruma getirdiler ki

OnurCelik39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse hafta sonu anlasilir deneme yapilir sonucu herkes gorur,masallah her iki aracada

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)