User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
106 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Asker uğurlarken rahatsızlık vermek..

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep tiksinmişimdir bu tarz uygulamalardan, yol kapatıp yolun ortasında halay çekmeler maytap atmalar vs vs daha neler neler, bu tarz organizasyonlara buradada katılanlar varmı bilmiyorum kimsede kusura bakmasın ama, allah o şahiıslara bize verdikleri rahatsızlığı misliyle versin inşllh, asker konvoyu görünce midem bulanıyor artık......

eanday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde dün asker uğurladık arkadaşın evin önünde toplanıp 10-15 dk kadar turladık evin önüne geldik tekrar. Abartı bir hareket yapılmadıkça 3-5 korna sesinden rahatsız olana kadar okdar cok rahatsız olunacak şey varken takılmayın bukadar.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun belli saatlerde belli ölçütlerde yapılması taraftarıyım insan gibi yani kasımda bende askere gidicem elimden geldiğince çevremdeki dostlarımla beraber konvoy yapıp içimde ukte olan şeyi yapmak istiyorum ki belli ölçütlerde öle havaya silah sıkıyım gibi magandalıklardan uzak durarak ,oturduğum semt yenibosna şahini doğanı bitmez müptezeli bol gecenin köründe müzik dinlerler son ses sokak arası gazlarlar asker uğurlamasna katılırlar bunlar yüzünden bende pek yapma taraftarı değilim ama ukte kalsın istemyorum

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka sakin olackasın stress yapmayacaksın sabır edeceksin, ne biter ne son bulur bunun gibi binlerce örnek dün bakkala çıktım gece saat 23:00 civarı sakin sakin gittin dönüyorum sokaktan gelen beyaz bi focus var o sırada karşı tarafına bi taksi girdi yanımdan kafa kafaya geldiler neyse ufak bi ara var ordan geçti focuslu piç yavaşladı ya frene bastı ya sinirlendi bi patinaj bi gazlama ***** her yer inşaat toz toprak buralarda tozu dumana kattı gitti şimdi birinci derece akrabalarının ne günahı var benden bi dünya küfür yediler.

Burası türkiye arkadaş ve ben türk olduğum için tiksiniyorum artık hayvan gibi yaşamayı ne kadar çok seviyoruz saygısız bir toplumuz arkadaş biz böyle değilmişiz ya eskiden bi alcak gönülüllük bi efendilik varmış anasını s. sosyal yaşamın kimsenin kimseye saygısı yok.

Mert Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Askerlik gururdur, şandır, şereftir, erkekliğin son adımıdır bizim için.. Aç müziğini, bas kornana, oyna at göbek, yap konvoyunu arka arkaya götür askerini gururla..

Ama 15 - 20 şahin toplanıp, yarı bele kadar camlardan ardılmalar, ana arter yolu kapatıp donut çizmeler, kontak kapatıp egzoz patlatmalar, hayasızca şerit değiştirip başkasına veya birbirlerine vurmalar akıl işi değil maalesef..
    Bende bu yorumu arıyordum şimdi diyecem ki abi şahinle alıp veremediğiniz ne sonra bana diceklerki foruma 18 yaş sınırı geri getirilsin arkadaş takmışsınız şahine ya ben çok konvoy görüyorum bemeveci jedemeci abilerin lastik yaktığı onlar ne olucak ?

Ayrıca aşırıya kaçılmadığı sürece bu tarz olaylar kimseye rahatsızlık vermez ve buraya bendde beğenmiyorum yazan 10 kişiden 5i o konvoylarda düt düt geziyor
    paranın artanıylada turboya nosa gireriz

//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşeyi abartmazsak olmaz

tadında bıraksalar size burda haksızsınız derdim ama herşeyi tadında bırakmayı öğrenemediğimiz için maalesef haklısınız
    Livestrong

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sakin olackasın stress yapmayacaksın sabır edeceksin, ne biter ne son bulur bunun gibi binlerce örnek dün bakkala çıktım gece saat 23:00 civarı sakin sakin gittin dönüyorum sokaktan gelen beyaz bi focus var o sırada karşı tarafına bi taksi girdi yanımdan kafa kafaya geldiler neyse ufak bi ara var ordan geçti focuslu piç yavaşladı ya frene bastı ya sinirlendi bi patinaj bi gazlama ***** her yer inşaat toz toprak buralarda tozu dumana kattı gitti şimdi birinci derece akrabalarının ne günahı var benden bi dünya küfür yediler.

Burası türkiye arkadaş ve ben türk olduğum için tiksiniyorum artık hayvan gibi yaşamayı ne kadar çok seviyoruz saygısız bir toplumuz arkadaş biz böyle değilmişiz ya eskiden bi alcak gönülüllük bi efendilik varmış anasını s. sosyal yaşamın kimsenin kimseye saygısı yok.
    kardeşim aynen katılıyorum..
    konu milletçe "saygı"yı yitirmiş olmamız..
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahincilerin adı çıkmış dokuza inmez sekize, kimse traktörden lüks arabalara terfi edip kral olduğunu zanneden, kural tanımayarak egosunu tatmin eden sonradangörme magandalara laf etmez, ilginç... Toplum olarak yozlaşıyoruz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la konuyu niye şahin muhabbetine çeviriosunuz ki? bu tarz hareketleri "genelde" şahinciler yapıyor siz yapmıyorsunuz diye bütün şahinciler temiz mi şimdi?
    eski arabam 1.4 is benden sonra edirnede 1.4 is doldu ben hep sakin kullandım ama adamlar apaçi ben napayım hondada apaçinin eline düştüyse?

bu forumda baba parasıyla m5 le yanlayanlara laf edilmedi mi?
    unuttunuz mu yoksa

evet toplum olarak kimse kimseye saygı duymuyor ayrıca askerlikte davul zurnayla gidilecek bir yer değil askerliğin amacı saldırmak/savunmak her iki durumdada öldürüyorsun/öldürülüyorsun..

ha savaş olmadığı zamandada üst devrenin artisliklerini çekiosun çekmezsen dayak yiyosun tuvalet temizliosun patataes soyuyosun komutan senle taşşak geçiyor sesini çıkartmıyorsun yalan mı?
    hepimiz gittik askere kaç kişi şanlı türk ordusuna yakışır şekilde askerlik yaptı?

edit: tuvalete tören adımında gider mi lan bir insan evladı? bu işkence değilde nedir disiplin mi?
    lafım orduya değil ordunun içindeki insanlıktan nasibini almamışlara
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden askere giden adam hasret çekmesin diye bi eğlence bi moral tertiplenirdi doğrudur alkol alınır sonuç olarak birazda ipin ucu kaçardı e5 kapatılır tem kapatılır otobüs sallanır otobüsün önü kesilir istiklal marşı okunur bizde asker selamı verirdik 14 15 sene oldu tamam yaptık askerde telefon kartı sırasında 2 saat bekleyip kalırsa kart tabi sonra bide telefon sırasına girer milletle kavga ederdik biz öyle yaptık askerlik.

Şimdi vur patlasın çal oynasın askere gönderiyorlar adam ertesi gün faceten selam millet naber yazıyor.

Mert Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi konuyu şahinciliğe çevirmek değilde 2-3 kendini bilmez patinaj çekicek lastik yakıcak şahinle benim adam akıllı kullandığım araba aynı olduğu için bende serseri damgası yicem ? onlar yapıyor diye bütün şahinciler serseri tayfasında mı ? Toplum olarak saygımızı cidden yitirmişiz adamlar her gördüğü şahini ilk köşede yan verecek falan sanıyorlar.

Ama yinede diyorum bu tarz hareketler aşırıya kaçılmadığı sürece rahatsızlık vermez yaparsın konvoyunu sokak arasınada girersin ama arabayı durdurup kornaya asılmazsın herşeyin bir adabı var
    paranın artanıylada turboya nosa gireriz

//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.

Berkel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bir kere cagirildim oda arabamdan diye tahmin ediyorum arabayla gitmedim sirf sacma hareketler yapmam beklenmesin diye, cok bozuldu arkadas. 5 dakika arkalarinda gezip ayrildik konvoydan ilk ve sondu. Ama en dogru tespit dua ile gitmek varken ana baci sovdurup gidiyo o arkadaslar.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asker eğlentisinin yapılmaması gerektiğini kesinlikle savunmuyorum .Yapılmalı fakat başkalarının hak ve özgürlüklerine engel olmadan yapılmalı ne yazık ki biz bunu başaramıyoruz.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asker işi ayda yılda bir olur patlaya,çatlaya saygısızlık yapanları, Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

- Günün 12 saati aktif bir şekilde ara sokak, ana cadde demeden o kocaman iğrenç egzozları ve gereksiz bağırttıkları motorlarıyla servis'e çıkan PAKETÇİLERE ne demeli !!! ( işini düzgün yapanlara lafım yok saygı duyarım. lafım o buz rengi kot, siyah dar deri ceket, kafasında renkli beresi ve ayağında sarı botlarıyla takılanlara)

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 senedır asker meslegının ıcındeyım ınsanlar davul zurna ıle ugurlanmalaı vatan borcuna ancak abartmamak kımseyı rahatsız etmemek kaydı ıle

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dün akşam Acıbadem'de aynı olayı yaşadım ve resmen duygularıma tercüman olmuşsunuz..El çekmeden dakikalarca basılan kornalar;maytaplar;havai fişekler;sonuna kadar açılan tesisatlar!
    Herşeyin b.. çıkarmakta üstümüze yok..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dün akşam sokağımızda bir grup "İT" ortalığı ayağa kaldırdı.. Gece 11.5'ta ara gazları, havai fişekler, maytaplar, bağrış, çığırış.. Kimse kusura bakmasın ama sıçarım senin yapacağın askerliğe, biz de gittik askere böyle bir şey yapmadık.. Gece 11,5 ta bu hayvanlığı yapıyorsan; en büyük asker masker değilsin..

Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bravo !! özellikle yazım tarzınız ve konuya yaklaşımınızı çok hoş..

semtim erenköy.. bağdat caddesi'nde de var aynı şey , etiler'de de var , nişantaşı'nda da..
    dolayısı ile mekanla alakalı bir durum yok.. nerede oturmak lazım? kaçkar dağları? anzer yaylası?

ses ve ışık konusuna gelince , ara sokakta 4 tane e30 2 tane şahin durduğu yerde kesici yapsın , biri lastik yakmaya çalışsın.. bi tanesi eline geçirdiği 3 tane havai fişeği senin 6.kattaki yatak odanın camının hizasında patlatsın..
    sen camını pencereni perdeni kapat otur..

"inşallah" ve "umarım" ile başlayan cümleler kurmak lazım şu an ama gerek yok..

saygılar
    Aynı grup muydu acaba? Şahinler, twingolar, çatara patara salak saçma hareketler?

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asker işi ayda yılda bir olur patlaya,çatlaya saygısızlık yapanları, Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

- Günün 12 saati aktif bir şekilde ara sokak, ana cadde demeden o kocaman iğrenç egzozları ve gereksiz bağırttıkları motorlarıyla servis'e çıkan PAKETÇİLERE ne demeli !!! ( işini düzgün yapanlara lafım yok saygı duyarım. lafım o buz rengi kot, siyah dar deri ceket, kafasında renkli beresi ve ayağında sarı botlarıyla takılanlara)

sana katılıyorum kardesim. Bizde eğlence yaptık arkadaşımızı gönderdik. Kornaya bastık. Ama kimsenin malına zarar vermedik canına kast etmedik. Yarım saat sonra evimize dağıldık.

Dün gece sabaha karsı 4te gelip evin önünden çatara patara geçen adamı ben napim ? inip dövimmi, yoksa hastaneyemi sokim.
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam sokağımızda bir grup "İT" ortalığı ayağa kaldırdı.. Gece 11.5'ta ara gazları, havai fişekler, maytaplar, bağrış, çığırış.. Kimse kusura bakmasın ama sıçarım senin yapacağın askerliğe, biz de gittik askere böyle bir şey yapmadık.. Gece 11,5 ta bu hayvanlığı yapıyorsan; en büyük asker masker değilsin..

Aynı grup muydu acaba? Şahinler, twingolar, çatara patara salak saçma hareketler?
    sen nerdesin? ben erenköydeyim , dün konuyu açarken yıkılıyordu ortalık..
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)