User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
106 sonuçtan 96 ile 106 arası

Konu: Asker uğurlarken rahatsızlık vermek..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de seçim zamanı küplere biniyordum.Allahtan burası küçük yer de fazla askere giden yok.Yinede buranın garip aragazı sever anlayışına epey küfrediyorum.
    seçim zamanı hel ki sorma
    bizim herşeyimiz rahatsız etmek üzerine kurulu
    medeniyetten asırlarca uzağız
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla abi böyle bi konu açmışsın çok güzel hastası olan var çocugu olan var ama o eglence o adamların 2 -3 saatte olsa hakkıdır ozaman adam direk taksiye binip otogara ordanda otobüse binip askere gitsin öylemi ? abartılar için silahlar için bişey diemem onlar istisna ama ozaman dügündede konvoy yapılmasın kız evine gidildiginde belki ordada hasta vardır rahatsız olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim haziranda düğünüm var kız evine almaya giderken kornalı davullu konvoy yapıcam ama saat 6 buçukta akşam dönüşte ise korna bile olmayacak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim haziranda düğünüm var kız evine almaya giderken kornalı davullu konvoy yapıcam ama saat 6 buçukta akşam dönüşte ise korna bile olmayacak..
    allah gönlüne göre versin kardeşim inşallah herşey istedigin gibi olur geç saatlerde degil hakkındır herşey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah gönlüne göre versin kardeşim inşallah herşey istedigin gibi olur geç saatlerde degil hakkındır herşey
    eyw sağolasın

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Korna çalınır tamam kabul ama otogar burda yerleşim yerinin içinde gece 12 de lastik yakmalar kesiciler silah atmalar davullar nedir alt viteste muhazam gürültülü bir şekilde gezmek hadi onu geçtim yolu kesip inip ne gezinme hakkın var benim belki hastam var arabada bana çok saçma geliyo
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazi arkadaslar semt secin yazmista oturdugun semti secsen ne olacak adam 5 kisi 20 liralik gaz atip dip basik sahiniyle caddede barlar sokaginda sagdaki soldaki cafelere havai fisek atiyor.gozumle gordum bunu

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla abi böyle bi konu açmışsın çok güzel hastası olan var çocugu olan var ama o eglence o adamların 2 -3 saatte olsa hakkıdır ozaman adam direk taksiye binip otogara ordanda otobüse binip askere gitsin öylemi ? abartılar için silahlar için bişey diemem onlar istisna ama ozaman dügündede konvoy yapılmasın kız evine gidildiginde belki ordada hasta vardır rahatsız olur
    Eğlence ?
    Otomobillerin camlarından yarı beline kadar sarkıp bağırmak, yolu kapatıp halay çekmek, müziğin sesini sonuna kadar açmak, izinsiz havai fişek atmak, gecenin bir vakti davul zurna çalmak, havaya mermi sıkmak, devir kesicilerde gezinmek... bunlar eğlence ve askere gidenlerin hakkı mı oluyor ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aynı paraya adam gibi nikah salonunda evlenmek yerine akaryakıt istasyonu üzerindeki binalarda, salonu yakmaya kadar götürecek malzeme kullanıp evlenen zihniyet, oğlunun sünnet töreninde mahallede çatışma çıkmış gibi gösterebilir, ileride oğlu askere giderkende tüm ilçeyi ayağı kaldırabilir.

O zaman bizimde hakkımızdır, o kadar ortalık ayağa kalktı, yeni evli çiftin ilk günü evde oturalım sevişmemelerini sağlayalım, sünnet olacak çocuğu oğlum sana yalan söylediler kökünden kesecekler diyerek kaçırtalım, askere gidene 7/24 nöbet kilitletelim. Madem ortak olduk haklı eğlencelerine, aha bu da benim eğlencem diyerek bende hakkımı alayım nasıl olur ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğlence ?
    Otomobillerin camlarından yarı beline kadar sarkıp bağırmak, yolu kapatıp halay çekmek, müziğin sesini sonuna kadar açmak, izinsiz havai fişek atmak, gecenin bir vakti davul zurna çalmak, havaya mermi sıkmak, devir kesicilerde gezinmek... bunlar eğlence ve askere gidenlerin hakkı mı oluyor ?
    evet abi bu dediklerin hiç bir onların veya başkasının hakkı olmuyor abi çünkü dedigim gibi istisna durumlar hariçindeki eglenme oluyor bunlar böyle olmaması gerekiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    evet abi bu dediklerin hiç bir onların veya başkasının hakkı olmuyor abi çünkü dedigim gibi istisna durumlar hariçindeki eglenme oluyor bunlar böyle olmaması gerekiyor
    Senin istisnadan saydığın malesef Türkiye gerçeği ve asıl istisna bunları yapmayıp adam gibi helallik alıp askere gidenlerdir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)