Kapandan sonra 4 lastik pert mi oluyor
Kolluk guclerine karsi gelmeyin gelenleri uyarin.ben olsam arabayi almaya gitmem
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
geçmiş olsun kardeş bir anlık panikle yapmışsın anlaşılan..kasalarda polis iyice coştu bilmeyenler dikkat etsin.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Kacmakla bitmiyorki lastikler cezalar otopark cekici vs vs , o anlik gaflet sanirim cevirmede ne yapsam kaciyim en iyisi diye dusunmek .
o meşhur yoldan dün akşam ben de geçtim. emniyet kemerim takılı, sislerim kapalı, arabam stok, cam filmi yok yani herşey kurallarına uygun iken, memur bey sırf arabamda xenon far var (ki orjinal xenon) diye sağa ileri çek dedi. çektim. orada 5-6 memur vardı, birisi fenerle bana ve arabanın içine baktı, tabi herşey kuralına uygun olunca "iyi akşamlar hemşerim" dedi yol verdi gittim.
ama orjinal xenona bile kafayı takmış adamlar![]()
![]()
trafiğin akışını tehlikeye atmak
görev başındaki memurun hayatını tehlikeye atmak
polisten kaçmak
akla gelecek en basitleri
temiz bin liranı bırakırsın
muayene icin polistenmi kacilir ufak ceza icin yaptigina bak zaten polisten kacinca plakayi anins cekiyo arabayi bulamadalar belki gece kapini tiklarlardi biraz alkol varmiydi
evox
gecmıs olsun bende kosu yolunun orda oturuyorum nerdeyse hemen hemen her aksam arkadaslarla oralardayız bu aralar ıyıce azıttı memur beyler kapan fln ıyıce kendılerını astılar ama solede bısıy var 1 tane arac cevırıyolar onunla ılgılenırken butun ofsayt araclar gecıyolarzaten gorevlerını duzgun yapmıyolarda arada denk gelene saplıyolar ıste...cevımeler cok arttı her aksam kesın cevırme oluyor o yolda bılgınız olsun...
Ben kaçtım 980+790 ceza geldi arabayı bağladılar ertesi gün cıkarttım 2 sayfa tutanakla adliyeye sevk edildim aynı suçu 5 yıl boyunca tekrar işlemeyeceğime dair hakimle anlaştım 25 gün hapis cezası yatıcam yoksa typeR ı sattım fabia aldım oh mis.
Kapan olayı 5-6 aydır kızılayda yapılıyordu zaten..
09.10.13 - Ankara Polisi Kaçan Sürücülere "KAPAN" Uygulamasına Başladı ! Trafikte KAPAN Dönemi - YouTube
Alkollü sürücü kapanla durduruldu! - YouTube
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)