Vay anasını kapan fırlatmak nedir arkadaş ya,memleketin harbiden ÇİVİSİ çıkmış :)
Printable View
Vay anasını kapan fırlatmak nedir arkadaş ya,memleketin harbiden ÇİVİSİ çıkmış :)
Aynen kemer ilaç :)
Alanya'da da sabit uygulama olur, iskele caddesinden tur attıktan sonra anıtta çevrilmemek çok zordur :)
Cam filmi, amerikan park, yay var bende mesela ama kemerim daha araba çalışmadan önce takılır.
Çevirince iyi günler klasik muhabbeti, evrak vs. Alkol var mı diye soruyorlar zaten direk. Varsa az var diyorum idare ediyorlar, yoksa da yok diyorum kontrol edip kaydı alıp yolluyorlar. Tabi babamın katkısı tartışmasız, en son çevrildiğimde bu halil hocamın arabası dimi demişti ruhsat vermeden polis, meğer velisiymiş :D
kaçmasaydın ıyıydı.valla gecen hafta bende cevırmeyı gordum saat 22 den gece 12 ye kadar gıtmelerını bekledim.tamda antares onunde gordum hemen cektım saga.sıkıntım yok ama sımdı bı dünya prosedür..
Geçmiş olsun talihsiz bir olay olmuş, aceleci tavrınıza yenilmişsiniz.
Ankarada kapanı ya da silahı bazı durumlarda cidden kullanmak zorundalar. Uyuşturucuyu sigara gibi içen bir şehir. Misal bizim burda polis modifiyeli arabaları zorlasada gece gezenlerin çoğu alkollü hatta dağ bayır gibi yerlerde içerken polis geliyor ve sürücüde yoksa afiyet olsun gençler, dikkatli olun deyip gidiyor. :)
Ben iki kez kasalardaki çevirmeden kaçtım hiç kapan atmadılar peşimden bağıran bile olmadı.Sizinkisi kötü olmuş.Ayrıca bana hiç ceza gelmedi.Sanırım arabanın önünde T.C. amblemli kartı gören yazmıyor:D Geçmiş olsun size de..
Ayrıca artık kasalarda günde 3-4 sefer çevirme oluyor.Haberiniz olsun modifiyeli honda pug bmw asla tahammülleri yok.
şansa bak geçmiş olsun...
ulan 2 sene muaynesiz renk farklı dolaştım hatta polis bile çevirdi abi ruhsatı kaybettim sigorta kağıdı yanımda ona bak dedim..... birinde ruhsata baktı ne muayne farketti ne rengi ikisinide farketmedi.. hatta yemin ederim plaka anons etti karşıdaki memur honda civic hb mavi dedi eyvah dedim ruhsatı verdi tamam git dedi şaşırdım kaldım :D
birinde kaçtım çok trafik vardı ilerideki polise haber vermiş ilerdeki polis arabaların arasından sol şeride kadar geldi dur dedi tamam abi dedim sağa yanaştım ulan battı balık yan gider bidaha kaçtım kaçmaktan yoruldum bu sefer kaçıyorum diye kaçmaya başladım ulan dükkana geldim hala kaçıyorum :D eve falan kaçarak gidiyorum hayat zindan oldu :D
artık ulan biri yakalasada mecburiyetten yaptırsam artık muayneyi diye dua eder oldum bi türlü yakalanmadım :D en sonunda gittim yaptırdım ama hala aynı psikolojideyim polis görünce korkuyorum :D
heee bide izmitte kaçtım çevirmeden körfezde yarışa giderken hatta bilenler vardır ama hala neden kaçtığımı çözemedim önümde teyfik vardı o kaçtı bende o kaçtı diye kaçtım ama onun eksikleri varmış benim herşey tamamdı.... koyun gibi kaçtım :D
ama yakalanmadım arabayı tenha biyere sakladım polise gidip sordum abi kaçan adama ne yaparlar diye hahahahaha :D... valla bilmiyorum yakalanınca bakıcaz dedi bende o bilinmezlikle yaşayamayacağımı düşünüp abi o kaçan bendim tutuklayın beni dedim araba olmadan olmaz araba nerde dedi arabayla birlikte teslim oldum :D
Bence hata birazda sende kardeşim hayat bu gta vice city değil ki belli süre sonra yıldızlar kaybolmayacaktı ya ..Burası türkiye iyi galeyana gelip ateş etmemişler iyi gece gelip evi basıp tutuklayıp nöbetçi mahkemelerde süründürmemişler sorgu odalarında neden kaçtın diye saatlerce sorgulamamışlar... Herşeyi yapmaya hakları var kanunlara göre malesef.. Ödeyeceğin paranın çok çok fazlasını ödeyeceksin şimdi birde muayyene hariç..Yazık olmuş zamanında lisedeyken bir caddece gazladım ikinci gazlayışımda önüme atladı polis bende sola kırıp karşı şeritten kaçtım şimdi düşünüyorum hayatımın en büyük hatasını yapmışım... Dünya'nın cezasını öderim kendi canıma değişmem Dünya'nın cezanı öderim kimsenin canına kıyamam...Çok geçmiş olsun inşallah tekrarı yaşanmaz inşallah sanada bir ders olur...
Ya ben yanlış yazmışım ya da sen yanlış anlamışsın, neyse dediğim gibi önceki postta yazdığım durumlar yoksa bagajda da keleş taşımıyosan kaçmana gerek yoktu,
keşke prosedürü bilseydin de kaçmasaydın, bunca masrafa girmezdin durduk yere.
Geçmiş olsun, yanlış anlaşılma için özür dilerim.
bigün bu polis abileri mesutevlerde sıfır çizen ya da çizmeye çalışan bmwleri şahinleri yakalamaya da çağırcam az kaldı..
belki sen kötü niyetli olmayabilirsin ama ben dahil kim polisten kaçıyorsa her türlü muameleyi hak etmiştir..
Dua et kapan atmışlar, arkandan kafana sıkmamışlar.
Birsürü insan öldü bu şekilde, canına kastın mı var güzel kardeşim?
Arabana ceza kesseler ne olacak, bağlasalar ne olacak canından değerli mi?
Gecmis olsn
Çok geçmiş olsun. Kasalar da her gün cevirme oluyor. Geçen gün hiç yoksa en az 7 tane çekici hazır kıta bekliyordu
Geçmiş olsun kapan ilk defa gördüm bende.
ankara, polis, kapan diyince akıllara gelen videoyu paylaşayım bende (önceki sayfaları okumadım)
GTA Ankara - Video - Alkışlarla Yaşıyorum