bu kapan işi için herhalde çift çevirme yapıyorlar birinci çevirmeden kaçanı ikinci çevirmeye ihpar ediyorlar onlarda hemen araba gelmeden kapanı yola kuruyor.
Printable View
bu kapan işi için herhalde çift çevirme yapıyorlar birinci çevirmeden kaçanı ikinci çevirmeye ihpar ediyorlar onlarda hemen araba gelmeden kapanı yola kuruyor.
İyi ateş etmemişler.Polisten kaçmak büyük risk,ne olursa olsun durun.
Dönüşü olmayan caddede polisden kaçılmaz. Kapan nedir yahu. Umarım İstanbul'da başlamaz.
Senin uygulamadan kaçman yanlış abi ama ***** bizim polislerin bizim arabalara karşı olan tutumuda tamamen başka bi dünya... düşününce ne sana bisey diyebiliyorum nede polise .
Geçmiş olsun. Bazen insan hiç düşünmeden davranabiliyor.
Ben hemen üstünde oturuyorum oranın kapan olayını Ankarada duymuştum ama bizim burada hiç görmedim okulun son dönemi vize final derken evden çıkmaya çıkmaya herşeyden habersiz kalmışız :) Saat kaç civarında yapılıyor bu uygulama
bi kaç kez bende polisten kaçtım. alkol yüzünden ehliyeti kaptırmıyayım diye kaçtığımda sıfır 2 aylık arabamız bu hale geldi 2008 yılında en mantıklısı paşalar gibi cezayı yiyip ne kendimizi nede başkalarını riske atmamak takla attık, allahtan canımıza bişey gelmedi araçta arkadaşımda vardı, olan arabaya oldu ve kaçarkende 2 el havaya ateş etmiştiler.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...02679920_n.jpg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...22651341_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...42734437_n.jpg
Bahsi geçen yerde sürekli çevirme oluyor ve nedenini birçok kişi bilmiyodur ama o otoparkın karşısındaki binada bir kaç vekil oturuyor rahatsız oluyorlarmıs paşalarım o yüzden otoparkıda kapattılar gerçi onlarında suçu yok 3-5 çakal şahinci bmwci sürekli yanlıyolar diye böyle.oldu hatta küçücük yolda aşağıeğlencede bile çevirdiklerini gördüm :) benim rs inde egsoza takmışlardı orjinal değil diye
Kapan mantıklı bir uygulama...
Polis kaçan aracın bombalı araç mı yoksa muayeneden kaçan araç mı olduğunu nereden bilsin.. Kapan yerine kurşun sıksa; suçsuz ( muayeneden kaçma gibi hafif bir suç ) birini öldürme olasılığını göze alacak.. Kapanla 4 lastiği indiriyor, kan yok bir şey yok..
bu kapan mevzusunda ankara polisi sıçmıştı hatırlarsanız.
alkollü bayanı durduramadılar şimdi o imajı düzeltmeye çalışıyolar atın kapanı atın bende geçicem üstünden ve kadın durmamıştı havaya ateş açmamışlardı ve belki teröristti belki başka bişeydi kadın, niye ateş açmadılar? hani bize ateş açmaları serbest o zaman onada yapcaklardı
Keşke kaçmasaydın en fazla 180 ceza yerdın ayrıca trafik 1 hafta izin veriyor muayne için
muayene geçik olması size saçma bir suç gibi geliyor olabilir ama işin mantığı var, ben ne adamlar gördüm sanayide adam muayene sayesinde frenini adam gibi tutmadığını, farının doğru düzgün yanmadığını öğrebniyor ve başkalarının hayatını tehlikeye atmaktan uzaklaşıyor.
Hele ki saçma gibi gözüken suçtan dolayı polisten kaçmayı burda normal bir şey gibi anlatmak daha da enteresan, polisin çevirmede dur ihtarı yaptığı arabanın kaçması sonucunda onu terörist gibi görmesinden normal ne olabilir, çekip sıkar doğal olarak.
Bende 3 hafta önce havaalanı yolunda çevirmeye girdim ve aracımın muayenesi yoktu, tamamen ofsayt bi durumdaydım ön cam dahil film, milltek spor susturucu ama ben kaçmadım emniyet kemerim takılı bir vaziyette belgeleri istedi ve verdim sonrasında araçtan inip yanlarına gittim durumu izah ettim güzel bir dille sağolsun polisler de anlayışlı çıktı yanlız sisteme giriş yaptıkları için sadece muayeneden 80 tl ceza kestiler ve 1 hafta müddet verilde onların sayesinde muayenemi yaptırdım. Ama arkadaşın da dediği gibi antares alt ylu baya sıkıntı olmaya başladı her geçişimde çeviriyolar en son geçen hafta kontak attı bir dünya adamın içinde polislerle bagıra çagıra kavga etttim, egzosdan cezai işlem uygulayacagız dediler bende uygulayamazsınız çıkarın desibel ölçer aletinizi yasal sınırın üstünde çıkarsa eyvallah dedim ve cezayı yazdırmadım.
Bu arada tavsiyem mümkün olmadıkca sabah 10 ile 13 akşam 20 ile 22 saatleri arasında o yolu kullanmamaya özen gösterin, Turgut Özal Üniversitesinin önündeki yol alternatif olabilir.
konu sahibine gecmis olsun.
aralarda cok ilginc yorumlar var gercekten..
kapan mi atilir? burasi amerkami? teroristmiyiz biz ne kapani? vs vs..
yaw polis durduruyor cevirme yapiyor iste, madem terorist degilsin ne diye kaciyorsun polisten? (konu sahibi icin degil genel soyluyorum)
bi ofsayt durumun yoksa zaten gecip gidiceksin.
ofsayt durum varsa da zaten yasak oldugunu bile bile yapmissin o ofsayt seyleri iste, kanun onunde suclusun yani lami cimi yokki bunun..
ben de cok memnun degilim yer yer polislerin tavrindan ve araca gore farkli muamelesinden ama tek suclu da polis degil ki..
dur diyecek durmayacaksin, e sonra kapan mi atilir onume diyeceksin.. gercekten ilginc.
kapan atmasa kacip gideceksin de sanki ertesi gun herseyi yaptirip da mi cikacaksin trafige..