User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
145 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Ankara Çevirmeden Kaçtım Kapan Fırlattılar?

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay anasını kapan fırlatmak nedir arkadaş ya,memleketin harbiden ÇİVİSİ çıkmış
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HONDAHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorma yaa bunu haberlerde gördüğümde cinnet geçirmiştim polisler yine iyi sabırlıymış.Hani kadın erkek eşitti ? Erkek olsa silahın kabzasını cama vurur, kırar üç metre ilerletmezdi o adamı .! Bu arada izlediğim haber çok kısa idi, öyle kapan atma falan görmemiştim.
    bence kamera var diye bu kadar sabırlılar, yoksa o cam 5 kere kırılırdı
    men dakka dukka.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kemer takmak bütün izlenimi değiştiriyor benden söylemesi. xenonlu, egzozlu, basık, camlar film vb modifikasyonlar olsa da ceza yemeye bilirsiniz.
    Aynen kemer ilaç

Alanya'da da sabit uygulama olur, iskele caddesinden tur attıktan sonra anıtta çevrilmemek çok zordur

Cam filmi, amerikan park, yay var bende mesela ama kemerim daha araba çalışmadan önce takılır.

Çevirince iyi günler klasik muhabbeti, evrak vs. Alkol var mı diye soruyorlar zaten direk. Varsa az var diyorum idare ediyorlar, yoksa da yok diyorum kontrol edip kaydı alıp yolluyorlar. Tabi babamın katkısı tartışmasız, en son çevrildiğimde bu halil hocamın arabası dimi demişti ruhsat vermeden polis, meğer velisiymiş

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaçmasaydın ıyıydı.valla gecen hafta bende cevırmeyı gordum saat 22 den gece 12 ye kadar gıtmelerını bekledim.tamda antares onunde gordum hemen cektım saga.sıkıntım yok ama sımdı bı dünya prosedür..
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

tibet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit205 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaçmasaydın ıyıydı.valla gecen hafta bende cevırmeyı gordum saat 22 den gece 12 ye kadar gıtmelerını bekledim.tamda antares onunde gordum hemen cektım saga.sıkıntım yok ama sımdı bı dünya prosedür..
    umarım bu arkadasın ruh hali ankaradaki durumu acıklamak için yeterli olmuştur diğer arkadaslara

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun talihsiz bir olay olmuş, aceleci tavrınıza yenilmişsiniz.
    Ankarada kapanı ya da silahı bazı durumlarda cidden kullanmak zorundalar. Uyuşturucuyu sigara gibi içen bir şehir. Misal bizim burda polis modifiyeli arabaları zorlasada gece gezenlerin çoğu alkollü hatta dağ bayır gibi yerlerde içerken polis geliyor ve sürücüde yoksa afiyet olsun gençler, dikkatli olun deyip gidiyor.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben iki kez kasalardaki çevirmeden kaçtım hiç kapan atmadılar peşimden bağıran bile olmadı.Sizinkisi kötü olmuş.Ayrıca bana hiç ceza gelmedi.Sanırım arabanın önünde T.C. amblemli kartı gören yazmıyor Geçmiş olsun size de..

Ayrıca artık kasalarda günde 3-4 sefer çevirme oluyor.Haberiniz olsun modifiyeli honda pug bmw asla tahammülleri yok.

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şansa bak geçmiş olsun...

ulan 2 sene muaynesiz renk farklı dolaştım hatta polis bile çevirdi abi ruhsatı kaybettim sigorta kağıdı yanımda ona bak dedim..... birinde ruhsata baktı ne muayne farketti ne rengi ikisinide farketmedi.. hatta yemin ederim plaka anons etti karşıdaki memur honda civic hb mavi dedi eyvah dedim ruhsatı verdi tamam git dedi şaşırdım kaldım

birinde kaçtım çok trafik vardı ilerideki polise haber vermiş ilerdeki polis arabaların arasından sol şeride kadar geldi dur dedi tamam abi dedim sağa yanaştım ulan battı balık yan gider bidaha kaçtım kaçmaktan yoruldum bu sefer kaçıyorum diye kaçmaya başladım ulan dükkana geldim hala kaçıyorum eve falan kaçarak gidiyorum hayat zindan oldu

artık ulan biri yakalasada mecburiyetten yaptırsam artık muayneyi diye dua eder oldum bi türlü yakalanmadım en sonunda gittim yaptırdım ama hala aynı psikolojideyim polis görünce korkuyorum

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heee bide izmitte kaçtım çevirmeden körfezde yarışa giderken hatta bilenler vardır ama hala neden kaçtığımı çözemedim önümde teyfik vardı o kaçtı bende o kaçtı diye kaçtım ama onun eksikleri varmış benim herşey tamamdı.... koyun gibi kaçtım

ama yakalanmadım arabayı tenha biyere sakladım polise gidip sordum abi kaçan adama ne yaparlar diye hahahahaha ... valla bilmiyorum yakalanınca bakıcaz dedi bende o bilinmezlikle yaşayamayacağımı düşünüp abi o kaçan bendim tutuklayın beni dedim araba olmadan olmaz araba nerde dedi arabayla birlikte teslim oldum

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence hata birazda sende kardeşim hayat bu gta vice city değil ki belli süre sonra yıldızlar kaybolmayacaktı ya ..Burası türkiye iyi galeyana gelip ateş etmemişler iyi gece gelip evi basıp tutuklayıp nöbetçi mahkemelerde süründürmemişler sorgu odalarında neden kaçtın diye saatlerce sorgulamamışlar... Herşeyi yapmaya hakları var kanunlara göre malesef.. Ödeyeceğin paranın çok çok fazlasını ödeyeceksin şimdi birde muayyene hariç..Yazık olmuş zamanında lisedeyken bir caddece gazladım ikinci gazlayışımda önüme atladı polis bende sola kırıp karşı şeritten kaçtım şimdi düşünüyorum hayatımın en büyük hatasını yapmışım... Dünya'nın cezasını öderim kendi canıma değişmem Dünya'nın cezanı öderim kimsenin canına kıyamam...Çok geçmiş olsun inşallah tekrarı yaşanmaz inşallah sanada bir ders olur...
    #RenaultSport Clio-R

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pashaboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese teşekkür ederim iyi kötü yorumlar için ama bazı Abiler döktürmüş altında başka bişey vardır diye ben terörist veya arsız hırsız değilim ayrıca alkollü olsam alkolden kaçtım derim kimseden çekinecek durumum yok, aracı hemen bağlıyolar sandım gece 02.30 du ortada kalırım diye yürüyüm en azından arkadan yollarlar dedim kapan attılar olay böyle gecikti 7 gün süre verdiklerini bilsem zaten dururum
    Ya ben yanlış yazmışım ya da sen yanlış anlamışsın, neyse dediğim gibi önceki postta yazdığım durumlar yoksa bagajda da keleş taşımıyosan kaçmana gerek yoktu,
    keşke prosedürü bilseydin de kaçmasaydın, bunca masrafa girmezdin durduk yere.
    Geçmiş olsun, yanlış anlaşılma için özür dilerim.

ersandeniz
    Misafir
    bigün bu polis abileri mesutevlerde sıfır çizen ya da çizmeye çalışan bmwleri şahinleri yakalamaya da çağırcam az kaldı..
    belki sen kötü niyetli olmayabilirsin ama ben dahil kim polisten kaçıyorsa her türlü muameleyi hak etmiştir..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dua et kapan atmışlar, arkandan kafana sıkmamışlar.

Birsürü insan öldü bu şekilde, canına kastın mı var güzel kardeşim?

Arabana ceza kesseler ne olacak, bağlasalar ne olacak canından değerli mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsn

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun. Kasalar da her gün cevirme oluyor. Geçen gün hiç yoksa en az 7 tane çekici hazır kıta bekliyordu

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kapan ilk defa gördüm bende.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara, polis, kapan diyince akıllara gelen videoyu paylaşayım bende (önceki sayfaları okumadım)

GTA Ankara - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heee bide izmitte kaçtım çevirmeden körfezde yarışa giderken hatta bilenler vardır ama hala neden kaçtığımı çözemedim önümde teyfik vardı o kaçtı bende o kaçtı diye kaçtım ama onun eksikleri varmış benim herşey tamamdı.... koyun gibi kaçtım

ama yakalanmadım arabayı tenha biyere sakladım polise gidip sordum abi kaçan adama ne yaparlar diye hahahahaha ... valla bilmiyorum yakalanınca bakıcaz dedi bende o bilinmezlikle yaşayamayacağımı düşünüp abi o kaçan bendim tutuklayın beni dedim araba olmadan olmaz araba nerde dedi arabayla birlikte teslim oldum
    hocam senin hayatın polisden kaçmakla geçmiş baya fast and furious a bağlamışsın sen

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara, polis, kapan diyince akıllara gelen videoyu paylaşayım bende (önceki sayfaları okumadım)

GTA Ankara - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
    Paylaşıldı..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)