Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
çok sağol abiistanbulun trafiğindende arabanın yakıtındanda bıktım(lpg ye ramen) bunun deposunu 40 liraya dolduruyordun şehir içi 380 400 km arası yol gidiyorsun
![]()
Caglayan e5 uzerindeyim 1 saatte en fazla 500 m gitmisimdir hala trafik var ve yol hic ilerlemiyor
Ne var bu yolda?
baltalimanından 2. köprü gişelere bağlan abi en kolay yöntem
...
Yol inanin hic ilerlemiyor durdu tamamen ilk sapaktan kacicam ama oraya bile varamiyorum o derece
Sakin e5 e girmeyin topkapi bogazici istikameti
Simdi avrupadan anadoluya gectim. 1. Kopru avrupadan anadoluya rezalet !! Zincirlikuyu falan resmen is cikis saati gibi millet birbirini yiyiyor kopruye girebilmek icin.
74 model sehpa...
zincirlikuyudan geri dönüp maslaktan o3 ten bayrampaşaya eve zor attım kendimi
yolda olanın Allah yardımcısı olsun bu gece
İş çıkışı Beşiktaştan 1. köprüye bağlanan kişiler varsa,Allah onlara kolaylık versin.Debriyajları erken bitmesin inşallah.![]()
15:40'ta bahçeşehirden çıktım kaça gele 18:20 gibi küçükyalıya atabildim kendimi...
FOR US BY US
[/CENTER]
Lanet olsun böyle şehirede böyle trafigede.. Bagdat caddesi halkalı arası tam 3 saat.. Hanım hamile, 3 defa durdum; kusacak gibi oldu.. Böyle bi şehir olamaz..
Tango-1 never dies.
Karsida is oldugu zaman hep bi bahane ile kaciyodum bugun kacamadim cumatesi gunu sabah bile eminonune gitmek 2 saat olurmu yaa
Avrupa yakasında işim olduğunda gideceğim yerdeki adam soruyor ne zaman gelirsiniz; eskiden mesafeye göre 1 saate kadar gelirdim diyordum şimdi valla trafiğe bağlı ne zaman gelebilirim kestiremiyorum diyorum.
Ya birde şuna dikkat ediyorum eskiden hiç trafik olmayan yerlerde yaptıkları saçma sapan kavşak ve kaldırım düzenlemeleri ile sabah-akşam trafik yaratmayı da başardılar. Yapacakları çalışmalar için hiç mi öncesinde simulasyon çalışması yapmıyorlar.
- Kaldırımı genişletsek ne olur,
- Şuraya dönel kavşak yapsak ne olur
- Köprü üstünde iki yönlü 1'er şerit kapatsak ne olur
- Gündüz işe gidiş saatinde bariyerleri yenilesek ne olur
- Tek şerit kavşakta birde otobüs durağı koysak ne olur....vs vs vs
Bozduklarını düzeltmek gibi çabaları da yok, merkezdeki kameralardan keyifle izliyorlar herhalde, bak bak ne de güzel sıkışıp kaldılar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)