Dun 6.30 bakirkoy cikis 9 da Idealtepedeym aralardan kactm bide
Okullar acilinca nolacak acaba
Dun 6.30 bakirkoy cikis 9 da Idealtepedeym aralardan kactm bide
Okullar acilinca nolacak acaba
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Dün ve bugün inanılmazdı trafik...
Hadi dün cumaydı öğlenden itibaren yoğundu da bugün ne vardı anlam veremedim.
Halkalıdan Mecidiyeköye 2 saatte gittim, e5 tem bitikti aksaray unkapanı taksim yaptım ona rağmen 2 saat öncesi varamadım.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bunlar daha iyi günlerimiz, çok daha kötü olacak diye düşünüyorum![]()
Trafik tamda olması gerektiği gibi olmuş. Bayramda memleketine gidenler, rica edersem İstanbul'a geri dönmesinler. Evden çıkarken yandex'e bakmaya bile tenezzül etmedim, frene basmadan ofise geldim, oh be ya. 1 günde olsa trafiksiz yolların keyfi bambaşka be.
Bahçeşehirden Avcılara 1 saatte geldim. Oradan zeytinburnuna da 40 dakikada varabildim. O da ancak sahilden gidince oldu. Totalde 2 saatim yolda geçti 35 kmlik yol için. Dün bayramcılar yoldaydı akşam saati sanırım ondan dolayı cok trafık oldu
bayram trafiği ile ilgili konu vardı noldu o
birazdan yola çıkıcam sakarya ya acaba otoban mı E-5 mi daha iyidir.
Dün güneşliden 18:30 da çıkan servis aracı ümraniyeye 22:00 de vardı her taraf kilit, ama sabah her taraf bomboş ne hikmetse bakalım öğlen nasıl olacak .
Dun aksam hadimkoy giselerden ispartakule giseler 1 saat 15 dk. (7-8 km yol)
Sorsalar sehir disi diyoruz![]()
sabah 4 te yola çıkanlar izmit -boluda yine feci trafik dikkat....
abi Allah size kolaylık versin ya ben denizlide olmama ragmen arefe günü trafik delirtti beni tek gidiş tek geliş yönde karşı şeritten yardıranlar kafa kafaya gelenler mi ararsın deyin yerindeyse öküz araç şöförleri mi ararsın istanbulu düşünemiyorum bile heralde arefe günü cıksak memlekete diye bayram sonu anca varırırız![]()
cstuningstore
bu bayram bi yere gitmiyoruz Allahtan istanbulun keyfini çıkaralım bari![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)