User Tag List

Sayfa 17/77 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
1447 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IbizaFR150 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de şöyle bir hesap yaptırayım...
    Günde 2 saat yola gitse (eminim daha fazla gider) haftada 10, ayda 40 saat yapar ki bu 1 haftalık mesai süresine eşittir.
    Yani maaşın 1/4'ünü yola bırakıyorsunuz diye hesaplıyorum. Atıyorum 4000TL maaşınız var, 1000TL kazandığınız süre yolda geçiyor. Bu farkın yarısını mevcut kiranıza ekleseniz, işe yakın ve döküntü olmayan bir ev bulduğunuz gibi, yaşam kalitenizdeki artış (sabah 1 saat fazla uyumak, akşam 1 saat erken evde olmak) bence paha biçilemez. Tercih meselesi...
    Yok haklısınız zaten , dediğim gibi biri birisinden iyi demek için söylemedim tercih meselesi.

artıları eksileri var ikisininde . Sizinki çok güzel lokasyon yeşil , otoparklı vs geneli. Ama merkezi yerlerde yaşanan otopark sıkıntısı heryerin bina olması gibi durumlarda söz konusu merkezi yerde.

Tamamen kişisel tercih durumu.

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahilyolu en kısa zamanda biticekmiş.

Ne zaman bitiyor diye şöyle bi araştırma yaptım. 2020 Aralık.

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eeee bazı angtlar oy almak için metrobüs gibi dandik sistemi koyarsa... tabiki trafik olur. Ulan eşşoğlueşşek emniyet şeridi olmayan karayolu nerde görülmüş dünyada?, Daralttılar E5 i tabi trafik olur. Bir haber vardı okumuşunzdur adamın e5 te aracı arıza yapıyo en sağ şeritte dururken araba çarpıyo eşşek cennetini boyluyo. E neden?. çünkü metrobüs için emniyet şeridi...

Şimdi otobüslere falanda şerit vermişler. İyice davarların totosu kalkcak trafikte anlaşıldı. Sanki çok az trafik varda şerit daraltıyolar!. Yok oraya park etme yok şunu yapma e dürzü adam gibi otopark yap o zaman?.. Herşey lüke herşey vergi. yol yapıyoruz diyolarda nerde ulan? Yolu kazıyolar asfalt yenilemek için iki hafta sonra totosunu yalayana şakşakçı kankası müteahhiti zengin etmek için yeniden kazılıyor.. E onun bunun çocuğu hazır kazılıyken ne ipime yapmadınız doğal gaz çalışmasını?...

Tamam derin nefes alcam.... sakin
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha bu arada o e5-teki eşşek kadar düşük hız liiti nedir. otoyol orası krdeşim sırf milleti tokmaklamak ceplerine elini atmak için radar koyuyolar.. ya bela okuycak çok şey var ama sığmaz buraya.

O zincirlikuyuda solu tıkayıpta sonra uyanık gibi sağa atlıyan hıyarlarımı dersin ulan totoş köprüye gitceksen en sağdan neden solu tıkıyosun? bırak geçsin millet ama yok uyanıkspor millet... illaki aradan gircek gasp etcek hakkını milletin Bide şu ortaköyde beşiktas istikametien giderkenki ışıklarda sağdan kaynak yapan şerro taksiciler... neyse bitmez buraya yaz yaz..
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha bu arada o e5-teki eşşek kadar düşük hız liiti nedir. otoyol orası krdeşim sırf milleti tokmaklamak ceplerine elini atmak için radar koyuyolar.. ya bela okuycak çok şey var ama sığmaz buraya.

O zincirlikuyuda solu tıkayıpta sonra uyanık gibi sağa atlıyan hıyarlarımı dersin ulan totoş köprüye gitceksen en sağdan neden solu tıkıyosun? bırak geçsin millet ama yok uyanıkspor millet... illaki aradan gircek gasp etcek hakkını milletin Bide şu ortaköyde beşiktas istikametien giderkenki ışıklarda sağdan kaynak yapan şerro taksiciler... neyse bitmez buraya yaz yaz..
    Zincirlikuyu gunluk sovme mekanim, ya adamlar en soldan zorluyo utanmasa tersten gelip baglanicak ordan kopruye bide bazen orda otobusler minibuslerde en solun bi saginda yolcu indiriyo iyice deliriyorum tam ordan kurtuluyorum bu sefer yola parketmis servisler yolu daraltmis barbarosa inis kilit orayida geciyorum, akaretlere sapma mucadelesi taksiler kumelesiyo orda sapmak mumkun diil, zaten eve gidene kadar sinir hastasi oluyo insan
    LSX

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İsanbul Trafik Çözümü Çok Kolay

Nufusu 8.000.000 'a sabitlerse, e-5 ve TEM sabah 7 Akşam 9 arası günlük kullanım bedeli 5 TL olursa.

Şunu söylüyorum trafik biter gelecek olan paraylada bedava kentsel dönüşüm yaparım.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göçün önüne geçmek lazım yiğt. daha göç almıcan bu şehire. ipsiz sapsız boşuna yaşayanlarıda şutlican adalet olmaz ama yapacan başka yolu yok.

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet tümsek mi demiştik

LSX

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul trafiğin sebebi d100 için metrobüs yolu yüzünden şerit daralması, şirket ve servis aracı fazlalığı, temde ise ağır vasıta ve harfiyat kamyonlarının fazlalığıdır. trafiğin çözümü vardır ancak bizde çözülemez her geçen gün dahada içinden çıkılmaz bir hal alıcak genelde az gelişmiş tüm 3.dünya ülkelerinde böyle yani klasik durum. en iyi çözüm şehir yada ülke değiştirmek.

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Nüfus ciddi sorun, alt yapı bunu kaldırmıyor bu bir gerçek ama şuda bir gerçek ki burası hala ne yazik ki bir cazibe merkezi. Tüm firmaların merkezleri burada, iş olanakları ne yazik ki burada, insanlar akın akın geliyorlar çünkü iş burada. İstanbul'un sorunu aslında Türkiye'nin sorunu, yani İstanbul'u yerel olarak düzeltme gibi bir imkanımız yok. Sadece daha iyi bir yönetim ile biraz daha yaşanabilir yapabiliriz ama daha ötesi İstanbul özelinde bence imkansız, önce ülkeyi düzeltmemiz lazım
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

35AB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelin İzmire bekleriz ne trafik sorununuz var ne bişey hem İstanbulu aratmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 35AB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelin İzmire bekleriz ne trafik sorununuz var ne bişey hem İstanbulu aratmaz
    az kaldı bi 20 yıl kadar klasik ama ben uygulamaya koyucam ne zaman trafiğe çıkmaz saçımı başımı yoluyorum.

yolda trafik yok kamyonetler soldan gider mal gibi yolda kalırlar 80 90 model arabasıyla yine trafik yaparlar.

Herkese zamanında bedava ehliyet dağıtmışlar.

70 lik dayıya sözdüm camı açtırdım evinde otur artık bizi rahat bırak dedim yaa valla çıldırıcam birgün

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İzmirin trafiği İstanbuldan daha boktan iş çıkış saatleri özellikle 2 şeritli Alsancak, Altınyol ve çevre yolu resmen duruyor + kaçacak gidecek muadil yolda mevcut değil.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul trafiğinin çözümü belli, daha önceden de stockholm bu şekilde çözdü.

köprüün yoğun olduğu saatlerde , binek otomobillere köprü geçiş ücretini 50 tl yapıcaksın iki yönlü böylece trafiğe tek başına çıkan insanlar başka formüllere yönelecek.

tahmin ettiğinizden çok daha az araç (misal akıcı trafiğin yüzde 20 fazlası) trafiğe neden oluyor. o kadar aracı caydırırsanız trafikten kurtulmuş olursunuz.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul trafiği daha çekilmez bir hal alacak arkadaşlar bu sabah gördüm dün akşam yoktu çünkü
    mecidiyeköy'de e5 üzerinde, havalimanı istikametine giderken e5 üzerinne kasis koymuşlar.Bilmeyen ve hızla giren biri için tuzak gibidir.Dikkat etmenizi öneririm amacını anlamadım ama büyük oranda trafik yaratacagı kesin
    Tam ben yazacaktim ki erken davranmissiniz. Olm bildigin kasis yapmis herifler ya 60-70 le geliyosun hooop 10 a dusup geciyosun ve bu yol e-5 hem de mecidiyekoy hemde 1.koprunun hemen cikisi

*MERT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metrobusten oncr E5 de onceden emniyet seridi varmiydi? Benmi yanlis hatirliyorum.
    http://wowturkey.com/t.php?p=/tr118/...evler_4903.jpg

*MERT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı *MERT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Metrobusten oncr E5 de onceden emniyet seridi varmiydi? Benmi yanlis hatirliyorum.
    http://wowturkey.com/t.php?p=/tr118/...evler_4903.jpg
    Yan yol olmadığı için minibüs ve otobüsler trafğin ırzına geçiyordu, en sağdan en sola çıkmak için yol kesmeler falan.

Yan yol yapıldıktan sonra bir nebze rahatlamıştı trafik.

Tamam nufüs falan çok yoğun ama bu kadar trafiğin başlıca sebebi bence şirket araçları. Hergün bahçelievler haramidere gidiyorum 10 arabadan 5i net kiralık.

Bizim şirkette 60a yakın araç var, bunun 30u satışçıların. Hepsi gün içinde aktif olarak trafikte. Böyle binlercesi var.

Hele de birinin arabası bozulsun, lastik patlasın, kaza olsun yol anında kilit

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İstanbul hep ayni b.kmus yaw bildiğin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)