Avrupa yakasında çılgın bi trafik var haliç köprüsünün bir tanesini bakıma almışlar.
planı programı olup bundan haberi olmayanlar hazırlıklı olsun.
bide alternatif güzergah bulan varsa paylassnda bizde yararlanalım
Avrupa yakasında çılgın bi trafik var haliç köprüsünün bir tanesini bakıma almışlar.
planı programı olup bundan haberi olmayanlar hazırlıklı olsun.
bide alternatif güzergah bulan varsa paylassnda bizde yararlanalım
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Suan iki tarafta fena sisti bende yenibosna istikametinden geldim yola cikacaklar iki defa dusunmeli
instagram.com/omersaglm
Haftaici isim geregi merter - basaksehir arasi gidip geliyorum , sabah 8 de trafik , oglen 1 de trafik , aksam ustu 4 de cikiyim diyorum yine trafik , tem uzerinden gidiyorum mahmutbey giselerinin bence fsm koprusunu gibi bir sisteme gecmesi gerekiyor ve yan yoldan teme cikarken 5 serit 1 seritten cikmaya calisiyor yemin ederim yollarda yaslaniyoruz
bir gün evde oturun arkadaşlar şuan ha arabada oturmuşlar ha evdeben işe geldim mecburen bakalım gece 11 de trafik nasıl olacak.
Halicten kacan TEM e giriyor ama bu tarafta cok kotu.
18.00 de maslaktan ciktim 19.30 oldu daha mahmutbey giseleri goremedim.
Bugün resmen bitikti, hanımı alıp bogaza bi yerlere gideyim dedim, solugu galleriada aldım.. Şaka gibi.
Tango-1 never dies.
Libadiye göbekten kısıklı yönüne giderken geçilen alt geçitte kapatılmış orada da biraz kaos oluyor. Yolu oradan geçenlerin bilgisi olsun.
Muhtemelen uzunca da bir süre kapalı olur gibime geliyor. Oradan kirazlıtepe taraflarına tünel yapılıyor onu oraya bağlıyacaklar sanırım.
yarında devam edecekmiş. şimdi işten çıkıcam yine trafik var ama daha az.milletimiz biraz duyarlı olsa aciliyeti yoksa gezmeyi ertelese bukadar sıkıntı olmazdı...
İşim gereği cuma edirneden ankaraya geçtim. Cuma trafiğine takılmamak için de işimin çoğunu çarşamba perşembe günleri hallettim. Resmen öğle saatlerinde İstanbula girip ikindi vakti çıktık, iş çıkışı olsaydı düşünemiyorum bile. Allah sabır versin.
Bence İstanbuldaki büyük şirketlerin taşınması lazım, böylece küçük şirketler de arkasından gelir ki , şu an büyük şirketlerin bazıları merkez ofis istanbul, fabrika bursa karacabey şeklinde taşınmış durumda. Hem trafiğe, hem trafikte uçup gide milli servete yazık.
Dün bakırköy den Zeytinburnuna 1 bucuk saatte gittim baktım olacak gibi değil geri döndüm
Allahima cok şükür ki motor ile cikmistim dün floryadan bayrampasaya kadar duruyordu tum trafik böyle bisey görmedim ben yazik valla insanlara motosiklet ile bile zor gittim.keske su devlet biraz akli basinda olsada motosiklet kullanimi daha yayginlasip insanlar bilinclendirilse yollarda kucuk oynamalar yapilip ustesinden gelinebilir saniyorum bircok insan korkudan alip binemiyor ve bilinc zayif
dün akşamüstü 5 gibi avrupa yakasına geçiim dedim. Gerçekten boştu 20 dakikada geçtim ama anadolu yakasında tem çamlıca gişelere doğru bir trafik vardı ki kozyatağı çıkış tıkalıydı ve aynen avrupa yakasından gelişte anadolu yakasında tem girişine kadar trafik levent öncesinde başlıodu ben oradan saptım. Gece 2 de de bayağı trafik vardı anadolu yakasına doğru. 2 polis arabası köprü üzerinde yan yana 10 ile gidip trafik yaratıolardı.
IN BOOST WE TRUST
bahçeşehirden tarabayay gidicektim dün taa bahçeşehirden kıpkırmızı baslayan e5 ve tem trafiği görünce seri sekilde taya kadın 3.köprü yoluna kactım.bahçeşehir-kemerburgaz maslak istinye parkın ordan tarabya 1 saat sürdü. bu iki güzergah arasında gidecek olan varsa mesafe biraz uzatıyor ama yolun bombos olmasından dolayı cok daha cabuk varıyorsunuz
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)