Hadi trafik yok diye Kıbrısa taşınalım hepimiz![]()
bu sabah bir bomba daha galerianın arkasından kaçıyorduk onuda kapamışlar![]()
en güzeli sabah taksiyle atrium ordan metrobüs canavar gibi![]()
ztn eylülde kısmetse b.evlere taşınıyoruz o zmn metrobüsten devam..
şirketten araba veriyorlar sırf eve gidip gelme problem diye nişantaşında bırakıyorum![]()
Buradan her sabah geçiyorum sanayinin oradan gelip üsküdar yönüne bağlanıyorum. Eğerki oradaki firmaların iş başlangıç saatine yaklaşırsan vay oranın haline. Heryer servis ve bu servisler artık taksiciden, minübüsçüden, otobüsçüden çok çok daha saygısızca (içimden geçen kelimeler çok çok farklı) araç kullanıyorlar. Son zamanlarda yolda en çok sinirimi bozan araçlar bu servis araçları. Kural diye bir şey yok onlar için tüm yollar onların. Zaten büyük çoğu eski toplu taşıma şöförü ve o alışkanlığı devam ettiriyorlar geri kalanının da büyük bölümü onlara özendiğinden yandan kaynak yapmak, kafalarına göre istedikleri yerde yolcu almak bırakmak, sol şeridi bırakmamak vs. vs. bu olay uzar gider. İçinde adam akıllı kullananda belki vardır ama çok nadir olduğundan denk gelmiyor artık.
Bu arada servis araçlarını şikayet edebilecek bir yer var mı?
Biraz toplu taşıma kullansın herkes hem gelişir gün geçtikçe iyi kötü karısı çocuğu adamı dedesi ebesi apaçisi arabayla çıkıyo keyfi valla yine iyi bence bu trafik...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)