User Tag List

Sayfa 38/77 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
1447 sonuçtan 704 ile 722 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Sorun kaç milyon kişinin bindiği değil, mecbur binmek zorunda olman. Hergün ayrı saatte geliyor beyfendi, sattleri hesaplaman lazım. Bazen bi bakıyorsun aa gelmedi 30dk bekledin mal gibi soğukta yağmurda, duraklar açıkta. Neyse geldi bindin,

tostsun ki bazen binemiyorsun dolu oluyor oda ayrı konu. Oh dedin gidicem, aa yolun ortasında durdu tren bekliyor 10dk açıklama yok vs. Hah diyosun hareket etti durağa geliyor durakta kapılar 10 kere açılıp kapanıyor, makinist düzeltmek için treni açıp kapatıyor vs.

Bi bakmışsın arabayla 10dk lık Alsancak-Mavişehir hattını 1.5 saatte TRENLE gitmişsin
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ev Beşiktaş'ta, iş nerede Fulya'da mı? Bu kadar dert edinmediğine göre ya yürüyüş mesafesinde ya da vapurla geçebileceğin bir mesafede ? Beşiktaş'ta oturup Üsküdar'a veya Kadıköy'e çalışmayada gidersin.
    Benim hatun Kavacıkta çalışıyor ev Beşiktaşta barbarosun başında, hop biniyor duraktan servise 40dk sonra Kavacıkta. Akşamda levent traiği ve köprü dönüş trafiğine takıldığı için genelde 45-1saat arasında geliyor.

Benim iş belli değil yeri bakacağuk ama geneli Maslakta. Taksim den metroyla öperim
    23" Fiat 500e LaPrima

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim hatun Kavacıkta çalışıyor ev Beşiktaşta barbarosun başında, hop biniyor duraktan servise 40dk sonra Kavacıkta. Akşamda levent traiği ve köprü dönüş trafiğine takıldığı için genelde 45-1saat arasında geliyor.

Benim iş belli değil yeri bakacağuk ama geneli Maslakta. Taksim den metroyla öperim
    Olm hatun ertesi akşam geliyorda sen 1 saatte geldi diye hesap yapıyor olma
    Kavacık'tan akşam kendini mancınıkla fırlatsan 1 saatte anca gidersin Barbaros'a.
    Senin hatun özel havayolunda mı çalışıyor, servis diye dediğin zımbırtı muhtemelen ve en iyi ihtimalle zeplin olması lazım.

P.S : Olm hatun eve vardığında aynı anda saatleri 1 saat geri alsanız anca o dediğin dilim tutar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kavacık'tan akşam kendini mancınıkla fırlatsan 1 saatte anca gidersin Barbaros'a.
    Senin hatun özel havayolunda mı çalışıyor, servis diye dediğin zımbırtı muhtemelen ve en iyi ihtimalle zeplin olması lazım.

P.S : Olm hatun eve vardığında aynı anda saatleri 1 saat geri alsanız anca o dediğin dilim tutar
    Ben mesai cikislarinda 1,5 saatte alemdag-sisli gidebiliyorum.
    (Cekmekoy--Cavusbasi-Kavacik-Gultepe-Sisli)
    1,45 dkda ise
    Cekmekoy-Nevzat Demir-Altunizade-Capitol-Bogazici-Sisli.

trafik kopru baglantilarinda oluyor, kopru baglantilarini kolay atlatabilirseniz( fsm icin cavusbasi ustunden gitmek- Altunizade de Baglarbasi tarafindan gelis yolundan baglanmak gibi)
    Cok sikinti-trafik yasamiyorum, biraz istanbullular abartiyoruz gibime geliyor.(Ankara-Istanbul-Izmir'de minimum 3 er sene yasayan birisi olarak soyliyorum)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben mesai cikislarinda 1,5 saatte alemdag-sisli gidebiliyorum.
    (Cekmekoy--Cavusbasi-Kavacik-Gultepe-Sisli)
    1,45 dkda ise
    Cekmekoy-Nevzat Demir-Altunizade-Capitol-Bogazici-Sisli.

trafik kopru baglantilarinda oluyor, kopru baglantilarini kolay atlatabilirseniz( fsm icin cavusbasi ustunden gitmek- Altunizade de Baglarbasi tarafindan gelis yolundan baglanmak gibi)
    Cok sikinti-trafik yasamiyorum, biraz istanbullular abartiyoruz gibime geliyor.(Ankara-Istanbul-Izmir'de minimum 3 er sene yasayan birisi olarak soyliyorum)
    Hergün minimum 3 saatinin yolda geçmesi abartı birşey değil mi?

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hergün minimum 3 saatinin yolda geçmesi abartı birşey değil mi?
    ahahahahah Abi sen kaç senedir bu stresi yaşıyorsun, bu konuya sırf senin yorumlarını okumaya giriyorum Eğer son 5 senedir bu stresteysen gözüken yaşı 35 değil 45 yap Bu kadar sinir adamı yaşlandırır.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahahah Abi sen kaç senedir bu stresi yaşıyorsun, bu konuya sırf senin yorumlarını okumaya giriyorum Eğer son 5 senedir bu stresteysen gözüken yaşı 35 değil 45 yap Bu kadar sinir adamı yaşlandırır.
    Yanyana başka bir 35 ile gelsem sanırım saçımdaki beyazlar nedeniyle dede diye elimi öper
    Sende öyle bir yazmışsın ki, İstanbul trafiğinde bir tek ben dertliyim, geri kalan herkes mokokadan memnun Ben doğma büyüme İstanbul'luyum, 25 yıldır And. yakasında oturuyorum. İşyerim ve oturduğum semt arasında toplasan 15 km ya vardır ya yoktur. Ama 15 yıl önce o mesafiyi frene basmadan ve gazlamadan 15dk'da gidebiliyordum. Şimdi ise 45 dk'da eve varabildiğimde şükür ediyorum. Kimi zaman 1 saatte vardığım oluyor. Eşimin de çalıştığı işyeri ile ev arası mesafe 10km ama o da 45dk hatta çok nadiren 2 saatte gelebildiği günler oluyor. Bazen erken çıktığında beni işyerinden alırmısın diyor; 3 kere olur dedim, o 3 kere de 3 defa ömrümden ömür gitti. Tövbe ettim, acil durum söz konusu olmadığında lütfen servisi bekle onunla gel diyorum.

Bahçeşehirde ikamet eden arkadaşlarımızla da artık telefonda görüşüyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

GoPro takıp video çekeyim istersen Valla her akşam fix dış projeye gitmiyorsa kavacık-beşiktaş dediğim süre. Sadece leventte bazen ekstrem bekleme olabiliyor oda bi 15dk sarkıtıyor.

Karşıyada Taksim-Marmaray-Kadiköy yapıyorum vapur yoksa. Araba kullanamayarak huzuru buldum İstanbulda.

Bahçeşehirde de ev var orada kalırsam sabah 5 te kalkmam lazım rahat gidebilmek için
    23" Fiat 500e LaPrima

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanyana başka bir 35 ile gelsem sanırım saçımdaki beyazlar nedeniyle dede diye elimi öper

Bahçeşehirde ikamet eden arkadaşlarımızla da artık telefonda görüşüyoruz.
    Duyarlı birisin bu yüzden daha çok sinir oluyorsun abi Üstte 1.45 dk yı normal bulan arkadaş gibi kabullenmek lazım.

İstanbula gittiğimde binlerce insan iş saatinde nereye gidiyor diye düşünüyordum, arabalar hep boş her yer trafik. Ferrariye bile binsen o trafiğe çakılıp kalıyorsun, şanslıysan hararet ya da arıza yapmaz Koskoca ülkenin tüm yükünü taşıyan bir şehire yapılan yatırımlar ise 3. köprü gibi. Herkes birbirinden bağımsız gibi çalışıyor ama el birliğiyle içine ediyorlar. Yol yapıyor etrafı 2 sene içinde binalarla doluyor, binlerce araç aynı anda o binalardan yola fışkırıyor. Yol trafiği rahatlatmak için yapılmıyor, yerleşim yeri için yapılıyor. Bak ben ta burdan sinirlendim
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Şu yorum beni benden aldı gülmekten karnım ağrıdı bizim burda trafik sadece 3 dakika bilemedin en fazla 5 dakika kitlendimi kızıyoruz orada olsak sıyırırdık

Babam avcılarda iş yeri açtığında evide çok yakınından almıştı ozaman çok kızmıştım daha iyi semtler varken burası ne diye adamın bildiği varmış

Ben 50.000 nufuslu küçük bir ilçede yaşıyorum arabaya binerken zevk alıyorum eşimle çocuğumla sitressiz dolaşıyorum bunlara şükür ediyorum ama gel gelelimki iş imkanları sürekliliğide istanbulda çok fazla
    Ağustos ayında arabamla ist. mal almaya geldim babamın evi avcılardan mertere gitmem gerekiyordu 8 gibi çıktım tam arabaya binince burdan bir arkadaşım aradı (niğde) adanaya gidecem isteğin varmı diye ist olduğumu söyledim kapattık mertere ulaştığımda tekrar aradım (2 saat 40 dakika sonra) adam çoktan adanaya ulaşmış işini halletmiş kahvaltı yapıyor ozamanlar dedim buranın trafiği adamı sinir hastası yapar diye
    Allah kolaylık versin sizlere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GoPro takıp video çekeyim istersen Valla her akşam fix dış projeye gitmiyorsa kavacık-beşiktaş dediğim süre. Sadece leventte bazen ekstrem bekleme olabiliyor oda bi 15dk sarkıtıyor.

Karşıyada Taksim-Marmaray-Kadiköy yapıyorum vapur yoksa. Araba kullanamayarak huzuru buldum İstanbulda.

Bahçeşehirde de ev var orada kalırsam sabah 5 te kalkmam lazım rahat gidebilmek için
    Olm harbiden merak ettim imkan varsa GoPro ile çekim yapıp paylaşırmısın. Hangi yoldan gidiyorsa işim düştüğünde bende aynısını yapayım. Yanlız, servis şoförü nerede boşluk bulup emniyet şeridine giriyorsa o kısımlarda net olsun.
    Bahçeşehirde ikamet edersen yakındaki camiye müezzin olursun (Zaten artık sabah 05:00'te yola dökülenlere din adamı gözüyle bakıyorum )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Dayımın Düzce-Bahçeşehir güzergahını anlatmayım ben sana ahahahaah
    23" Fiat 500e LaPrima

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisantasi'nda oturup Levent te calisiyodum (sanayi mh yakin ofis) simdi Kavacik Cubuklu Vadi Konaklari'na tasindim.... Ulan Nisantasi ne guzeldi be, adim attimmi bi arkadasin dukkani vs mekanindaydim, simdi trafik vs var ama ev cok daha guzel o ayri .
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nisantasi'nda oturup Levent te calisiyodum (sanayi mh yakin ofis) simdi Kavacik Cubuklu Vadi Konaklari'na tasindim.... Ulan Nisantasi ne guzeldi be, adim attimmi bi arkadasin dukkani vs mekanindaydim, simdi trafik vs var ama ev cok daha guzel o ayri .
    Kavacık ile Kavacık Çubuklu Vadi Konakları arasında kaydadeğer bir trafik farkı olduğu için mi özellikle çok daha güzel evinizi belirttiniz.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya en güzeli sabah 8 de iş yerinde olmaktansa 9 da olmak ve akşam 1 saat geç çıkmak. Açıkcası bu bana süper uyuyor hiç öyle ahım şahım trafik çekmiyorum. tabi gidilen mesafeye göre harcanan süre normale göre fazla olabilir ama önemli değil o kadar da olsun. Evim Esentpe işim Dudullu keyap ta.
    74 model sehpa...

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın e5 şirinevler havalımanı istikameti 1 seneliğine kapatılıp çalışma başlatılacak,gidişat yanyola yığılacak.. 400 küsür araçlık otopark ve minübüs terminali yapılıyo.. trafiği rahatlatıcağına ınanılan bir proje imiş.. 1 sene boyunca Allah c.c yardımcımız olsun.. sonrasın da inşallah e5 i tıkayan o nokta hallolur..İNŞALLAH tabi..

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her akşam 5.45 te nişantaşından çıkığ 8de yeşilköyde oluyorum. bazı günler şişhaneden yeşilköy hava harp okuluna kadar dur kalk gelmek var bunların içinde alternatif yok. neymiş arabalı tüp geçit yapıyorlarmış ve 2017'ye kadar böyle devam edicekmiş. Tren olayını da bu tüp geçit bitene kadar askıya almışlar şuan çalışmaları durma noktasında gidiyormuş ıvır zıvır.
    her taraf şantiye oldu.
    ayrıca dip not aksaray İski binasınıda yıkıp ordaki trafği yerin altına alacaklarmış ,daha biri bitmeden diğerine başlayıp hiçbirini bitirememekte üstümüze yok sanırım.

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son 1 bucuk haftadir Tarabya otelinde gerceklestirdigimiz organizasyon icin mutemadiyen havalimani-tarabya yapmamiz gerekti ve gercekten Istanbul'dan daha dogrusu trafiginden igrenmeye basladigima ilk defa bu kadar sahit oldum. Gelen misafirlerimizin cogu ozel jetleriyle bikac saatte Istanbula varirken, havalimanindan otele gecisimizin 2 ila 3 saat arasinda belki biraz daha fazla surmesi de trajikomik oldu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Killah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son 1 bucuk haftadir Tarabya otelinde gerceklestirdigimiz organizasyon icin mutemadiyen havalimani-tarabya yapmamiz gerekti ve gercekten Istanbul'dan daha dogrusu trafiginden igrenmeye basladigima ilk defa bu kadar sahit oldum. Gelen misafirlerimizin cogu ozel jetleriyle bikac saatte Istanbula varirken, havalimanindan otele gecisimizin 2 ila 3 saat arasinda belki biraz daha fazla surmesi de trajikomik oldu..
    Oha rezilliğe bak ya, 3 saatte ben Kütahya'ya varıyorum, 3 saatte Havaalanından Tarabya'ya anca varıyorsun. Havaalanından Bakırköy'e geçin, oradan Deniz Taksi'ye binip gidin diyeceğim, astarı yüzünden pahallıya gelecektir.

Yazıyı göndermeden şuradan baktım, 46dk sürüyormuş, 340 TL ücreti varmış. (oha) Ondan sonra insanlar neden deniz yolunu kullanmıyor, bu ücretlerden olabilir mi caba?
    http://www.denizbank.com/kartlar/_pd...arifesi_r2.pdf

Edit
    Bu adreste de süre 64dk ve fiyat 650 TL (duble oha)
    http://www.deniztaxi.org

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)