User Tag List

Sayfa 52/77 İlkİlk ... 242505152535462 ... SonSon
1447 sonuçtan 970 ile 988 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=XoR;8065322]Her sabah 05:30 kalkıyorum Pazar hariç 06:45 işbaşı ama 13:00 - 14:00 arası işten çıkıyorum ve trafik derdim olmuyor o yüzden erken kalkmayı hiç dert etmiyorum açıkcası
    2.5 V6 Tdi arabayla 5,5 litre ortalama yakaladım QUOTE]

Çalışma sistemi ist. için süper. En trafiksiz saatler sayılır.

2013 te yerleştim ist'a 2 yıl kaldım. 2013 ile 2015 arasında kullandığım tüm güzergahlarda yoğunluk baya baya arttı.

Yaşarsak 10 sene sonrasını merak ediyorum açıkçası.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

TEM’de 500 hafriyat kamyonuyla eylem

Yapın yapın eylem yapın, 7/24 sokak arasında bile gezinen benim çünkü, 10:30'dan önce otobana çıkan benim çünkü, gecenin bir vakti boş kasa ile 120-130km/h basan benim çünkü, insan gibi çalışıp yaşamak istiyorlarmış, sen önce insan gibi kullan o kamyonu.
    Dah geçen gün Kazasker'de ara sokakta az kaldı eziliyordum; herifçioğlu ara sokakta Allah ne verdiyse gaz pedalına basmış gidiyordu, ara sokaktan çocuk çıksaydı o hızla çocuğu altına alırdı. Ara sokakta bile hız rekoru kırdıklarına göre birşeylere çok fazla güveniyorlar.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul trafiğinde trafik ışıkları temsili

Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Işıklarda ne zaman geçip geçilmeyeceğini öğrenemedi bir türlü akılsızlar. Yani tamam sana yeşil yanıyor olabilir, ama önün tıkalı görüyosun hala girip diğer tarafı tıkıyorsun inatla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Trafik ışığına gerek yok, oraya trafik polisi koy aynı etki olur. Veya, kimseye sormadan bir kavşak düzenlemesi yapsınlar, sabah-öğle-akşam aynı görüntüyü görürsün.
    Çekmeköy Metro Garden'ın orada kimin bilgisine başvurdularsa, kapalı kanal yapmak yerine açık kanal yaptılar. Dünya kadar genişlikteki yol daraldı. Şu saatte git yine trafik vardır. Birçok yerde yeterli genişlikte kaldırım varken adamlar kaldırımı iki şerit genişliğine çıkardılar, peşin peşin aldıkları otopark paraları ve vergilere rağmende otomobillere bir cep yapmadılar. Bakınız minibüs caddesi, bayar caddesi...vs yol çoğu yerde tek şeride düşüyor.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hafriyat kamyonlarının alayının sporgazetesi.

arnavutköy - hadımköy tek şerit gidiş yolunda iki tanesi arka arkaya giderken boslugu görünce sollıyim dedim 2sini ne mümkün tam geçtim karsı seride o sırada benim onümdekide kendi onundekini sollmaya çıktı tabiki üstüme kırmak suretiyle hiç umrunda degilim herifin, herneyse korna kıyametten sonra vatandaşın sollayıp seride girmesi vs derken ve kadran 120 olmuş ve ben herifi daha yeni geçmeye başlıyorum
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Işıklarda ne zaman geçip geçilmeyeceğini öğrenemedi bir türlü akılsızlar. Yani tamam sana yeşil yanıyor olabilir, ama önün tıkalı görüyosun hala girip diğer tarafı tıkıyorsun inatla.
    Öyle durumda otopark sistemleri gibi yukarı kalkan platform olacak, senin yolunu tıkayan egoist o platform ile yukarı kalkacak sende asfalt yoldan devam edeceksin, o egoistin gideceği yol açılsa bile ceza olarak paltformda 15dk bekleteceksin bak bakalım bir daha egoistlik yapıyor mu.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik ışığına gerek yok, oraya trafik polisi koy aynı etki olur. Veya, kimseye sormadan bir kavşak düzenlemesi yapsınlar, sabah-öğle-akşam aynı görüntüyü görürsün.
    Çekmeköy Metro Garden'ın orada kimin bilgisine başvurdularsa, kapalı kanal yapmak yerine açık kanal yaptılar. Dünya kadar genişlikteki yol daraldı. Şu saatte git yine trafik vardır. Birçok yerde yeterli genişlikte kaldırım varken adamlar kaldırımı iki şerit genişliğine çıkardılar, peşin peşin aldıkları otopark paraları ve vergilere rağmende otomobillere bir cep yapmadılar. Bakınız minibüs caddesi, bayar caddesi...vs yol çoğu yerde tek şeride düşüyor.
    Abi katılıyorum geçen gün şişli meslek lisesi kavşağı hep böyle olur polis var şişliden çağlayan yönüne gidice %90 her zaman açık olur sabah bizi tutuyor yolumuz açık ama durun diyor okmeydanından gelenler mecidiköy'e gitmeye çalışıyor ama kilit yani 30 dakka beklersin onlara gel gel yapıyor.Nasıl bir kafa var anlamıyorum bu polislerde.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yapın yapın eylem yapın, 7/24 sokak arasında bile gezinen benim çünkü, 10:30'dan önce otobana çıkan benim çünkü, gecenin bir vakti boş kasa ile 120-130km/h basan benim çünkü, insan gibi çalışıp yaşamak istiyorlarmış, sen önce insan gibi kullan o kamyonu.
    Dah geçen gün Kazasker'de ara sokakta az kaldı eziliyordum; herifçioğlu ara sokakta Allah ne verdiyse gaz pedalına basmış gidiyordu, ara sokaktan çocuk çıksaydı o hızla çocuğu altına alırdı. Ara sokakta bile hız rekoru kırdıklarına göre birşeylere çok fazla güveniyorlar.
    Böyle bir rezillik olamaz, sabah neredeyse yarım saat kitlenip kaldım bu hayvanlar yüzünden. Kamyon yasağına uymayan bunlar, Orman yollarında karşıdan gelene bakmazsızın son hız virajlara ortalayarak giren bunlar, Yarısında ne sigorta var ne birşey, Hız sınırı tanıdıkları yok birşey yok hala eylem peşindeler. İnşaat işiyle uğraşmamıza rağmen şu harfiyat kamyonlarından nefret eder oldum son birkaç senede, heryerde kamyon var artık. Hiç bir düzenleme yok
    LSX

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik ve uçmuş ev kiraları yüzünden iş ilanlarında İstanbulu eliyorum. Varsın biraz az kazanayım. Gerçi hesaba vurunca trafikte ziyan olan yakıt ve fahiş kiralarla cebe giren para pek değişmiyor. İşten çıkınca daha az yorgun olup daha fazla vaktin olması da artısı.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

abi kazasker kentsel dönüşüm şantiye sahası zaten efsane. kamyonundan yıkımına herşey efsane.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Mercedesin yeni bisikleti
    "Wagen"thusiast

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi kazasker kentsel dönüşüm şantiye sahası zaten efsane. kamyonundan yıkımına herşey efsane.
    Minibüs yolunu, cadde ile minibüs yolu arasındaki yolları, her yeri kilitliyorlar. E zaten tren de yok şuan, haftaiçi alakasız saatlerde bile trafik işkence olabiliyor.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hafriyatcı tayfasının pek çogu, yaptıgı sefer başına para kazanıyor. O sebeple günde 14-15 saatini direksiyonda geçirenler var, aralarında pek çogu ayakta durmak için kimyasal kullanıyor.,denetim felan hak getire, ödedigi cezayı umursamıyor bile çogu şirket. Böyle yaşayan adamdan saygı , kural beklemek pollyannacılık olur.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hafriyatcı tayfasının pek çogu, yaptıgı sefer başına para kazanıyor. O sebeple günde 14-15 saatini direksiyonda geçirenler var, aralarında pek çogu ayakta durmak için kimyasal kullanıyor.,denetim felan hak getire, ödedigi cezayı umursamıyor bile çogu şirket. Böyle yaşayan adamdan saygı , kural beklemek pollyannacılık olur.
    Trafik polisi hep aynı yerde duruyor. Bunlar geçerken de saygılarından arkalarını dönüyorlar. Bizim bilmediğimiz bir emir falan var herhalde veya bunların dokunulmazlıkları var ki umursamadan kullanıyorlar.
    Nişantepe'de kantar var, oraya boncuk gibi diziliyorlar. Göbekten dönerken bir tanesi oğlumun bulunduğu taraftan dalıyordu, yani büyük konuşmayayım ama o an canlı yayına bağlarlar an ve an izlersiniz o şoförün başına gelecekleri.
    Bir Altur'a birde bu hafriyatçılara ayar oluyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göktuğ, sen birde Ethem Efendi'ye bak, tüm cadde sağlı-sollu inşaat halinde ve ben bugüne kadar şikayetlerim haricinde 1 tane belediye görevlisi görmedim ki gelip denetlesin alooo napıyorsunuz kimden izin aldınız da sokağı kapattınız demiyor. Sabah girdiğin sokağa akşam giremiyorsun hatta bırak akşamı öğlen sabah geçtiğin yerden geçemiyorsun. Çobanın tekini sokağın başına koymuşlar, herifin ne dediğini anlamak mümkün değil, önce herifi dilenci, tinerci..vs sanıyorsun sonra el işaretlerinden anlıyorsun ki ilerideki inşaatta çalışıyormuş, hasbamlar beton döküyorlarmış. Dök tabi birader, benim en sevdiğim ses beton pompası sesi zaten.
    Kazıdan çıkan suyu aynen yola boca ediyorlar, sokakta çamur içinde bir yandan offroad bir yandan da rafting yapabilirsin, yoksa da bu tip hobilerin olur. Adam 5.katı yıkıyor ama 2.kata su sıkıyor ki etraf tozlanmasın. Tabi hem su boşa gidiyor hem adrese ulaşmıyor hemde amacına ulaşmıyor, etraf toz bulutuna bürünüyor.
    Yemin ettiler işte heryere inşaat yapacaklar. Sonra ilk depremde göreceğiz bakalım kaç tanesi ayakta duruyor. Adını sanını ilk defa duyduğun şirketler türedi. Herkesi para hırsız bürümüş, bina çürük olmasa dahi gidip yalandan çürük raporu alıyorlar hop kentsel dönüşme giriyor hop yeni yetme bir müteahhit geliyor.

Tüm bunlar olurken, pek mantıklı belediye de, rutin her sene yaptığı kaldırım taşı değişikliğini organize ediyor. Bir önceki taş yerinde duruyor adamlar sokağı kapatmış taş yenileme yapıyor. Birileri para kazansın tabi aç kalmasınlar. Sonra çok lazımmış çok da geniş yol varmış gibi İnönü caddesine bisiklet yolu yapıyor.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik polisi hep aynı yerde duruyor. Bunlar geçerken de saygılarından arkalarını dönüyorlar. Bizim bilmediğimiz bir emir falan var herhalde veya bunların dokunulmazlıkları var ki umursamadan kullanıyorlar.
    Nişantepe'de kantar var, oraya boncuk gibi diziliyorlar. Göbekten dönerken bir tanesi oğlumun bulunduğu taraftan dalıyordu, yani büyük konuşmayayım ama o an canlı yayına bağlarlar an ve an izlersiniz o şoförün başına gelecekleri.
    Bir Altur'a birde bu hafriyatçılara ayar oluyorum.
    Hafriyat durursa ekonomi durur, o yüzden gereken yerlere talimat gidiyordur mutlaka. Periyodik aralıklarla akşam haberlerinde yalandan denetimleri görüyoruz hepimiz.. Güzel PR çalışması yapıyor abiler. Çakar-siren takan hak yemeyi beis görenler, minibüsçü servisçi tayfası, hafriyat kamyonları, dizel arabanın torkuna güvenen panelvancı tayfa ve şirket arabasıyla atar sevdalıları oldugu müddetçe bu trafik siksen düzelmez..
    Tango-1 never dies.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kemerburgaz tarafında roll yapıyo şerefsizler arabalar yaklaşamıyo bile

Adamın belinde silah olsa o ıssız yolda sıkıp kaçar bunlara bıktık artık

Onu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugünkü ekstrem trafiğin bir sebebi olmalı. Bilen var mı
    Onur
    14' f30 316

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)