Gözüm Ceed aramadı değil ama gazlayan beyaz Fluence gördüysen o bendim, Bahçeşehir ve TEM'de terör estiren company car![]()
Haftasonu Alemdağ-Kadiköy-Boğaziçi-Tarabya Gidiş 2.5 Saat
Tarabya-Tem-Kağıthane-Çağlayan-Boğaziçi-Şile Yolu dönüş 2 Saat.
Yapılan kahvaltı 2 saat, çekilen trafik 4.5 saat.
Ankara-İzmir-Mersin-Amasya-Giresun yaşayan birisi olarak başka şehirde yaşar mıyım?
Kesinlikle Hayır.
İlk önce trafik'de saygılı olmak lazım kurallara uymak lazım.O trafik var ben şurdan kaçak gireyim ek şerit yapayım dur ters'den bağlayım ya ne olucak beklesinler 10 dakka işleri ne gibi dendiği sürece istanbul'da trafik hiç bitmez.
Cumartesi günü iki şerit yolda ilerliyorum şerit'in birini kapamışlar çalışma var tek şerit'e düşüyor.Çalışan işçilerden biri elinde bayrakla bekleyin dedi biz bekliyoruz arkam'dada 2-3 tane daha araba birikti.Karşıdan işçi minibüs'ü yolladı geliyor tam daralan yerden geçerken arkadan yardır yardır gelen bir araba hepimizi geçi minibüs'e çarmamak için frenledi kaymaya başladı benim arabaya yandan vuracak.Durdu camı açtı minibüs'deki adama ne geliyorsun geri git diye bağrıyor.
Ya derler ya ...kermisin sabahamı bırakırsın.
Millet bedavaya yaşıyor valla bu zamana kadar nasıl hayatta kalmış mucize.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
arkadaş gidin kendinize " izmirin trafiği noolcak" diye topic açın bizi kendi acımızla bırakın yaw. Karışmayın bizim trafiğimize valla kötü olacak.
IN BOOST WE TRUST
Dün ki trafik rahatlığı neyin rahatlığıydı? Yenibosnadaki sel gibi yağmurdan sonra Merter' de damla dahi olmaması, köprüye kadar Yenibosna hariç fren basmadan gitmem? Bi ara rüyadayım sandım![]()
Ben Beşiktaş maçından dolayı çoğu kişinin işinden erken çıkmasına bağlıyorum.
Aynısı FB Avrupa maçı olduğu günde olmuştu.
TEM'de büyük kaza varmış. 13 araç birbirine girmiş.
Allah bugün yar ve yardımcımız olsun
http://www.ntv.com.tr/turkiye/istanb...mU2uHFW2-YzPEw
IMPOSSIBLE IS NOTHING
hadi fenerle beşiktaşın stad yerleri değişmedide, ben anlamıyorm köprünün agzına stadı diktin sonra birde yolunu kapıyorsun maç 7.30 da. buda demek 3.30 dan sonra istanbul bitti.
Dünyadaki sayılı derbiydi oydu buydu vs eyvallah tamamda olayla hiç alakası olmayanların günahı neki şimdi. Allah sabır versin yolu orda olanlara/olacak olanlar tedarikli çıkın![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)